http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, lokakuuta 27, 2017

John F. Kennedyn autonkuljettaja William Greer ampui presidentin


Teksti: Teemu Vehkala

Juuri nyt USA:n presidentti Donald Trump ilmoitti tuovansa julkisuuteen n. 3000 uutta USA:n presidentti John F. Kennedyn murhaan liittyvää asiakirjaa. Mutta CIA:n pyynnöstä tätä julkistusta lykätään vielä kuukausilla.Muutama vuosi sitten nettiin ilmestyi tämä värifilmi, josta ei julkisuudessa ole juurikaan puhuttu. Mutta tältä värifilmiltä löytyy jotain todella shokeeraavaa. Sillä siitä näkyy kuinka Kennedyn autonkuljettajana toiminut CIA:n agentti sekä presidentin turvamies William Greer ampuu presidentin pistoolilla. 
Nuolen osoittamassa suunnassa näkyy tuo pistooli, jolla Greer ampuu presidentti Kennedyä päähän.

Juuri ennen tätä presidentti Kennedyn salamurhaa autossa pelkääjän paikalla istuva CIA:n agentti/turvamies komentaa muut presidentin turvamiehet pois. Koska muuten taas nämä CIA:n presidentin turvamiehet olisivat vaarassa joutua luotien tielle.


John F. Kennedyn salamurhan peiteoperaatio johtuu CIA:sta

Vaikka tästä vuonna 1963 toteutetusta USA:n presidentin salamurhasta tulee jo tänä vuonna kuluneeksi 54 vuotta, niin edelleen tämän koko jutun peittelevä taho on ollut CIA ja syy on myös selvä.

Koska CIA sai toimeksiannon USA:n presidentin salamurhaamisesta, jonka toimeksiannon antoi Lyndon B. Johnson.  

Kennedy oli vuonna 1961 määrännyt CIA:n uudeksi johtajaksi John McConen.

Koska presidentti Kennedy oli liian rauhantahtoinen mies, joka vastusti myös Vietnamin sotaa oli hänestä lopulta päästävä eroon, koska hänen toimintansa katsottiin vaarantavan mm. tämän USA:n ja Vietnamin välisestä sodasta tulevia sotatuloja.

Pankkiirisuvut Rothschildin johdolla kokivat lopulta Kennedyn toimet liian raskauttaviksi, jonka vuoksi hänestä lopulta päätettiin hankkiutua eroon poliittisella salamurhalla jonka toteuttajaksi laitettiin CIA.

Joten tämän vuoksi Yhdysvaltain tiedustelupalvelu menettäisi koko uskottavuutensa jos se paljastuisi, että kuinka CIA murhasi vuonna 1963 Teksasissa angloamerikkalaisen pankkisuvun toimeksiannosta USA:n presidentin.

NSA koki jo vuonna 2013 tietovuotaja Edward Snowdenin paljastusten johdosta suuren imagotappion. Mutta CIA:n kohdalla tämä JFK juttu on sellainen asia, että siinä vaiheessa kun se tulee julkisuuteen niin silloin CIA menettää koko maailman sekä amerikkalaisten luottamuksen.

Joten jos kerran tämä jenkkien tiedustelupalvelu on kaikki nämä vuodet ollutkin tällainen mafiamaisesti toimiva rikollisjärjestö, joka ottaa tappokäskyjä vastaan korruptoituneelta pankkiirien eliitiltä. Niin silloin tämän nykyisen USA:n presidentin Donald Trumpin pitäisi ehkä tehdä asialle jotain. Koska hän voisi USA:n nykyisenä presidenttinä edes yrittää laittaa CIA:n aisoihin.

Kennedyn murhaaja Greer (1909-1985) kuoli vuonna 1985 ja oli kuollessaan 75 vuotias

Mikäli tämä nykyinen mädätetty valemedia saisi selville, että Kennedyn murhaaja oli tämä Kennedyn autonkuljettaja William Greer. Niin mitä todennäköisesti valhemedia alkaisi sen jälkeen kehittämään tarinoita siitä, että kuinka Greer vihasi Kennedyä ja teki tämän poliittisen murhan vain yksinäisenä sutena.

Sillä vielä tähän päivään mennessä ei valhemediassa olla uskallettu kertoa tästä valtioiden itsemääräämisoikeutta halveksivasta ja pilkkaavasta pankkiirien eliitistä juuri mitään. 

Ei sen vuoksi koska nämä pankkisuvut kuten Rothschild ovat piiloutuneet sijoituspankkiensa taakse.

Nämä pankkiiriloiset ovat jopa niin pelokkaita, etteivät he edes uskalla asioida finanssiasioillaan kuin vain verhojen takana. Sillä eräs sijoituspankeille työskennellyt talouskonsultti Martin Armstrong kieltäytyi aikanaan ottamasta tällaisia verhojen takana istuvia asiakkaita vastaan, jotka eivät uskalla näyttää naamaansa julkisesti.

On siis näin että tämä satanistinen elitistiväestö vaatii, että heidän toimintansa pysyy muilta väestöltä salassa. Mutta silti he pitävät itseään feodalistisesti lähes jumalina meihin kansalaisiin verrattuna.

Tämä tosiaan on aina ollutkin tämän feodalistisen valtaperiaatteen kulmakiviä, että on harvainvalta, mielivalta ja väkivalta.

Mutta jos riittävän moni tämän planeetan asukas ymmärtäisi sen, että se kaikki valta on aina ollut myös heillä itsellään. Koska individualismi antaa ihmiselle henkilökohtaisen vapauden ja itsemääräämisoikeuteen. Kun taas sen vastakohta (kollektivismi) vie sen vapauden pois.

Jos olette huomanneet niin tämä valtaeliitti käy jo koko ajan tätä epätoivoista taisteluaan individualismia vastaan. Koska individualismi uhkaa tätä eliitin kollektivismin ympärille rakennettua valta-asemaa koko planeetan herruudesta.

Mutta jos täällä ei tarvittaisi mitään vastakkainasetteluja niin luultavasti enää edes mitään tiedustelupalveluita sekä NSA:n kaltaisia vakoiluorganisaatioita ei enää täällä tarvittaisi.

Sillä tällaiset kansalaisten vakoiluun sekä seurantaan liittyvät organisaatiot viestivät vain näiden organisaatioiden perustajien suuresta pelosta. Koska nämä elitistit pelkäävät menettävänsä tuon hallinnan valtaväestöstä. Mutta vielä syy siihen, että minkä vuoksi tämä jengi saa niin suurta tyydytystä joidenkin epätietoisen valtaväestön hallinnasta ? 

No koska kyseessä on vielä täysin empatiakyvyttömiä psykopaatteja, jotka ovat vielä tarkemmin negatiivisen avaruusrodun perimälinjaa. Sillä tällainen psykopaatti nauttii muiden alistamisesta ja he toimivat myös tuon satanistisen maailmankatsomuksensa voimin.

Tämän vuoksi narsistipsykopaatti nauttii kun se pääsee aliastamaan heikompia. 

Siksi tämä korruptoitunut pankkiirien eliitti tyydyttyy kun se saa organisoitua lisää valtionterrori-iskuja, joilla se saa levitettyä lisää pelkoa jolla ihmiset pidetään ruodussa. 

Pankkiiri Nalle Wahlroos totesi n. vuosi sitten, että kuinka maailmassa tulee olla aina riittävän suuri pelote, jottei tämä toinen vastavoima kasvaisi liian suureksi ja tällä toisella vastavoimalla hän tarkoitti tätä pelon vastakohtaa (rakkaus). 

Lähteet: YLE