http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, lokakuuta 26, 2017

Weinstein skandaali on Hollywood pedofiiliringin peiteoperaatio


Teksti: Teemu Vehkala

Hollywoodin ahdistelu kohu on keskittynyt vain ja ainoastaan Harvey Weinstein ympärille. Jolloin tämän asian taakse näyttäisi kytkeytyvän paljon suurempi sumutus.

Sillä nyt eräät vaihtoehtoiset uutissivustot vihjailevat että Weinstein olisi antanut muutama viikko sitten FBI:lle Hollywodin vaikutusvaltaisen pedofiiliringin nimet

Tällä nimilistalla kuulemma oli myös Washington DC:n pedofiileja joilla on tiiviit yhteydet Hollywoodin pedofiilirinkiin.

Joten jos tämä juttu pitää paikkansa niin miksi vain Weinsteinistä on tehty valemediassa syntipukki tälle koko Hollywoodin kohulle. jolloin tämä Weinstein kohu onkin vain pelkkä peiteoperaatio Hollywoodin todellisen pedofiiliringin suojelemiseksi.

Kun ottaen huomioon sen kuinka vaikutusvaltaisissa asemissa olevia pedofiileja kusee jo housuun Hollywoodissa. Heidän joukossaan kun on myös lukuisia Oscar palkittuja elokuvaohjaajia joiden ura on nyt vaakalaudalla. 

Mutta he päättävätkin tuhota heidät FBI:lle vuotaneen elokuvatuottajan tällä ahdistelu skandaalilla. 

Tämän vuoksi Hollywoodin elokuvasäätiö potki pois Weinsteinin jäsenyyden.

Hollywoodin pedofiilit kun ovat tottuneet pitämään yhtä ja tämän lapsiinsekaantujien kerhossa lojaalisuutta vaaditaan jokaiselta pedofiililta.

Suurin ongelma Hollywoodin pedofiiliringin pysäyttämiseksi on USA:n mädäntynyt oikeuslaitos, jonka johdossa on pedofiileja.

Koska näitä lapsiin sekaantujia istuu aina Washington DC:ssä asti. joten he eivät ole silloin valmiita tekemään mitään tälle ongelmalle. Koska he ovat itse osa tätä ongelmaa.

Myös Suomen oikeuslaitos suojelee pedofiileja, josta on suorana näyttönä tämä suomalaisen pedofiilien metsästäjä Mikko Parantaisen saama oikeustuomio (3kk ehdollista vankeutta).

Hänen katsottiin loukanneen näiden lapsiin sekaantumisista syyllistyneiden pedofiilien oikeusturvaa julkaisemalla näiden pedofiilien nimiä internetissä.


Pedofilia on myös Suomen korruptoituneen eliitin ongelma

Pedofilia on myös osa suomalaisen poliittisen eliitin valtahierarkiaa. Koska insesti on myös näiden rikkaiden fasistisukujen sisällä enemmän sääntö kuin poikkeus. 

Aivan kuten myös Englannin pääministerit ovat kautta aikojen olleet myös pedofiileja. Vaikka nämä ollaan paljastettu vasta näiden lapsiin sekaantujien kuoleman jälkeen.

Tämä asia on sikäli äärimmäisen vakava ongelma koska myös Suomen hallinnossa korkeissa asemissa olevat virkamiehet pääsevät tekemisiin myös lapsiin sekaantumisen kanssa, jos heiltä löytyy siihen näiden insestisukujensa kasvattamat opetukset ja tavat. Koska pedofilia on myös sukupolvelta toiselle siirtyvä ongelma joka opitaan sukupolvelta toiselle.

Tämän vuoksi pedofilia on mm. erityisesti lestadiolaisten keskuudessa esiintyvä ongelma. 

Mutta mikäli täällä Suomessa tuotaisiin julki tunnettujen pedofiilien nimet niin silloin myös ministereitä joutuisi täällä eroamaan. Koska tämä ongelma on niin laaja korruptoituneen eliitin sisällä.

Asia kun on vielä niin, että joku poliittinen virkamies pitää pedofiliaa heille kuuluvina luontaisetuinaan ja juuri tällä samalla tavalla myös Hollywoodissa ajatellaan. Että jos vielä monikansalliset levy-yhtiöt toimivat samalla tavalla ja vaativat että supertähdeksi edellytetään prostituutiota. Lähteet: http://beforeitsnews.com/alternative/2017/10/harvey-weinstein-delivers-names-of-washington-d-c-hollywood-pedophiles-to-fbi-3564533.html

https://yle.fi/uutiset/3-9867930