http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, lokakuuta 15, 2017

Las Vegasin joukkoampumisessa loukkaantunut sankarivartija katosi tv-studion kulisseista


Las Vegasin ampumisissa loukkaantunut sankarivartija Jesus Campos (kuvassa) sai luodin jalkaansa, kun hän oli menossa tarkastamaan sitä Mandalay Bay hotellin kerrosta, josta kuului aseen laukauksien ääniä.

Nyt Campoksen oli määrä mennä viime torstaina amerikkalaiselle tv-kanavalle kertomaan tapauksesta. Mutta mies katosikin tv-studion kulisseista. 

Myöhemmin ohjelman tuontantoryhmä sai tekstiviestin, jossa miehen kerrottiin joutuneen lääkäriasemalle.

Ohjelman juontaja Sean Hannity totesi vielä ettei tiedä mikä miehen tila on tällä hetkellä. Mutta tämä eräs OfficialJoelF Youtube kanavallaan vaikuttava mies oli tehnyt todella merkittävän löydön ja hän sai selville, että mm. yksi Jesus Campoksesta näytetty lehtikuva olikin photoshopattu ja tehty Adobe Photoshop CS6 (Windows) ohjelmalla.

Joten mistä me edes tiedämme, että onko tällaista miestä kuin Jesus Campos edes oikeasti olemassa. Että jos hän onkin vain pelkkä tiedustelupalveluiden keksimä juttu, jolla harhautetaan eteenkin näitä Las Vegasin tapauksesta kiinnostuvia ihmisiä.

Youtubehan jo ilmoitti aiemmin viikolla sensuroivansa Las Vegasin ampumiseen liittyviä Youtube hakuja. Jottei niihin sattuisi tulemaan näitä valtaeliitille epämieluisia salaliittojuttuja tästä tapauksesta.

Salaliittohan tämä jo on senkin perusteella, että jo kaksi ihmistä on kadonnut näiden Las Vegasin ampumisten jälkeen. Ensimmäinen oli tämä Mandala Bay hotellissa työskennellyt Chad Nishimura. Joka katosi jälkiä jättämättä ensin annettuaan haastattelun Hawajilaiselle uutiskanavalle.

Tämän jälkeen sitten katosi tämä Mandalay Bay hotellin turvamieheksi luokiteltu Jesus Campos.

Sitten kuoli tämä silminnäkijänä ollut nuori nainen (Kymberley Suchomel), joka kertoi Facebookissa ampujia olleen useita.

Mutta mikäli tämä Campos onkin todellinen henkilö, niin hänet saatettiin myös myrkyttää ja sillä keinoin hänet saatiin estettyä menemästä televisioon. Jossa hän olisi saattanut kertoa asioita, jotka poikkeavat huomattavasti tästä Las Vegasin joukkoampumisten virallisesta tarinasta.

Tämä Las Vegasin tapaus alkaa muutenkin jo muistuttaa kuin John F. Kennedyn murhaa. Jossa myös varsinkin yksityisetsivät jotka alkoivat tutkimaan tuota tapausta omin päin. Tuppasivat vain miltei kaikki katoamaan tai kuolemaan.

Sillä yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA varjelee näitä psykologisen sodankäynnin (psyop operations) yksikköjä. Kuten he suojelevat myös CIA:n alihankkijoidenkin huumeiden salakuljetusoperaatioita. Joten jos näitä operaatioita uhkaa jonkin yksittäinen ihminen, niin CIA:lla löytyy aina resurssit murhata vaikka alaikäisiä poikia. Millainen tapaus mm. sattui 1987 Arkansasissa. Kun pojat (Kevin Ives ja Don Henry) sattuivat näkemään CIA:n huumeiden salakuljetusoperaation.

CIA:n huumesalakuljettajat pahoinpitelivät ensin kummankin silminnäkijän ja lopulta sitoivat heidät junaraitelle. Jolloin juna hoiti loput. 

Tästä seurasi pitkät oikeuden käynnit, joiden aikana myös tapaukseen liittyviä syyttäjiä löytyi useita murhattuna.

CIA ei tällä hetkellä katso yhtään poikkeusta, etteikö yhtään Las Vegasin joukkoampumisen virallista tarinaa kyseenalaistavia asianomaisia kohdeltaisi samoin ottein.

 
Lähteet:  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201710142200461120_ul.shtml 

http://www.foxnews.com/us/2017/10/13/las-vegas-security-guard-jesus-campos-disappears-moments-before-tv-interviews.html