http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, lokakuuta 31, 2017

Las Vegasin ampujan aivot aiotaan muka lähettää tutkittavaksiToimittaja: Teemu Vehkala

Las Vegasin Mandalay Bayn false-flag operaatio sai nyt pöyristyttävän käänteen. 

Sillä nyt valemediat New York Times sekä Guardian kertovat että kuinka Las Vegasin ampumisesta epäillyn Stephen Paddockin aivot aiotaan tutkia perinpohjaisesti, jotta saataisiin selville Paddockin mielenterveydestä. 

Aivot kuulemma aiotaan lähettää mikroskooppisiin tutkimuksiin Stanfordin yliopistoon Kaliforniaan.Epäilemättä CIA:n propaganda-osaston kahvihuoneessa on saatu hyvät naurut tästä uusimmasta juonen käänteestä. Mutta valveunessa olevat uutisenlukijat eivät huomaa kyseenalaistaa tätä uutista millään tavalla.

Totesihan myös natsi-saksan diktaattori Adolf Hitler myös aikanaan kuinka kansakunnat uskovat suuremmat valheet helpommin. Mutta tämä sama juttu tiedetään myös CIA:lla, jossa tätä uutispropagandaa puhtaaksi käsikirjoitetaan.

Jos vaikka joku kuollut mielenterveyspotilas jolla on aiempaa potilashistoriaa mielenhäiriöistä. Niin eikös olisikin paljon loogisempaa tutkituttaa sellaisen aivot Kalifornian stanfordin yliopistossa. Kuin että menisi selaamaan tällaisen kuolleen henkilön potilashistoriaa sairaanhoitopiirin tietokannoista ?  


Lähde: https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005429781.html