http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, lokakuuta 11, 2017

Mandalay Bayn hotellityöntekijä katosi haastattelun jälkeen


Teksti: Teemu Vehkala

Las Vegasin Mandalay Bay hotellin työntekijä Chad Nishimura katosi pian sen jälkeen kun hän antoi haastettelun Hawajilaiselle KITV4 News kanavalle. 

Hän kertoi ettei Stephen Paddockilla ollut juuri paljonkaan matkatavaroita mukanaan. Nishimura oli parkkeerannut Paddockin auton ja auttanut hänen matkatavaroidensa kuljetuksessa.Nyt tämä Hawajilaisen uutiskanavan artikkeli on poistettu netistä. Samoin kuin myös tämä hotellityöntekijä katosi kanssa jälkiä jättämättä.


Nishimuran facebook profiili on poistettu.


Samoin kuin hänen Lindedin.com -profiili.


Tähän mennessä kun mediassa on toisteltu tätä samaa tarinaa, että Stephen Paddock surmasi kaikki nuo ihmiset ja oli kuljettanut tuonne hotellihuoneeseensa suunnattoman määrän sarjatuliaseita. 

Mutta nyt kun tämän kyseisen Mandalay Bay hotellin työntekijä kertookin, ettei miehellä ollutkaan juuri paljonkaan matkatavaroita. Niin tämä vesittääkin täysin tämän mediassa meille kerrotun valheen.

Joten tiedä vaikka tämän Nishimuran perään lähetettiin CIA:n noutaja ja mies löytyy kohta jostain läheltä olevasta joesta ammuttuna. 

Tämä on valitettavasti CIA:n alihankkijoidenkin tapa hoitaa pois kaikki psyop/false-flag operaatioita uhkaavat tekijät, joihin kuuluvat myös näihin tapauksiin liittyvät avaintodistajat.

CIA sekä FBI ovat pyrkineet tässä Las Vegasin tapauksessa erityisesti tukkimaan jokaisen heidän suut, jotka tätä tapausta uskaltavat julkisesti epäillä. 

Minkä vuoksi Youtube palvelu alkoi jo sensuroimaan jo näitä videoita, jotka käsittelivät tätä toisinajattelijoiden versiota Las Vegasin tapahtumista.


Lähteet: http://unseenpedia.com/hotel-worker-vanishes-saying-stephen-paddock-didnt-many-bags/

https://web.archive.org/web/20171003084931/http://www.kitv.com/story/36505487/hawaii-native-parked-shooters-car

http://www.nnettle.com/features/1200-hotel-worker-vanishes-after-saying-stephen-paddock-didn-t-have-many-bags-