http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, maaliskuuta 23, 2016

Ennustus osui oikeaan


Kirjoitimme täällä eilen siitä kuinka tämän Brysselissä toteutettujen false-flag terrori-iskujen pääsyylliseksi väitetään jotain muslimiveljeksiä ja kolmas osapuoli pääsee karkuun.

Julkaisimme eilen tuon artikkelin aamupäivästä klo 11:32 jolloin ei vielä näistä lentoaseman pommi-iskun mahdollisista "epäillyistä" ollut lainkaan lehtikuvia edes netissä.


No nyt sitten Iltalehti raportoi Reutersin uutisoimiston kautta juuri julkaistua ja ennalta käsikirjoitettua psyop satua, jossa se kertoo veljesten räjäyttäneen itsensä eilen Brysselin lentoasemalla. 

Tuo veljekset satu on jotenkin hyvin tuttu mm. Bostonin pommi-iskuista, jossa veljeskaksikko lavastettiin syyllisiksi Bostonin maratonin pommi-iskuihin.Nyt media väittää, että nämä kaksi miestä räjäyttivät pommin matkalaukuissaan. 

Kuitenkin tämä Yhdysvaltalainen nainen Cheryl Miller taas puhuu aivan toista, että pommi räjähti hyvin korkealla. Joku tässä nyt puhuu paskaa ja ottaen vielä senkin huomioon, että mediassa julkaistiin lentoaseman pommi-iskusta väärä video, joka on peräisin Moskovalaisella kansainvälisellä lentoasemalla tehdystä pommi-iskusta. 

Tällä kuvanauhalla on tarkoitus harhauttaa massat uskomaan tuohon, että pommi räjähti näissä matkalaukuissa. Ehkä tuolloin Moskovassa tuo pommi räjähtikin maan tasolla. Mutta Brysselissä silminnäkijä kertoo aivan toista.

Toiseksi Belgian poliisi tiesi sanoa suoraan, että kumpaakaan miestä ei epäilty terroriteoista tai järjestäytyneestä rikollisuudesta. Niin mikä heistä sitten yhtäkkiä teki itsemurhapommittajia ? 


Tämänkaltainen syyttömien painostus ja pakottaminen tunnustamaan on hyvin käytetty tekniikka, jota käytetään mm. USA:n armeijan hallinnoiman Guantanamon vankileirillä.Lähde: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016032321314434_ul.shtml

http://www.nwohavaintoja.blogspot.fi/2016/03/brysselissa-false-flag-isku-yli-20.html