http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, lokakuuta 03, 2017

Miksi Las Vegasin uhreja kantoivat paareilla siviilit ?
Lähes suurin omituisuus mitä tulee Amerikassa järjestettyihin false-flag iskuihin on se, että miten niissä lähes aina uhreja liikutellaan paareilla vain siviilihenkilöiden toimesta. 

Kun tämä homma olisi normaalisti ambulanssiväen tehtävä. Mutta silloin kun kyseessä onkin lavastettu false-flag iskus, niin nämä pelastustehtävät ollaankin ulkoistettu tuohon operaatioon osallistuville siviilihenkilöille.


Loukkaantuneilla ei näkynyt ollenkaan ampumavälikohtauksessa syntyviä ruhjeita tai verijälkiä.


Tämäkin tekoarpi ei tullut jalkaan missään ampumavälikohtauksessa.Polvetkin oli maskeerattu näyttämään siltä, että ne olisivat saaneet pientä asfaltti-ihottumaa.Pääasia vaan että uutiskuviin saatiin riittävästi aidonnäköistä siviiliä, joilla oli tuo kriisitilanteelle tyypillinen järkytys sekä pelko naamallaan.


Erään paikalla olleen nuoren naisen piti vielä oikein erikseen alkaa esittelemään jalkojaan CNN:n valemedialle. Hänen mukaansa nämä hänen jaloissaan olevat verinaarmut olivat muista ihmisistä tulleita verijälkiä. Mutta jostain syystä tämän naisen vaatteisiin ei niitä ollut tullut lainkaan.