http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, lokakuuta 29, 2017

Las Vegasin ampumisesta selvinnyt pariskunta kuoli auto-onnettomuudessa


Toimittaja: Teemu Vehkala

Las Vegasin lokakuisen ampumavälikohtauksen jälkeiset oudot kuolemantapaukset saivat jälleen jatkoa kun Las Vegasin verilöylystä selvinnyt pariskunta kuoli auto-onnettomuudessa.

Dennis ja Lora Carver selvisivät kumpikin Las Vegasin ampumavälikohtauksesta ehjin nahoin. Mutta 16. lokakuuta heidän nuorempi 16 vuotias tyttärensä kuuli ulkoa kauhean pamauksen ja juoksi ulos katsomaan mitä oli tapahtunut. 

Pariskunnan kuljettama ajoneuvo oli liekeissä ja kumpikin sekä Dennis että Lorraine kuolivat välittömästi. Auto-onnettomuus tapahtui vain alle 2 kilometrin päässä heidän kotoaan, joka sijaitsee Kaliforniassa.Mutta koska kasinomiljardööri Sheldon Adelson omistaa myös Las Vegasin paikallislehdet niin niissä ei enää kerrottu mitään yksityiskohtia tarkemmin tästä auto-onnettomuudesta.

Vain viikko Las Vegasin ampumisista niin FBI oli takavarikoinut vielä kaikkien alueella olevien puhelimet ja lupasi palauttaa Dennisin puhelimen takaisin. Mutta puhelin palautettiin vasta sen jälkeen kun pariskunta oli kuollut tuossa auto-onnettomuudessa. Mutta puhelimesta ei oltu kuitenkaan poistettu yhtään valokuvaa tai videota. 

FBI takavarikoi puhelimet sen takia, että niistä tarkistettiin ettei niillä vain sattunut olemaan liian paljastavia valokuvia tai videoita, jotka olisivat saattaneet paljastaa useimpien ampujien läsnäolon. Vaikka nämä osat ihmiset jotka ehtivät paeta alueelta ensimmäisinä saivat vietyä puhelimensa mukanaan, joita sitten vuoti nettiin.Mutta tämän vuoksi Youtubessa alettiin mm. sensuroimaan tätä paikallisen taksikuskin kuvaamaan n. 18 min. mittaista videota, jossa kuuluu selvästi useampia ampuja. Koska laukauksia kuuluu sekä läheltä että kauempaa.

Lähde: https://www.healthnutnews.com/couple-dies-in-single-car-fiery-mysterious-crash-after-surviving-las-vegas-massacre/