http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, maaliskuuta 22, 2016

Silminnäkijä: Lentoaseman pommi räjähti korkealla ilmassaCheryl Miller oli paikalla kun pommi räjähti Brysselin lentoasemalla. Hän kertoo kuinka pommi räjähti korkealla ilmassa ja näin se poissulkee jo sen, että kyseessä olisi ollut itsemurhaisku, koska eihän kukaan voi räjäyttää itseään ilmassa.

Tämä korkealla räjähtänyt pommi myös selittää sen, että miksi ihmiset kertoivat osan lentoaseman kattorakenteista tippuneen alas.


Millerin todistuslausuntoa tuskin tullaan huomioimaan tässä koko lopullisessa esitutkinnassa, jota tietyt tahot pyrkivät peittelemään nyt niin paljon kuin mahdollista. Brysselin viranomaiset juuri tänään vaativat mediaa vaikenemaan juurikin räjähdyksiin liittyvässä poliisitutkinnassa. 

Kaiken tarkoituksena on se, ettei näistä Brysselin pommi/terrori-iskuista vuotaisi oikeita tietoja eteenpäin, jotta myöhemmin mediassa esitetty satu saataisiin mahdollisimman uskottavasti läpi. Cheryl Miller on tässä suhteessa erittäin tärkeässä asemassa, että hänen todistuslausuntonsa pääsee mahdollisimman julki kuin vain mahdollista. 

Millerin todistuslausunto itseasiassa on jälleen yksi näyttö siitä, että mikä voima on internetillä. Samalla kun nämä sionistirikolliset yrittävät tehdä kaikkensa, että heidän satuilemansa ja dramatisoimansa terrorijahti näyttäisi mahdollisimman aidolta. Niin samalla myös oikeat silminnäkijät pääsevät ääneen internetissä, jota ei enää sionistirikolliset onnistu sensuroimaan. Totuus pääsee lopulta julki ja median kertomat ISIS sadut murenevat ja menettävät tehonsa.