http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, lokakuuta 01, 2017

Espanjan poliisi turvautui väkivaltaan estääkseen katalonian äänestyksenTeksti: Teemu Vehkala

Barcelonassa alkoi suomen aikaa klo 10.00 kansanäänestys katalonian itsenäisyydestä. Espanjan poliisi turvautui väkivaltaan estääkseen äänestyksen.


Väkivalta vaaliuurnilla on EU:ssa varsin epätavallinen näky, mutta silloin kun kyseessä on korruptoimaton äänestys niin se pelottaa aina tätä fasistista EU-hallintoa. Jonka vuoksi Barcelonassa turvauduttiin lopulta poliisiväkivaltaan.

Kun normaalisti EU-maissa on totuttu järjestämään vaalit CIA:n avustuksella, joilla voidaan sitten valita Emmanuel Macronin kaltaisia CIA:n kuminaamoja presidenteiksi.

Sillä fasistisessa diktatuurissa kuten EU ei sallita kansalaisten oikeita kansanäänestyksiä. Koska kansa voi muuten äänestää väärin.

  
Mutta mikäli Suomessakin olisi jokin täysin itsenäinen ja ei korruptoitu hallinto, joka järjestäisi tänne kansanäänestyksen EU erosta. mikäli sellainen saataisiin tuollaisen korruptoimattoman hallinnon toimesta Suomeen järjestettyä. Niin silloin tämä läpimätä Suomen korruptoitunut valtionhallinto järjestäisi todennäköisesti samanlaisen poliisivoimien näytöksen estääkseen demokraattisten vaalien toteutumisen.

Espanjassa aiemmin Frankon diktaattorihallinto lakkautti katalonian itsehallinnon. Mutta nyt EU:n aikana tilanne on huonontunut, koska EU itsessään on diktaattorihallinto jonka valta on vain keskitetty Brysseliin. 


EU maiden dissidentit (toisinajattelijat) ovat tienneet jo kauan tämän EU:n fasistisen diktaattorihallinnon todellisen luonteen. Mutta koska edellleen meille syötetään EU:sta jatkuvaa disinformaatiota sekä propagandaa, jolla on vain tarkoitus pitää väestö tuossa passiivisessa valveunessa. Silloin tällä EU:n diktaattorihallinnon takana vaikuttava valtaeliitti kokee olevansa turvassa kansannousulta. Mutta Barcelonassa tämä voi johtaa lopulta vielä sisällissotaan asti. 

Lähteet: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201710012200429747_ul.shtml