http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, lokakuuta 16, 2017

Panama papereita tutkinut toimittaja murhattiin autopommilla Maltalla


Niin sanottujen Panama papereiden Maltan tutkintaa johtanut toimittaja Daphne Caruana Galizia (kuvassa) on kuollut autopommi-iskussa.The Guardianin mukaan räjähdys oli voimakas ja tuhosi myös Galizian auton kokonaan.

Galiziaa kuvailtiin yhden naisen Wikileaksiksi ja koska hänen blogillaan oli niin paljon lukijoita, jotka uhkasivat erityisesti Maltan valtaapitävän eliitin asemaa. 

Joten näin ollen on luonnollisen selvää, että epäillykset tämän poliittisen murhan tilaajista osoittaa suoraan Maltalle päin.Galizia sai juuri äskettäin selville sen, että kuinka Maltan pääministerillä Joseph Muscatilla on mm. yhteyksiä ulkomaille yrityksiin, jotka myyvät Maltalaisia passeja.

Paikallisen median mukaan Galizia oli kertonut 15 päivää aikaisemmin poliisille saaneensa tappouhkauksia. 

Muscat on voinut hyvinkin olla se virkamies, joka on tilannut tämän murhan. Koska varsinkin tuon kaltainen psykopaatti pystyy tilaamaan helposti poliittisen murhan vaikka Israelin tiedustelupalvelu Mossadilta. 

Mossad on vielä erityisesti perehtynyt näihin autopommeihin ja mitä todennäköisemmin tämä Galizian murhassa käytetty räjähde on ollut sotilaskäyttöön tehty muoviräjähde C4.

Lähde: MTV uutiset