http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, lokakuuta 03, 2017

Las Vegasin false-flag käsikirjoitus edennyt tuttuun tyyliin


Teksti: Teemu Vehkala

Las Vegasin Manaday Bayn false-flag operaatio on edennyt tuttuun tyyliin.

Ensin ISIS:sin kerrottiin ottaneet vastuun iskusta.

Sitten ampujan väitetään olevan vain yksinäinen susi ja tällä kertaa vanha 64- vuotias ukko.

Nyt kerrottiin että mies oli kääntynyt vain kuukausi ennen muslimiksi.


Jos tällaiset sadut menevät läpi helposti massoihin, niin se tunnetusti naurattaa näitä kulissien takaisia narusta vetäjiä itseään.

FBI kertoi vielä, että kuinka tämä ampuja olisi vielä ollut Sorosin rahoittaman antifan jäsen. Tämän sitten toivottaisiin rohkaisemaan antifantteja siirtymään raskaampiin aseisiin.

Mutta jos nyt tässä kertoisi sen, että miten tuo Las Vegasin Mandalay Bayn operaatio oikeasti taisi mennä.

Ampumisesta pääepäilty Stephen Paddock (64) asui vain n. tunnin ajomatkan päässä Las Vegasista

Jos nyt hän olikin mennyt viettämään viikonloppua Las Vegasilaiseen Mandalay Bay Casinon hotelliin. Niin ei hänellä välttämättä mitään pyssyjä siellä ollut mukana. 

Mutta CIA oli ottanut hänet targetiksi ja tuohon kyseiseen hotellihuoneeseen tuli jossain vaiheessa CIA:n erikoisyksiköiden (special op's tactical team), jotka ensin lavastivat Paddockin itsemurhan. Jonka jälkeen sitten alkoivat ampua kyseisestä hotellihuoneesta sarjatulella kohti siviilejä.

Tämä on siis yksi teoria siitä, että mikäli tuossa välikohtauksessa ylipäänsä käytettiin oikeita kuteja. Kun toisaalta nämä sarjatulen äänet kuullostivat hyvin paljon räkäpäiltä (paukkupatruunat). Jotka ovat sarjatuliaseissakin käytettyjä harjoituspanoksia, jotka eivät osu koskaan kohteeseen. Vaan räjähtävät kappaleiksi sysäyksen vahvistimessa.Toinen huomiota herättävä seikka on se, että kuinka rynnäkkökiväärillä ammuttaessa pimeällä näkyy luodit tällä tavalla hohtavina pimeässä. Mutta ammuttaessa räkäpäillä (paukkupatruunat), eivät räkäpäät lennä edes muutamaa metriä kauemmas. Koska ne räjähtävät suoraan kappaleiksi sysäyksen vahvistimen toimesta.

Lähteet: https://mvlehti.net/2017/10/02/yllatyskaanne-isis-otti-vastuun-las-vegasin-veriloylysta/

http://www.newsobserver.com/latest-news/article176514361.html