http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, marraskuuta 02, 2017

Mikä on totuus Suomen turvallisuuskomiteastaViime vuosina mediassa on tullut esille Suomen hallinnon sisällä kokoontuvan salaisen turvallisuusneuvoston hämärä toiminta. 

Vasemmistoliiton kansanedustaja Markus Mustajärvi jätti kirjallisen kysymyksen eduskuntaan ja kysyy, että aiotaanko tämän salaisen komitean jäsenlistaa julkistaa. 


Mikä on turvallisuuskomitean todellinen tarkoitus ? 

Äskeisen uutisoinnin perusteella jos Suomen turvallisuuskomitea pelottelee suomalaisia poliittisilla murhilla ja väittää tällaisten vaaleihin vaikuttamisen olevan Venäjän intresseissä. Niin silloin tällaisen tiedon laittaminen eteenpäin vaikuttaisi olevan varsin voimakkaasti Naton tänne usuttamaa propagandaa.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on tällä hetkellä ensimmäisissä presidenttiehdokkaiden paneelikeskusteluissa väittänyt kannattavansa Naton kansanäänestystä.

Vain vuosi sitten Niinistö totesi Suomen Nato-jäsenyys kaavakkeen olevan lähempänä jos turvallisuustilanne vaikeutuu.

Mikä turvallisuustilanne ? 

Niinistö on viime vuodet vain esittänyt kannattavansa Naton kansanäänestystä. Vaikka hän henkilökohtaisesti haluaisi liittää Suomen Natoon kuten kaikki muutkin oikeistolaiset poliitikot ja virkamiehet.

Suomen ulkopoliittinen instituutti on taas täynnä näitä venäjävihamielisiä virkamiehiä, joilla on lähes mielenvikainen pakkomielle Venäjästä. Mutta kaiken kukkuraksi näiden venäjä neurootikkojen annetaan aina kirjoittaa Helsingin Sanomiin asti trollikolumnejaan Rysky Riihelän tapaan.

Joten jos tällaisten venäjäneurootikkojen pakkomielle pitäisi olla meidän jokaisen suomalaisen poliittisen korrektiuden mukainen linja julkisesta ja turvallisuuspoliittisesta keskustelusta. Niin silloin tässä maassa kyllä on asiat ja kansankirjat ns. sekaisin enemmän kuin koskaan aikaisemmin.Sotilasliitto Natoa kiinnostaa Suomessa eniten Venäjän kanssa yhteinen ja Euroopan pisin rajalinja.

Tämä on heidän mielessä vain sen vuoksi, että jos Euroopan turvallisuustilanne saadaan ajettua sijoituspankkiirien mukaiseen Venäjän ja EU:n tulevan armeijan väliseen konfliktiin. Niin silloin tämä hyökkäyssota tultaisiin Venäjää vastaan pääosin käymään Suomen kautta. 

Joten tämän vuoksi Suomen Nato-jäsenyys on niin polttava ja kuuma asia näissä poliittisissa piireissä. 

Suomen turvallisuuskomitea ei tämän vuoksi uskalla paljastaa nimilistojaan, koska sieltä kävisi ilmi juuri näiden Suomen hallinnon neuroottisimmat ja hulluimmat Nato-kiimaiset upseerit sekä virkamiehet. 

On jopa liikkunut sellaisia huhuja, että presidentti Niinistö olisi yksi tämän salaperäisen ja hämärän turvallisuuskomitean jäsen. Joten jos tämä pitäisi paikkaansa, niin se olisi eteenkin Niinistön käynnissä olevan presidentinvaalikampanjan kannalta hyvin epäedullista Niinistön maineelle.

Totuus Suomen nykyisestä hallinnosta on vielä se, että osia entisiä ministereinäkin toimineita kansanedustajia toimi DDR:ssä agentteina. Mutta heistä moni piti myös KGB:hen yhteyksiä. Jolloin heidän suhteensa sekä yhteydet Venäjälle ovat saattaneet säilyä edelleen näihin päiviin asti. 

Joten on kummallista ettei näistä entisistä KGB:n agentti poliitikoista puhuta näiden venäjä neurootikkojen tutkimuksissa mitään. Vaan miltei kaikki Suomen ulkopoliittisen instituutinkin resurssit käytetään lähes yksinomaan suomalaisten toisinajattelijoiden mustamaalaamiseen. 

