http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, lokakuuta 08, 2017

Tropicana hotelliin iskeneen SWAT -ryhmän varusteet hämmästyttää
Teksti: Teemu Vehkala

Las Vegasin ammuskelun jälkeen paikallinen poliisin SWAT-erikoisryhmä tunkeutui vain n. mailin päässä sijaitsevaan Tropicana hotelliin osoittaen aseilla ihmisiä aulassa.

Mutta kuitenkin vielä suuremman kysymysmerkin tekee tämän SWAT-ryhmän käyttämät varusteet.  

 Kuvassa on Las Vegasin SWAT-erikoisryhmä suorittamassa tehtävää epäillyn henkilön kiinniottamiseksi.

Kun normaalisti SWAT-ryhmällä on aina samanlaiset asusteet sekä kypärät pääässä ja näitä varusteita käytetään aina oli sitten tehtävä mikä tahansa, jossa otetaan rikollisia kiinni kuten tästäkin kuvasta näkyy. 


Mutta taas tällä Tropicana hotelliin tunkeutuneella paikallisella SWAT-ryhmällä ei taas ollut samanlaisia varusteita. Koska vain kahdella poliisilla oli päässään kypärät. 

Tämä paareja kantanut mies ei käyttänyt lainkaan kypärää eikä tämä naispoliisikaan. Vielä tuo keltaisten paarien kantaminen ihmetyttää, että oliko heidän tehtävänään kantaa tuolta Tropicana hotellista joku kuollut tai loukkaantunut henkilö ulos ?


Mutta sitten tämä SWAT-ryhmän perällä liikkuva kaksikko on kaikista epäillyttävin. Kuka on tuo valkoiseen t-paitaan ja urheilulenkkareihin varustautunut mies, joka kantaa vielä jotain pientä pakkia kädessään ? 

Ja kuka on tämä pukumies, joka kävelee hänen vierellään ? Liekö kummallakaaan edes luotiliivejä yllään ? 

Jos normaalisti suomessakin poliisin erikoisryhmä Karhu käyttää aina näillä tehtävillä taktista varustusta, joilla suojataan aseistettujen henkilöiden varalta mm. kilvin varustettuna ettei poliisi voi saada osumaa. 

Mutta kuka oli antanut tälle Nevadan SWAT-ryhmälle eikoisluvan käyttää tuossa Tropicana hotellin operaatiossa miltei samanlaista vaatekertaa kuin jollain Floridan lomalla ? 
 

Tropicana hotelli sijaitsee vain 0,8 mailin päässä tuosta Mandalay Bay kasinon hotellista.


Joka on kilometreiksi muunnettuna 1,28 km

Mikä intressi oli tällä SWAT-ryhmän asusteisiin pukeutuneella porukalla mennä juuri Tropicana hotelliin ? Joten kun aiemmin jo tästä taksivideosta kävi ilmi, että laukauksia tuli myös kauempaa. Joten tämä toinen ammuntapaikka saattoi olla juuri Tropicana hotel.Kun itse asiassa ensimmäiset laukaukset eivät olleet sarjatulta ja ne tulivat selvästi hieman kauempaa kuin Mandalay Bay hotellista ja tämä on ihan kuvattu nauhalle.