http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, maaliskuuta 21, 2016

Missä ovat hallituksen lupaamat 100 000 työpaikkaa ?


Hallitus on koko viime vuodet jatkuvasti luvannut saavansa aikaan 100 000 työpaikkaa. 

SDP ilmoitti 2010, että se tulisi seuraavalla vaalikaudella tavoittelemaan 100 000 työpaikkaa. Lupaus uusista työpaikoista on jo liian vanha keino saada puolueiden kusetettuja itselleen uusia äänestäjiä.

Suomen teollisuudesta on todellisuudessa viimeisen talouskriisin jälkeen kadonnut 100 000 työpaikkaa. Joten ehkä suomen eliitti käyttikin normaalia kieltään ja ilmoitti asian päinvastaisessa näkökulmassa, joka muutenkin lienee korruptoituneelle hallinnolle yleistä. 


Nollakasvu työttömyyden taustallaMediassa ei paljoa olla puhuttu tästä eliitin salaisesta poliittisesta agendasta, johon koko tämä massatyöttömyyden luominen perustuu. Se tunnetaan nollakasvuna.

Nollakasvulla tarkoitetaan sitä, että valtion tase jää miinukselle, eikä teollisuus enää tuota entiseen malliin. Tämä lisää massatyöttömyyttä ja heikentää valtion kilpailukykyä.


Suomen Pankin tase löytyy sen omilta internet sivuilta ja se näyttää tältä. Taulukossa olevat summat ovat miljoonia. Eli jos vaikka helmikuussa 2016 suomen valtio on saanut liikkeessä olevia seteleitä 17 489, tarkoittaa tuo sitä, että tuo luku kerrotaan vielä miljoonalla. Tämä kyseinen summa siis tarkoittaisi 17 489 000 000 € liikkeellä olevia seteleitä.
Rahajärjestelmän salattu todellisuus
1. Kaikki liikkeellä raha on velkaa

2. Valtaosa rahasta syntyy yksityisten liikepankkien myöntäminä luottoina

3. Keskuspankit painavat setelit ja yleensä kansalliset rahapajat takovat kolikot

4. Noin 3 % rahasta on olemassa vain fyysisessä olomuodossa, loput ovat vain bittejä tietokoneiden näytöillä

5. Velkaa on enemmän kuin on olemassa rahaa sen takaisinmaksuun, koska uusiin luottoihin liitetään korko, mutta korkoa vastaavaa summaa ei synny kuin uutena luottona (johon myös liittyy korko)

6. Jos kysyntää löytyy ja kysyjillä on tarvittavat vakuudet luotonsaantiin, niin uusia luottoja myönnetään ja uutta rahaa syntyy kiertoon

7. Valtioiden välillä vallitsee jatkuva kauppasota, koska jokainen valtio yrittää viennillään paikata vajetta, jonka valtionvelkojen korot aiheuttavat. Eli valtiot pyrkivät saamaan alueelleen "velantonta" rahaa positiivisen kauppataseen avulla

Eli tästä voimme huomata sen, että miksi Suomella on koko viime vuodet ollut koko ajan yhä huonompi kauppatase. Se johtuu täysin siitä, että valtioon tulee koko ajan enemmän velkaa, mitä valtio tuottaa ja näitä korkoja yritetään paikata ottamalla lisää valtionvelkaa.

Tilanne muistuttaa kuin pumppaisi puhjenneeseen polkupyörän renkaaseen lisää ilmaa. Tälläkö luodaan talouskasvua ja lisää työpaikkoja ?