http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, lokakuuta 08, 2017

Las Vegasin ampumavälikohtaus uutinen oli kirjoitettu etukäteen

Las Vegasin Mandalay Bay ampumavälikohtauksen uutinen oli kirjoitettu etukäteen muutamien uutistoimistojen palvelimelle ennen kuin itse välikohtaus tapahtui.

Vaikka Las Vegasin ammuskelu tapahtui vasta 1. lokakuuta 2017. Niin oltiin siitä kirjoitettu jo mm. ruotsalaiselle Svenska Dagbladet (svd.se) -lehden palvelimelle juttu jo 22. syyskuuta 2017.

Huffington Post lehden internet-sivuille Stephen Paddockista kirjoitettiin Las Vegasin ammuskeluun liittyvä artikkeli 25. syyskuuta.

Sekä englantilainen Time-lehti kirjoitti siitä myös etukäteen palvelimelleen 30. syyskuuta.  


Näin ollen googlen palvelimien ajat eivät valehtele. Joten se todistaa jo suoraan sen, ettei tämä Stephen Paddock joka on vieläkin kaikkien huulilla ollut mikään viranomaisten ulkopuolella toimiva "yksinäinen susi".

Sillä hän on ollut koko tämän false-flag operaation aikana pelkkä CIA:n lavastama syntipukki. Vaikka myös sekin voi olla mahdollista, että tämä kuvassa näkyvä mies on vielä itse CIA:lla hommissa.


Itse asiassa jos katsoo tätä valokuvaa tuonne 32:n kerroksen hotellihuoneeseen murhatusta miehestä, niin eihän edes näytä tältä mieheltä jonka valokuvaa meille on tässä pitkin viikkoja esitelty.

Koska tuo lattialla makaava kuollut mies on huomattavasti nuorempi ja lisäksi tällä lehtikuvissa näytetyllä Stephen Paddockilla on vielä jonkin verran hiuksia päässä.

Mutta taas tällä lattialla makaavalla kuolleella miehellä ei kasva hiuksia edes sivusta.


Tässä kuvassa on Stephen Paddock hänen aasialaistaustaisen naisystävänsä Marylou Danseyn kanssa.

CIA on kuitenkin false-flag operaatioissaan niin raaka, että heidän yksikkönsä ovat valmiita surmaamaan vaikka 2996 amerikkalaista jos sitä tarvitaan. Minkälainen operaatio mm. toteutettiin 11.9.2011 yhdysvalloissa CIA:n sekä Mossadin toimesta.

Tuon Mandalay Bay kasinon hotellin 32-kerroksen huone, joka on tämä rikosalue oli alusta loppuun lavastettu. 

Siellä asunut mies ei tiettävästi ollut edes kukaan Stephen Paddock. Vaan hänet käytiin murhaamassa CIA sinne lähettämän yksikön toimesta. Jonka jälkeen sitten aloitettiin täysautomaattiaseilla (mm. M60 kevyt konekivääri) ampuminen tuolta 32-kerroksesta.Mutta näitä ampujia oli myös useiden satojen metrien päässä toisaalla. Joka käy ilmi tästä Youtuben monesti jo poistetusta ja sensuroidusta taksivideosta.