http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, lokakuuta 03, 2017

Sandy Hook näyttelijälle päärooli Mandalay Bayn false-flag operaatiossa ?


Teksti: Teemu Vehkala

Silmääni pomppasi eräässä Facebook ryhmässä erään tarkkaavaisen havainto, että kuinka tämä Las Vegasin Mandalay Bayn pääepäilty näytti hyvin tutulta. 

Sillä muutama vuosi sitten Sandy Hookin kouluampumiset olivat täysin lavastettuja, jossa ei kuollut oikeasti yhtään lasta. Mutta vieläkin huonompia olivat tuon Sandy Hookin tapauksen kriisinäyttelijät, joiden näyttelytaidoilla ei pääsisi edes Hollywoodin B-luokan elokuviin.
Yksi näistä näyttelijöistä oli muuan mr. Gene Rosen, joka näyttää yllättävänkin tutulta naamalta. Gene Rosen oli tämä rooli, jonka tehtävänä oli näytellä Sandy Hookin tragediassa lapsia taloonsa suojaan ottanutta miestä. Mutta tämä näyttelijä veti roolinsa aivan penkin alle.Jos USA:n hallinnolla on käytössään vain tämän luokan näyttelijöitä niin on uskomatonta, että miten Pentagonissa luotetaan näihin amatööreihin näin paljon. Kun näiden huonojen näyttelijöiden elekieli kertoo kaiken.Mutta tämän Las Vegasin pääepäillyn veljeä näyttelevä äijä on vieläkin kauheampi näyttelemään shokissa olevaa.Yhdellä naisella joka näytteli silminnäkijää, petti pokeri jo alussa. Samoin myös tämä ulosanti oli lähes samaa tasoa.

Joten uskommeko valemediaa, vai käytämmekö omia aivojamme ? 

Pallo on sinulla.