http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, lokakuuta 28, 2017

Mandalay Bayn aiemmin kadonnut hotellityöntekijä löytyi murhattuna paikallisen kirkon läheltä


Mandalay Bayn hotellin työntekijänä toiminut ja Stephen Paddockin matkalaukkuja Paddockin hotellihuoneeseen kantanut Chad Nishimura katosi pian sen jälkeen kun hän antoi haastattelun Hawajilaiselle uutiskanavalle. 

Hän kertoi tuolle hawajilaiselle uutiskanavalle ettei Paddockilla juuri ollut paljonkaan matkatavaroita. Nishimura katosi heti pian tuon haastattelun jälkeen. Nishimuran ruumis löytyi n. viikko sitten Las Vegasissa sijaitsevan kirkon läheltä ja hänet oli ammuttu hengiltä. Danny Contreras oli taas Las Vegasin joukkomurhan silminnäkijä joka kertoi Twitterissä kuinka häntä ajoi takaa kaksi aseistettua miestä tuona iltana.

Contreras löydettiin kotoaan ja hän joutui henkirikoksen kohteeksi. Hänen kehostaan löytyi lukuisia ampumavammoja.

Tähän mennessä Las Vegasin joukkoampumisiin liittyneitä silminnäkijöitä sekä muita todistajia ovat kuolleet tai kadonneet: Jesus Campos (Mandalay Bay hotellin vartija, joka katosi pian sen jälkeen kun hänen piti mennä tv-kanavalle puhumaan tapahtumasta. Mutta myöhemmin hän ilmaantui kuitenkin Ellen show ohjelmaan).
Kymberley Suchomel kuoli poliisin mukaan luonnollisesti sairaskohtaukseen vain muutama vuorokausi sen jälkeen kun hän oli kertonut Facebook sivuillaan useista ampujista. Hän ehti kuitenkin kirjoittaa Facebook sivuilleen pitkän litanian siitä mitä hän näki.John Beilman otti aika pian Las Vegasin ampumisten jälkeen yhteyttä FBI:hin. 

Hänen yrityksensä valmisti näitä kommunikaatio laitteita joita Paddockin väitettiin käyttäneen hotellissa. 

Beilmanin koti ratsattiin pian tämän jälkeen FBI:n toimesta ja vain yö tämän jälkeen Beilman löytyi kuolleena perheensä kera. Hänen väitettiin ampuneen itsensä sekä tyttärensä.

Mitä Beilman oikein sitten tiesi liikaa tästä kommunikaatio laitteista joita Stephen Paddockin väitettiin hotellihuoneessaan käyttäneen ? 


Ja kaikki nämä poliittisen murhat vain sen takia ettei CIA:n sekä FBI:n osallisuus paljastuisi Las Vegasin joukkoampumisdraamassa. 

Koska totuus on se, että tämä Las Vegasissa lokakuun alussa järjestetty joukkomurha oli CIA:n sekä FBI:n järjestämä. 

Tarkka-ampujia oli useassa paikassa ja nämä murhaajat työskentelevät CIA:lle sekä FBI:lle. 


Julian Assange tämän jo totesi Twitterissä pian Las Vegasin tapauksen jälkeen.

Mutta silti vieläkin irvokkaampi asia on se, että kuinka samalla kun FBI ja CIA murhaa oman maansa kansalaisia ja lavastaa ne vain yhden vanhan miehen tekosiksi. Niin näistä special op/false-flag operaatioista kirjataan kuitenkin kaikki raportit CIA:n sekä FBI:n salaisiin arkistoihin jotka vielä salataan yli kuudeksikymmeneksi vuodeksi. 

Vaikka silti nykyaikana ei enää mikään tiedustelupalvelun kansioiden väliin piiloitettu paperi dokumentti estä totutta tulemasta julki. Koska individualistit osaavatkin jo ajatella itse ja siksi heidät ollaankin luokiteltu valtaeliitille hyvin suureksi uhkaksi.

Koska pelkästään CIA:lla määritellään kaikki sodan vastustaja aktivistit terroristeiksi. 

Toisinajattelijoitakin kohdellaan terroristeina joiden kanssa ei neuvotella. 

Tämän vuoksi tämä Yhdysvaltojen tiedustelupalvelu CIA:n peli on ollut niin likaista kaikki nämä vuodet. 

