http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, lokakuuta 16, 2017

Pussycat Dolls yhtyeen Kaya Jones vertaa yhtyettä prostituutio rinkiin


Pussycat Dolls yhtyeen laulajana tunnettu Katya Jones päätti ilmeisesti avautua musiikkiteollisuuden pimeistä puolista. Kun lehdissä on viime viikkoina riepoteltu Hollywoodin elokuvatuottaja Harvey Weinsteinin seksuaalisesta ahdistelusta.


Alunperin vain tanssiryhmänä aloittanut Pussycat Dolls yhtye teki läpimurtonsa vuonna 2003 Don´t Cha hitillään.

Nyt kuitenkin Jones kertoi äsken Twitterissä totuuden. Jossa vertasi tätä tyttöbändiä enemmänkin prostituutio rinkiin kuin mihinkään yhtyeeseen. Koska seksiä oli silloin kuulemma harrastettava vaikka kenen ison kihon kanssa jos käsky kävi.

Lisäksi hänelle sanottiin aina, että jos joskus kerrot tästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä niin silloin urasi voidaan lakkauttaa pelkästä sormen napsautuksesta.

Tämä on myös vapaamuurarienkin käyttämä kiristyskeino, jolla he pitävät jäsenensä kurissa. Varsinkin he jotka ovat jo niittäneet vapaamuurarien sisällä paljon valtaa ja rahaa itselleen.


Mutta tämän pop musiikkiteollisuuden takana vaikuttaa myös CIA:n MK ULTRA projekti, jonka avulla näistä nuorista lapsista on onnistuttu tekemään persettään helposti myyviä seksiorjia. CIA:n käyttämä termi tällaisesta ohjelmoidusta on seksi kissa ohjelmointi (sex kitten programming).

Huhujen mukaan Marilyn Monroe (oik. nimi Norma Jean) oli ensimmäinen julkinen MK ULTRA:n koekaniini tälle sex kitten/bimbo -ohjelmoinnille.


Tämän vuoksi hänellä oli myös kulkuluvat kunnossa USA:n puolustusministeriöön.

MK ULTRA:n osuus näiden julkimoiden ohjelmoinnissa oli lähinnä vain se, että silloin kun heidät ollaan ohjelmoitu seksiorjiksi. Niin silloin he myös tarjoavat itseään näille isoille kihoille paljon helpommin käskystä.

Mutta nyt tämä mr. Weinsteinin seksiskandaali on vasta alkua sille mitä Hollywoodissa tullaan seuraavaksi näkemään. Sillä varsinkin nämä kuuluisat elokuvaohjaajat, joiden julkisuuskuva on vielä puhdas. Niin heistä moni tulee vielä saamaan tuon pedofiilin statuksen, jollaisia he aina ovat olleetkin ja heitä siellä on valitettavasti hyvin monia.

Vaikka heidän tuomistaan oikeuden eteen vaikeuttaa se, että koska heillä on tiiviit yhteyden Washington DC:n poliittisen eliitin kanssa. Koska myös Washington DC:ssä oleva poliittisen eliitin johto koostuu myös pedofiileista. Joten näiden niljakkeiden ja isojen kihojen saaminen oikeuden eteen tuntuu olevan sitten maailman vaikein tehtävä. 


Varsinkin kun tämä USA:n demokraattisen puolueen John Podesta. Tuo Madeleinen kidnappaaja sekä sarjapedofiili nauttii vieläkin USA:n hallinnon luottamusta. Vaikka hänestä on jo todisteita myös Pizzagaten yhtenä pedofiilina.

Mutta silloin kun olet USA:n politiikassa johtotasolla mukana CIA:n listoilla. Niin voit olla silloin vaikka kuinka röyhkeä pedofiili. Eikä sinua tulla miltei koskaan viemään miltään viralta pois.


Lähteet: https://www.is.fi/viihde/art-2000005410023.html

https://twitter.com/KayaJones