http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, maaliskuuta 11, 2016

Eagles of Death Metal yhtyeen nokkamies: Bataclanin turvamiehiä varoitettiin ISIS iskusta etukäteen


Eagles of Death Metal yhtyeen nokkamies Jesse Hughes on astunut julkisuuteen ja kertoi tiedotusvälineille, että Bataclan teatterin turvamiehiä olisi varoitettu etukäteen ISIS iskusta.

Hughesin mukaan juuri tuona kohtalokkaana iltana, jolloin he olivat esiintymässä Bataclan teatterissa peräti kuusi teatterissa normaalisti työskentelevää vartijaa jätti tulematta töihin.

Hughes oli jopa joutunut pyytämään yhden turvamiehen poistumaan takahuoneesta, koska hän käyttäytyi miehen mukaan hyvin oudosti.  


Mistä taholta varoitukset tulivat ? 


Kuten tiedetään, niin Bataclanin edellinen omistaja Joel Laloux oli myynyt teatterin vain 2 kuukautta ennen iskuja ja muuttanut Israeliin. 


Ei varmaan silläkään ollut mitään tekemistä Charlie Hebdon iskujen kanssa, että Jacob de Rothschild osti vain kuukautta aiemmin sen kyseisen Ranskalaisen sanomalehden, joka omistaa Charlie Hebdon. 

Viime marraskuussa Turkin viranomaiset väittivät, että Turkkilainen tiedustelupalvelu oli varoittanut Ranskaa ja Belgiaa ISIS Jihadisteista, joiden katsottiin linkittyneen 2015 Marraskuussa Pariisissa toteutettuihin terrori-iskuihin.


Media on kuitenkin jättänyt lähes täysin huomioitta sen, että kuinka Pariisin iskujen toteuttanut taho vaikutti alusta saakka sotilastiedustelun erikoisjoukkojen false-flag operaatiolta.

Pariisissa jo samana vuonna Tammikuussa toteutettu Charlie Hebdon toimituksen murhaoperaatio oli huhujen mukaan Israelin tiedutelupalvelu Mossadin suorittama operaatio. 

Se oli näin ollen Israelin valtion suora hyökkäys Ranskan maaperälle rauhan aikana ja taisi olla poliittinen suora kosto siitä, kun Ranska oli vain vajaa kuukautta aiemmin antanut hyväksyntänsä Palestiinan itsenäisyydelle Ranskan parlamentin äänestystuloksen voittaessa.

Israelin valtionjohdolla on myös huhujen mukaan hyvin paljon tekemistä Norjan 2011 joukkomurhan kanssa.