http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, lokakuuta 05, 2017

Espanjan hallinto lähettänyt armeijan Kataloniaan


Teksti: Teemu Vehkala

Katalonian itsenäisyystaistelu kiihtyy ja nyt Espanjan hallinto on lähettänyt alueelle jo ensimmäiset armeijan joukkonsa.

Katalonialla ei ole omaa armeijaa joten tämän johdosta tilanne voi mennä vielä aina veriseksi kansanmurhaksi asti. 

Espanjan hallintoa painostaa tämän taustalla Euroopan komissio, joka ei myöskään salli Katalonian itsenäistyvän.

Espanjan kuningas Felipe totesi pari päivää sitten, että kuinka hänen mielestään Katalonian itsenäistymispyrkimykset ovat laittomia sekä epädemokraattisia.

Katalonian hallinto kun ei ole CIA:n lahjoma, joten siellä vaikuttaa edelleen aito demokratia. 

Mutta taas tämä EU:n demokratia, joka ei salli vapaita vaaleja vaikuttaa täällä EU:ssa. Josta näimme viime sunnuntaina elävän esimerkin miten tämä vapaa demokratia sekä vapaat kansanvaalit estetään vaikka väkivalloin verta vuodattamalla.

Täytyy muistaa että EU:lla on tälläkin hetkellä voimassa Lissabonin sopimus, jossa on sellainen pykälä että mikäli mielenosoituskin yltyy mellakaksi. Niin se sallii EU maiden poliisin sekä armeijan tappavan mielenosoittajia. 

Kumiluodit ovat tässä leikissa vasta alkusoittoa mitä vielä tuleman pitää. Joten tämä kaikki fasistinen liittovaltiokehitys sekä tämä EU:n verinen hirmuhallinto odottaa myös meitä suomalaisia. Ellemme älyä lähteä tästä Eurostoliitosta ulos ennen kuin alkavat ne todelliset tappo talkoot. 

Natolla on suunnitelma saada EU:lle yhteinen Saksan johtama armeija, jolla olisi vielä yhteinen vihollinen (Venäjä/Kiina).

EU on siis puhdas ja kylmäverinen pankkiiri rikollisten geopoliittinen pelikenttä, jolla he haluavat lopulta tuhottua Euroopan kansallisidentiteetit pois. Jotta raivattaisiin pois nämä uhkat, jotka uhkaavat vielä uutta maailmanjärjestystä.

Katalonia on siksi piikki heidän lihassaan, koska siellä tätä kansallisidentiteettiä ei olla onnistuttu murskaamaan EU:n väkivaltaisella fasismilla.  

USA:n hallito sekä korruptoitunut media kuitenkin haluaa nyt välittää meille uutisia Las Vegasista, jottemme kiinnittäisi huomiota Katalonian tilanteeseen.

Viime sunnuntaina jopa muutamilla tv-kanavilla oli vaikeuksia saada näkymään videokuvaa Kataloniasta. Koska heidän lähetyksiään sensuroitiin Youtuben toimesta.

Sionististen mediakorporaatioiden omistama Youtube video sekä stream palvelu on muuttunut tähän päivään mennessä hyvin agressiivisen ja poliittisen sensuurin harjoittajaksi. Kun monilta eteenkin stream lähetysten pitäjiltä on hävitetty heidän useat Youtube kanavat ilman mitään syytä.

Lähde: http://www.express.co.uk/news/world/862295/Catalonia-crisis-army-Spain-troops-Barcelona-Carles-Puigdemont

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005394004.html