http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, maaliskuuta 25, 2016

Terrorismijahdin älytön joukkosuggestio
Kuten olemme huomanneet näistä lukuisista ISIS terroristien jahdeista, että niissä ei yksinkertaisesti ole minkäänlaista järkeä. Ensin joku läntinen ja rikollisille tahoille työskentelevä tiedustelupalvelu räjäyttää pommin, joka surmaa useita ihmisiä. Sitten muutaman vuorokauden kuluttua esitellään mediassa, että kuka on pääepäilty ja kuka pääsi karkuun.

Mutta missään vaihessa ei kerrota, että mistä nämä terroristit olivat saaneet rahoituksensa, koska se olisi oikeiden syylisten löytämisen kannalta se kaikkein olennaisin asia. 

Sen sijaan aina vain keskitytään mediassa jahtaamaan näitä false-flag iskuissa pääsyyllisiksi lavastettuja syntipukkeja. 

Mediahan on tähänkin päivään asti toistanut vain, että kuka on Palmen murhaaja ja saadaanko Palmen murhaajaa koskaan kiinni. Ei sillä murhaajan kiinni saamisella ole helvetinkään merkitystä, koska tuonkin 80-luvulla tehdyn Ruotsin pääministerin poliittisen murhan tilasi joku rikollinen eliittitaho, jonka jäljet saattavat jälleen johtaa yllätys yllätys Israeliin, koska Olof Palme yritti estää Ruotsin salaisia asekauppoja, joita käytiin 80-luvulla Iran Contra sotkujen aikoihin.

Kaikki tämä mediassa käyty poliittinen ajojahti, jossa näiden valtionterrori-iskujen lavastettuja syyllisiä jahdataan kissojen ja milloin koirien tai armeijan kanssa, ei ole minkäänlaista totuudensiementäkään. FBI, CIA voi halutessaan lavastaa kenet tahansa musliminuoren syylliseksi näiden tiedutelupalveluiden suorittamiin veritekoihin ja vaikka tappaa epäillyn kiinnioton jälkeen, miten kävi tälle toiselle Bostonin pommi-iskuista epäillylle veljekselle.

False-flag valtionterrorismiin kuuluu aina se, että terrori-iskujen syyllisillä haetaan aina maksimaalista vihaa mm. muslimeja ja heidän uskontoaan kohtaan ja ikävä kyllä tämä syötti niellään myös vaihtoehtoisen mediankin ammattilaisten puolella varsin hyvin. Kaikki tällainen islamin uskontoon heijastettu kiihkoilu, jossa keskitytään vain äärimuslimien kritisointiin vie kuitenkin pohjan pois siltä, että missä tämä totuus on näissä valtionterroriteoissa, joita myös Saudi-Arabiastakin asti rahoitetaan.

Jos nämä läntisten valtionterrori-iskujen alkuperäiset rahoittajat saataisiin kiinni ja oikeuden eteen, niin siellä olisi suuri joukko Wall Streetilla toimivien sijoituspankkien sionistirikollisia kuin II-maailmansodan jälkeisissä natsien oikeudenkäynneissä. Siinä rapsahtaisi elinkautisia vankeustuomioita sotaoikeudessa aika monelle maailman rikkaimman pankkisuvun edustajalle.

Voisi miettiä, että olisiko maailma turvallisempi paikka elää, sitten kun nämä rikolliset pankit ollaan saatu kuriin ja annettu näille rikollisille heille kuuluvat tuomiot ? Pankkivalta on kuitenkin kaiken tämän pahuuden ilmentymä numero yksi, koska he käyttävät edelleen rahaa poliittisen vallan välineenä.