http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, lokakuuta 28, 2017

Las Vegasin joukkoampumisen useita ampujia nähnyt silminnäkijä löytyi murhattuna kotoaan


Teksti: Teemu Vehkala

Las Vegasin joukkoampumisen silminnäkijä 35 vuotias Danny Contreras joutui 5 päivää sittten henkirikoksen kohteeksi. Hänen ruumiistaan löytyi useita ampuma-aseen jättämiä luodinreikiä.

Paikalla ollut nainen joka soitti hätäkeskukseen kertoi ettei hän kuullut lainkaan aseen laukauksia mikä taas viittaa aseessa käytettyyn äänenvaimentimeen.Contreras oli näitä silminnäkijöitä Las Vegasissa tapahtuneessa joukkoampumavälikohtauksessa jotka näkivät useampia ampujia. 

Hän kertoi Twitterissä 2. lokakuuta aivan tämän Las Vegasin ampumisen jälkeen kuinka häntä jahtasi tuolla 2 aseistettua miestä ja totesi olevansa onnekas ollakseen vielä hengissä.

Nyt Contrerasin Twitter tili on yllättäen jäädytetty.
Las Vegasin joukkoampumavälikohtauksessa useita ampujia nähnyt toinenkin silminnäkijä Kymberley Suchomel kuoli poliisin mukaan luonnollisesti sairaskohtaukseen vain muutama vuorokausi sen jälkeen kun hän oli kertonut Facebook sivuillaan useista ampujista. 

Nyt sitten toinen useita ampujia nähnyt silminnäkijä tällä kertaa vielä ihan murhattiin ampumalla. Jonka paikallinen poliisi painostettiin viittaamaan huumerikollisuuteen. 

Joopa joo... Mutta aika varmasti tästäkään jutusta ette kuule tässä Suomen valemediassa mitään. Ellei siellä sittenkään saattaisi olla muutamat toimittajat hereillä jotka tätäkin blogia lukevat.

Avaintodistajien murhavyyhti alkaa olla jo vähän samaa tasoa kuin mitä ollaan nähty viimeisen 20 vuoden sisällä Clintonien poliittisessa lähipiirissä.

Las Vegasin joukkoampumisen avaintodistajat murhataan sen vuoksi koska heidän silminnäkijä havaintonsa tullessaan julkisuuteen vesittävät kokonaan tämän valemediassa meille esitetyn narratiivin näistä ampumisista. 

Kun valemediassa pyritään pysymään vain tuossa CIA:n keksimässä tarinassa, että vain yksi kuusikymppinen mies ampui yli 50 ihmistä kuoliaaksi ja kantoi miltei armeijan pataljoonan kokoisen arsenaalin aseita tuonne hotellihuoneeseensa kenenkään sitä huomaamatta. Mutta täälläkin blogissa aiemmin mainittu Mandalay Bay hotellin työntekijä Chad Nishimura joka antoi Hawajilaiselle KITV4 uutiskanavalle haastattelun kertoen ettei Stephen Paddockilla juuri ollut paljoakaan matkatavaroita katosi pian tuon haastattelun jälkeen. 

Tämä uutisjuttu kuitenkin poistettiin aika pian tämän Hawajilaisen uutiskanavan nettisivuilta.

Nyt tämän kadonneen Nishimuran ruumis löytyi läheisen Las Vegasissa sijaitsevan central Vegas Valleyn kirkon ulkopuolelta ja hänet oli ammuttu hengiltä.

Joten tämähän alkaa jo todellakin muistuttaa varsinaiselta Kennedyn murhan tutkimusryhmältä kun jokainen avaintodistaja sekä silminnäkijä ammutaan hengiltä. 

Mutta tunnetusti CIA:lta löytyy näitä likaisen työn tekijöitä, joista osa on vielä koulutettu ns. Mantsurian kandidaateiksi. 

Eli heidät on mieli rikottu ja ohjelmoitu USA:n hallinnolle työskenteleviksi tappajiksi.

Mutta vielä kierompi puoli tällaisissa erikoisoperaatioiden yksiköissä (Project of Special Operations Groups) on se, ettei näille CIA:n koulutetuille tappajille tarvitse edes maksaa mitään koska heidän muistinsa ja mielensä on rikottu tuossa koulutuksessa. 

CIA kuitenkin pyrkii suojelemaan näitä erikoisyksiköitä jopa niin paljon, että jos jokin yksikkö uhkaa paljastua julkisuuteen niin silloin he lähettävät salamurhaajat näiden jo koulutettujen murhaajien perään.Vaikka moni voisi luulla tällaisten elokuvien kuten tämäkin Renny Harlinin ohjaama Long Kiss Goodnight olevan pelkkää fiktiota niin asia ei kuitenkaan näin ole. Sillä CIA:lla on toiminut jatkuvasti ja toimii edelleen näitä MK ULTRA:n kaltaisilla mielenhajoittamisilla toimivia erikoisoperaatioiden yksiköitä, joissa CIA kouluttaa tappajia USA:n varjohallituksen piiriin.

Eliminoidut ihmiset kun katsotaan vaarantavan USA:n kansallista turvallisuutta. Vaikka todellisuudessa CIA edustaa vain näiden maailman varjohallinnon rikollisia. Koska nämä varjohallituksen edustajat pelkäävät paljastuvansa ja siksi turvaavat toimintaansa aina jopa poliittisin murhin. Joten tämän vuoksi nämäkin Las Vegasin joukkoampumisiin liittyneet silminnäkijöiden julmat murhat ovat kaikki olleet poliittisia murhia.


Lähteet: https://www.reviewjournal.com/crime/homicides/coroner-ids-las-vegas-man-found-shot-dead-in-vacant-home/

http://www.nnettle.com/news/3027-las-vegas-shooting-witness-who-reported-being-chased-by-2-gunmen-found-dead

http://nwohavaintojapromo.blogspot.fi/2017/10/las-vegasin-silminnakija-joka-naki.html

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2017/10/mandalay-bayn-hotellityontekija-katosi.html

http://www.nnettle.com/news/2976-missing-las-vegas-shooting-witness-shot-dead-outside-church