http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, maaliskuuta 30, 2016

Illuminatin seksiagentitOlemme täällä joskus aiemmin kertoneet näistä CIA:n luomista seksiagenteista, mutta nyt olisi hyvä hetki kertoa, että mistä näissä oikein syvemmin on kysymys.

Illuminatin seksiagentit voivat olla ketä tahansa meistä, mutta seksiagentiksi värvätään aivan kuten normaaliksikin agentiksi. Värväys nyt vaan seksiagenttien kohdalla tapahtuu silloin, kun joku alaikäinen lapsi raiskataan vaikka jonkun täysi-ikäisen toimesta.

Tästä traumaattisesta seksuaalitraumasta jää sitten uhrille päälle tuon koko seksiagentti ohjelmoinnin alter-ego, joka alkaa sitten hallitsemaan häntä hänen myöhemmässä elämänvaiheessa.  

 

Suomen Poliisi-TV:ssä oli muutama vuosi sitten erään nuoren naisen tarina, jossa hän kertoi tulleensa raiskatuksi 12 vuotiaana. 

Tämä raiskauksen uhri ajautui sitten myöhemmässä elämänvaiheessa lukuisiin irtosuhteisiin, eli seksiagentin hommin suoraan sanottuna. 

Mutta kaikista suurin ongelma näissä on se, että kuinka nämä seksiagentit eivät välttämättä itsessään huomaa tuota ohjelmointia, joka hallitsee heitä ja heidän elämäänsä. 


Seksiagenteilla on tehtävät siinä missä myös normaaleillakin agenteilla, mutta heidät värvätään tehtäviinsä mm. pimeyden henkivalloista käsin. 

Seksiagenttien tehtävissä on aina määrä suorittaa ennalta määrätty tehtävä ja miltei jokainen kerta tehtävänä on tuhota joko kahden hyvän ystävän, tai kumppanin suhde, tai perhe.

Eli nämä ns. miestennielijät, jotka pyörivät tuolla kukasta kukkaan ja jokainen kerta törmäävät varattuihin ja perheellisiin miehiin. Eivät välttämättä huomaa olevansa Illuminatin seksiagentteja, jotka vain suorittavat heille määrätyjä tehtäviään.Seksiagenttien monarch ohjelmointi kuitenkin luotiin CIA:n toimesta 1950-luvulla, jolloin uhreja kidutettiin niin pitkään, että he lopulta näkivät monarch perhosen näköisen objektin.

Mutta myös nämä alaikäisenä raiskatuksia tulleet joutuvat myös tämän saman monarch ohjelmoinnin kohteiksi.Tämä ylläolevalla Youtube videolla esiintyvä nuori nainen on tunnistanut itsessään tuon häntä hallitsevan monarch ohjelmoinnin. Hän kertoi, että häntä yritettiin värvätä jenkeissä poliittiselle eliitille työskenteleväksi seksiorjaksi.

Seksiagentit toimivat niin, että heillä on aina uhri, jonka elämä, perhe, avioliitto, suhde, kaverisuhde täytyy hajoittaa, jonka seksiagentti hoitaa tällä viettelyllään. 

Seksiagentit tuhoavat uhrinsa henkisen puolen tuolla vääristyneellä seksuaalisella voimalla, joka on se sama seksuaalikokemus, joka on näihin lapsena raiskattuihin seksiagentteihin aikanaan tuotu. 

Käytännössä kyse on siis tuon saman aiemman seksuaalitrauman hyödyntämisestä tähän uhriin, jotta uhrin seksuaalienergiat saadaan rikottua tuolle samalle tasolle. 

Tästä johtuu se, miksi seksiagenttien kanssa harjoitettu seksuaalinen kanssakäyminen voi tuntua monen uhrin mielestä erittäin henkisesti kovalta. Osa uhreista kärsii tuosta, kun taas joskus osa uhreista ei tunnista sitä, että he ovat joutuneet illuminatin seksiagenttien uhriksi. Vaan heitä viedäänkin kuin litran mittaa ja kuvittelevat elämänsä kiiltävän, kun joku nuori hyvännäköinen pimu alkaa boostaamaan heihin tuota seksuaalisuutta. 

Jos milloinkaan joutuu tällaisen seksiagentin kohteeksi, niin makuuhuoneen puolella viimeistään moni huomaa, että tilanne on kuin olisi antanut pirulle pikkusormen. Silloin ainoa tie ulos on katkaista kaikki siteet näihin. 

Seksiagenteille tulee miltei jokainen kerta uhreihin hetkellinen ja voimakas tunne-side. He haluavat yleensä tehdä heti lapsen, mennä kihloihin ja naimisiin. Jos sitten näin pitkälle mennään, niin sen jälkeen on vielä saattanut vahinkolapsikin tulla ja yhtäkkiä tuo alter-ego käyttäytyminen kytkeytyy pois ja seksiagentti katoaa lopulta pois kuvioista ja uhrin henkilökohtainen elämä on tuhottu suunnitelmien mukaan. 

Monarch naisissa on vielä yksi puoli, joista heitä yleensä tunnistaa jo pelkästä hajusta. Koska miltei jokainen heistä suosii tällaista hieman vanilijan tuoksuista, erittäin löyhkäävää naistenparfyymia. Sillä ilmeisesti pystytään viettelemään uhreja helpommin, kun eikös jossain muslimi maassa eräs imaami todennut, että kuinka naisten parfyymit altistavat raiskaamaan.