http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, lokakuuta 25, 2017

Corey Feldman on tällä hetkellä ajojahdin kohteena


Hollywoodin entisiin lapsitähtiin kuuluva Corey Feldman oli äskettäin tuomassa julkisuuteen lisää tietoja Hollywoodin pedofiileista kunnes hänet heti tämän jälkeen pidätettiin poliisin toimesta epäiltynä kannabiksen hallussapidostaNyt Feldman latasi Facebookkin tämän videon, jossa hän kertoo joutuneensa viime päivinä ajojahdin kohteeksi sekä kertoo tuntevansa olonsa turvattomaksi. 

Hänen ylitseen mm. yritettiin ajaa kahdella ajoneuvolla vain muutama päivä sitten Los Angelesissa.2016 vuoden kesäkuussa ent. lapsitähti Anton Yelchin oli aikomassa paljastaa näiden vaikutusvaltaisten Hollywoodin pedofiili keisarien nimiä kunnes hänen ylitseen ajoi auto. Mutta kuolinsyyksi väitettiin, että Yelchin olisi ajanut omalla autollaan itsensä yli.

Epäilemättä Feldman on tällä hetkellä näiden samojen pedofiilien ajojahdin kohteena ja nämä edelleen hyvin vaikutusvaltaisessa asemassa olevat pedofiilit ovat valmiita käyttämään likaisiakin keinoja hiljentääkseen heitä uhkaavat tekijät. Joihin kuuluvat myös kaikki Hollywood näyttelijät.

Steven Spielberg on yksi näistä Hollywood tuottajista sekä ohjaajista, joiden tuotannoista löytyy hieman kyseenalaisia juttuja jos niitä katsoo hieman tarkemmin.
Lähteet: https://www.infowars.com/corey-feldman-announces-plan-to-expose-hollywood-pedophile-network/