Johan Bäckman, Juha Molari, Janus Putkonen, Ilja Janitskin jne. ovat sitten näille Nato-kiimaiselle eliitille mitä suurimpia kansanvihollisia. Koska nämä edellämainitut henkilöt uskaltavat kertoa totuuden ja kritisoida tätä läpimätää Suomen hallintoa sekä uskaltavat myös vastustaa äänekkäästi Natoa. 

Tämän kaiken Nato-kiimaisuuden taakse kätkeytyy myös yksi talousjärjestelmän kulmakivistä joka on valtion tuottama velka.

Armeija saa aina lisää rahaa sillä tekosyyllä, että he alkavat kasvattamaan puolustusmenoja. Mutta kuinka Suomen armeija voi saada jatkuvasti lisää miljardeja Euroopan keskuspankilta lainaa ? Vaikka tämä Suomen ja Euroopan turvallisuustilanne ei ole oikeasti heikentynyt juuri millään tavalla. 

Mutta nämä tämän pelin takana olevat pankkiirit eivät välitä mistään muusta kuin siitä, että he voivat rikastua ja tuottaa riskitöntä voittoa lainaamalla mm. USA:n keskuspankin kautta lisää rahaa sotimiseen.

Tämä lähes julkisesti kirjoittamaton sääntö on kuitenkin yksiä keskuspankkitoiminnan kulmakivistä. 

USA:n konsultit ovat viime vuosina laatineet myös Suomen hallinnon budjettia ja juuri viime vuosina valtion eläkeläisten sekä sairaiden lääkekorvauksien leikkaukset tehtiin yksinomaan niin, että tällä saatiin luotua tulonsiirtoja sotateollisuudelle. 

Eli jos valtiolla ei muka ole varaa 2 miljoonan euron lastensairaalan rakentamiseen. Mutta löytyy helposti 10 miljardia euroa puolisurkeisiin Hornet-hävittäjiin. Niin tämä kertoo tämän pelin kuvan.Virkamiehet jotka toimivat mm. puolustusministereinä eivät näitä asioita päätä. Koska jo tämä 90-luvulla toiminut puolustusministeri Elisabeth Rehn paljasti vasta vanhoilla päivillään sen, että kuinka nämä 90-luvun Hornet-hävittäjä kaupat oli juoniteltu kulissien takana.

Keskuspankkivetoinen eliitti pitää siis koko Suomea taskussaan ja kuvittelevat omistavansa tämän maan. Joten siksi tätä maata tuhotaan tällä pankkiirien johtamalla taloussodalla.

Sen toiminta perustuu velan luonnille sekä otolle. Kun oikeasti valtio voisi luoda oman rahan, jos sillä olisi oma ja itsenäinen keskuspankki. 

Mutta koska USA:n keskuspankki, Euroopan keskuspankki ovat täysin yksityisiä pankkeja, joiden pääomistajat ja osakkeenomistajat ovat maailman rikkaimpien pankkisukujen edustushuoneita. Niin tämän vuoksi valtiot köyhtyvät ja nämä pankkiiririkollissuvut rikastuvat. 

Yhdysvalloissa tuo keskuspankki ponzi-huijaus luotiin vuonna 1913, jonka pääarkitehtina oli pankkiiri J.P. Morgan.

Suomen Pankki taas kaapattiin lopulta Suomen siirtyessä euroon, joka oli vielä 90-luvun lopulla silloisen pääministeri Paavo Lipposen sekä valtionvarainministeri Sauli Niinistön johdolla junailtu maanpetos. Koska tästä EMU:n rahaliitosta ei järjestetty mitään kansanäänestystä. Jolloin tämä nykyinen eurostoliiton valuutta euro on tavallaan laiton diili.

Joten jos Suomen nykyinen hallinto ymmärtäisi ne seuraukset joita euro on tähän mennessä valtion taloudelle aiheuttanut. Että ne olisivat tulevaisuudessa korjattavissa jos vaan riittävän ajoissa tämän maan hallinto älyää erota Euroopan unionista. Sillä tämä maailman rikkaimmille pankkisuvuille velkaantuminen ajaa muuten tämän maan sen lopulliseen tuhoon.

Keskuspankkien harjoittama toiminta on siis kapitalistista orjuutta jonka kohteena olemme me kaikki veronmaksajat.

Vaikka nämä pankkiirisuvut ovat onnistuneet harhauttamaan ihmisiä uskottelemalla että kuinka heidän käsittämänsä vapaakauppa olisi vapaata kauppaa. Niin tämä vapaakauppa tarkoittaa aina päinvastaista. Koska mikään teollinen kartelli ei ole vapaata kauppaa nähnytkään. 

