http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, lokakuuta 05, 2017

Stephen Paddockin hotellihuone rikosalue oli lavastettu


Teksti: Teemu Vehkala

Stephen Paddockin hotellihuoneesta otetut valokuvat Las Vegasin ampumavälikohtauksen jälkeen ovat lavastettuja.

Miehen väitettiin tehneen itsemurhan siinä vaiheessa kun poliisin erikoisryhmä tuli huoneeseen räjäyttämällä.

Kuitenkin tuo kivääri asetuella on sattunut hänen jalkansa päälle ja ainoastaan silloin jos kyseinen henkilö on tehnyt itsemurhansa selällään niin tämä on mahdollista.


Tässä on blurrattu kuva tuosta missä väitetään makaavan kuollut Stephen Paddock, jonka väitettiion ampuneen itsensä tuolla ylempänä näkyvällä pistoolilla. 

Jos hän on oikeasti ampunut itsensä, niin pistooli ei lennä itsestään tuonne asti jos itsemurhan tehnyt makaa selällään lattialla. Varsinkaan kun uhrin kädet ovat alaspäin.

Mikäli henkilö teki itsemurhan seisaallaan niin silloin surma-ase voisi lentää tuolla tavalla ylemmäs.

Mutta silloin tuo alaspäin kaatuminen ei voisi millään tavalla onnistua niin, että uhrin jalat vielä pujouttautuisivat tuon asetuella olevan kiväärin alta. 


Joten mitä todennäköisimmin kyseessä on lavastettu surma-alue ja nuo kivääritkin sijoteltiin tarkkaan tuonne hotellihuoneeseen. 

Mutta myös uhrin ympärille heitettiin näitä rynnäkkökivärin hylsyjä. Koska niitä ei taas näy tuossa toisessa kuvassa.

Vielä 2 vuorokautta sitten valhemedia kertoi, että poliisi löysi Paddockin hotellihuoneesta 23 asetta. Lopulta poliisi kertoi löytäneensä vielä hänen kotoaan lisää aseita.

On vielä täysin järjetöntä olettaa, että jos joku henkilö joka aikoo surmata mahdollisimman monta ihmistä kerralla, varustautuisi siihen vielä 23 eri automaattiaseella.


Samalla sinne myös sijoiteltiin Antifan luku materiaalia, jolla poliisi tutkijat haluttiin saada uskomaan että mies oli radikalisoitunut vasemmistolainen.

Tämä hotellihuone josta nämä valokuvat ovat on Mandalay Bay kasinon hotellin 32 kerroksessa.Mutta silminnäkijät kuvasivat kännykkäkameroillaan videoita, joissa näkyy kuinka hotellin neljännestä kerroksesta ammutaan pitkään sarjatulta kevyellä konekiväärillä.

Valhemediat eivät puhu tästä neljännen kerroksen ampumisesta mitään. Vaikka voisivat he tosiaan myöhemmin väittää, että tämä Paddock oli myös vuokrannut toisenkin hotellihuoneen jonne hölkkäsi tuon toisen ampumisen lomassa. 

Sillä tällainenkin selitys menisi helposti läpi heille, joilla ei ole potentiaalia riittävästi itsenäiseen ajatteluun.


Millä tahoilla on ammatillista kokemusta rikosalueiden lavastamisesta ? 

Jos nyt mennään tähän itse asiaan, että millä tahoilla on ammatillista kokemusta rikosalueiden lavastamisesta. 

Ketkä pystyvät tekemään murhia ja lavastamaan ne itsemurhiksi. 

Vastaus on tiedustelupalvelut joista CIA etunenässä USA:ssa vastaa miltei useimmin tällaisista operaatioista. Koska se toimii myös USA:n armeijan alaisuudessa.

Lisäksi tuollaisia täysiautomaattisia aseita ei yksityishenkilöt saa kovinkaan helposti. Naturalnews/Health Ranger sivuston pitäjä Mike Adams totesi näistä täysautomaattiaseista, että niitä hakevat henkilöt tarkistetaan taustoineen ja niitä joutuu jonottamaan vähintään vuosi. Mutta täysautomaattiaseet kuulemma hänen mukaansa maksavatkin vähintään 25 000 dollaria. 

Mutta armeijalla näitä täysautomaattisia aseita on käytössään ja tuo neljännen kerroksen tulitus kuullosti hyvin paljon M60 kevyen konekiväärin tulitus ääneltä. 


Facebookissa kiertää nyt tällä hetkellä myös henkilöllisyystodistuksen mustavalkoinen kopio, jonka naamataulu näyttää taas tältä epäillyn veljeltä Eric Paddockilta. Kun tämä Eric Paddock vaikutti koko tv-esiintymisensä ajan hyvin epäaidolta ja aivan kuin erittäin huonolta näyttelijältä, jonka näkee jo tuosta huonosta ruumiin kielestä.

Mutta kun näiden false-flag operaatioiden taustalle voi kätkeytyä vaikka mitä psykologisen sodankäynnin propagandaa. 

Eli vaikka tämä Eric olisikin näyttelijä niin ei se silti välttämättä sitä tarkoita, etteikö Las Vegasin joukkoampumisissa ollut lainkaan uhreja. Sillä näillä näyttelijöillä on vain tarkoitus hämätä ihmisiä ja varsinkin heitä joilla on aikaa kiinnittää huomionsa koko tapaukseen.