http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, lokakuuta 03, 2017

Visuaalinen mielenhallinta trikki


Teksti: Teemu Vehkala

Las Vegasin joukkoampumisen uutiskuvissa näkyy yksissä lehtikuvissa buutsit, joissa on katalonian sekä amerikan lipusta osia.

Tämä lehtikuva sekä buutsit eivät ole suinkaan sattumalta päätynyt lehtiin. Vaan ne ovat osa nyt tätä kansallista mielen manipulaatiota, jolla huomio on tarkoitus kääntää pois kataloniasta.

Sen vuoksi näihin buutseihin oli laitettu katalonian sekä amerikan lipun kuvia. 


Katalonian lipusta siinä on nuo samat keltaiset ja punaiset raidat vasemmalla ja taas oikealla on amerikan lipun tähdet.

Visuaalinen mielenhallinta on ollut pitkään osa tätä kansainvälistä joukkojen mielen manipulointia, jolla mm. mainosteollisuus saa ohjattua kuluttajia haluamiinsa suuntiin.

Tämä tapahtuu heidän alitajuntaansa ohjatuin visuaalisin viestein, joita myös näissä buutseissa oli. Koska niihin oli laitettu sekä katalonian, että amerikan lipun kuvia.

Vaikka suurin osa maailmalta ei tunnista tuota katalonian lippua. Niin he kuitenkin ovat alitajunnassa sen uutiskuvista nähneet. Jolloin heitä pystytään kuitenkin alitajuntaan kohdistetulla mielen manipulaatiolla rekisteröimään nuo katalonian ja amerikan lippua muistuttavat kuvat.

Toisekseen kuka hylkäisi buutsinsa ja alkaisi vielä sukkasilteen juoksemaan karkuun tuollaisen joukkoampumisen seurauksena ?

Tuollainen valinta ei kuullosta kovinkaan todennäköiseltä. 

Yhdysvaltain hallinnon takana vaikuttavissa organisaatioissa työskentelee lukuisia mielenhallinnan ammattilaisia, jotka tietävät nämä trikit (temput). Sillä pelkästään CIA on tutkinut ihmisen mielen käyttäytymistä jo 50-luvulta lähtien.

CIA:lla on jo pitkään toiminut oma joukkojen mielenhallintaan keskittynyt yksikkö, jonka toimivalta ulottuu mediapropagandan puolella aina Suomeen asti ja tätä ylläpidetään mm. toimittajien lahjomisella.

Eräs CIA:n entinen johtaja totesi aikanaan, että tämä CIA:n kansainvälinen informaatiosota ohjelma on niin tehokas, ettei sen olemassaolosta tiedetä. Joka suoraan jo todistaa tuon kyseisen ohjelman luotettavuuden sekä toimivuuden.

Varsinkin silloin kun väestöstä suurin osa on onnistuttu nukuttamaan tuohon pasiiviseen valveuneen, niin ei voi syntyä minkäänlaista sivistyksen ja älyn sekä viisauden aaltoa. 

Kollektivismin ihmismielen vastakohta on individualismi, joka on edelleen vähemmistö asemassa yhteiskunassamme ja tämän vuoksi tällä koko pallolla menee nämä asiat päin honkia.

Planetaarisesta idiotismista on pääasiallisesti vastuussa sen aiheuttajat, jotka edistävät tätä länsimaalaista viihdeteollisuuden ruokkimaa ilmiötä vain suojatakseen valta-asemiaan.

Ihmismieli on kuitenkin hyvin kiehtova ympäristö, jos sen todella yksilönä tiedostaa. Koska se mm. luovuudessaan aukeaa jo sellaisille ulottuvuuksille jotka ovat tämän planeetan kohtalon kannalta elintärkeitä.

Mutta taas tämä luovuuden vastakohta joka saa passivoitua yhä useampia ihmisiä. Varsinkin kun heille syötetään yhä enemmän neuroleptejä, jotta heidän mielensä pysyisi tylsässä mielentilassa.

Tämän vuoksi juuri tämä joukkojen ajatusten hallinta (mind control) on yhä edelleen USA:n armeijan turvaluokituksissa salatuimpia dokumentteja.   

Lähde: https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005393653.html