Se ei ole missään vaiheessa suojellut amerikkalaisia. Vaan se toimii vain tämän korruptoituneen keskuspankkihallinnoisen eliitin laskuun.


Donald Trump ollessaan tällä hetkellä USA:n presidentti olisi hänellä presidenttinä mahdollisuus edes yrittää laittaa aisoihin tämä poliittinen ja globaali salamurharyhmä (CIA).

Nyt nämä useat tuhannet John F. Kennedy dokumentit toivottavasti tuovat esille lisää CIA:n mädännäisyyttä ja sitä, että kyseessä on kaikki nämä vuodet ollut pelkkä suuri uhka ihmiskunnalle.

Sillä CIA on todellisuudessa pelkkä kasvottoman pankkiblogalistien eliitin murhanhimoinen suojeluskunta, jonka lukuisat miljoonapalkat maksavat USA:n veronmaksajat.


John F. Kennedy tiesi aikanaan millainen paholainen tämä CIA oli ja siksi hän jopa vannoi silppuavansa sen tuhansiin palasiin. Mutta lopulta Kennedyn päätös mm. lakkauttaa USA:n keskuspankki sai Rothschildien pankkisuvun suunniltaan ja tämän jälkeen CIA sai toimeksiannon Kennedyn salamurhasuunnitelmasta. Joka sitten toteutettiin tuolla Dallasissa 22. marraskuuta 1963.


Rothschild suku oli jo aiemmin tilannut näiden muutamien maailman 13 rikkaimman pankkisuvun toimesta myös muidenkin Amerikan presidenttien salamurhia. Koska myös Abraham Lincolnin poliittinen murha oli tehty heidän toimeksiannoista.

Koska Lincoln tiesi minkälaisia pankkirikollisia tämä eräskin Rothschildien pankkiirisuku oli. 

Lincoln lakkautti ollessaan presidenttinä USA:n keskuspankin ja joutui sen vuoksi maksamaan siitä hengellään Rothschildien tilatessa tämän murhan.

Rothschildit tilasivat myös Venäjän Tsaarin murhat ja organisoivat Venäjän vallankumouksen.

Syy tähän vielä että miksi juuri Rothschildit ovat olleet näiden lukuisten USA:n presidenttien salamurhien takana johtuu siitä, että he jotka ovat ryövänneet eniten varallisuutta päättää tämän n. 8500 henkilön salaisessa klubissa kaikesta.


Kun tämän Rothschild pankkisuvun omaisuus on yli 500 triljoonaa dollaria.

Rothschildien omaisuus ei ole tullut millään rehellisellä työllä. Vaan he ovat yksinkertaisesti saaneet kerättyä nuo yli 500 triljoonaa dollaria vain luomalla rahaa muille valtioille tyhjästä ilmasta. Koska heidän pyörittämänsä raha monopoli on heidän omistama yksityinen yhtiö.

USA:n keskuspankin omistavat he eivätkä amerikkalaiset ihmiset. Mutta myös Euroopan keskuspankin eurot painetaan Rothschildien pankki monopolista.

Nämä parasiitit siis kuvittelevat omistavansa jokaisen veronmaksajan joka tällä pallolla ja meidän kuuluisi sitten olla tämän näkymättömän eliitin jokapäiväisiä orjia.

Sionin viisaiden pöytäkirjoistakin löytyy kohta jossa todetaan työläisen palkan oltava niin pieni, että se pitää työläisen vapauden pois muualta ajasta.

Mutta nykyaikana tämä johtavan luokan eli eliitin feodalistinen valta on mennyt jo niin överiksi, ettei heille enää riitä se että tämä pankkiirisukujen pieni klubi voisi kääriä hilloa meidän kaikkien kustannuksella pitämällä tätä velkaan luotua rahamonopolia yllä. 

Vaan heidän täytyy sen lisäksi hallita meidän ajatuksiamme valemedian tiedotusvälineillä sekä tuputtaa meille tuota amerikkalaista roskaviihdettä.

Roskaruokateollisuus on myös heidän nerokas keino saada väestöt epäterveiksi ja saada sitä kautta lääketeollisuuden voitot suuremmiksi mitä enemmän syntyy epäterveistä elintavoista lisää sairauksia jne.