Samoin kuin näiden elitistien luoma globalisaatio, jonka malli on uskoteltu vihervasemmistolaisella ja kulttuurimarxistisella harhautuksella. 

Globalisaation totuus on se, että vain nämä n. 147 maailman suurinta korporaatiota pyörittää ja hallitsee kartelleillaan sekä monopoleillaan maailman markkinoita. Joten onko se silloin vapaakauppaa ? 

Sillä se todellinen uhka ei ole mikään terrorismi tälle planeetalle. Vaan se on juurikin näiden vallanhimoisen, ahneen, sotahullun sekä psykopaateista koostuvan pankkiirisukujen dynastiat. Joiden ainoa motiivi on tuhota tämä planeetta. 

Koska tuo heidän luomansa satanistinen maailmankatsomus kulutusyhteiskuntineen sekä velalle luotu pankkijärjestelmä sotateollisuus ja huumeteollisuus komplekseineen uhkaa jokaisen ihmisen elämää tällä pallolla. 

Ellei meistä löydy riittävän monta asian tiedostavaa yksilöä niin muuten tämä kollektiivinen muutos on paljon vaikeampaa tehdä. 

Kollektivismin on käännyttävä jo individualismiin, koska ihmisyksilöiden määrä on jo nyt noussut lähes räjähdysmäisesti.

Tämä eliitti tiedostaa kaiken tämän käynnissä olevan valtataistelun ja he eivät ole missään vaiheessa valmiita luopumaan vallastaan ilman taisteluja. Joten tämän vuoksi täällä Suomessakin nämä eliitin hännystelijät ja muut rotat käyvät Naton ja CIA:n ohjeistuksella omaa hybridi ja kybersotaansa tietoisella mielellä heränneitä individualisteja vastaan.

Koska tämä ihmisyksilöiden verkosto uhkaa nyt koko tätä eliitin luomaa länsimaalaista kollektivismin ympärille rakennettua matriisia (valveuni tietoisuus).

Vaikka feodalismi on vanha keino pitää kansat kurissa. Niin silti edelleen eliitti haluaisi vieläkin säilyttää tämän keskiajoilta peräisin olevan brutaalin tavan orjuuttaa ja alistaa kansalaisiaan.

Tämä orjuutus ja alistamiskultti on aina Babyloniasta asti peräisin ja se on tämä ns. Baalin kultti. Mutta Moolok on myös toinen Illuminatin palvoma okkultistinen jumala.

Jos siis Suomessa toimii tällainen salainen Bilderberg-kokouksen tyyliin salaisesti kokoontuva ryhmä. Niin jos heidän toimintansa täytyy olla salaista, niin silloin heillä täytyy olla jotain salattavaa. 

Turvallisuuskomitea salaa mm. heidän laajoja Nato-yhteyksiään. Mutta vieläkin salaisemmat asiat ovat CIA sekä FSB yhteydet. 

FSB on Venäjän nykyinen tiedustelupalvelu.

Suomen turvallisuuskomitea ei kuitenkaan missään vaiheessa syyttäessään Venäjää puhu FSB:stä mitään johtuen siitä, että koska turvallisuuskomiteassa toimii myös FSB:n tietolähde.

Samoin myös SDP:n, Perussuomalaisten, Kokoomuksen ja Keskustan puolueiden puheenjohtajat ovat CIA:lle tietolähteitä.

Näin CIA pysyy kartalla siitä miten Suomen hallinnon asiat ovat ja etenevät. Koska sieltä kautta mm. lahjotaan puolueiden puheenjohtajia. Kun taas konsultit ja hallinnon operaattorit taas hoitavat tämän muun ministerien käskytyksen mm. Suomen Nato-linjasta.

Suomen liike-elämän huipulta kun löytyy muutamia liikemiehiä jotka ovat tuolla likaisella rahallaan ostaneet mm. Kokoomuksen presidentin Suomeen. Mutta myös edistäneet tätä Suomen sisäistä venäjä vihamielistä ilmapiiriä rahoittamalla mm. Ulkopoliittisen instituutin toimintaa.

Näiden hämärä liikemiesten nimilista pitäisi myös saada julkisuuteen tämän turvallisuuskomitean lisäksi.


Lähteet: https://www.verkkouutiset.fi/salaisen-ryhman-nimia-vaaditaan-julki-hybridihorhoilya/

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000821681.html