http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, lokakuuta 04, 2017

Crows on Demand yhtiö haki julkisella ilmoituksella näyttelijöitä Las Vegasiin


Amerikkalainen Crows on Demand -yhtiö haki ihmisiä Las Vegasiin näyttelemään oikeaa tilannetta julkisella ilmoituksella internetissä. Tämä ilmoitus laitettiin nettiin 5. elokuuta 2017.

Ilmoituksessa kerrottiin tarkemmin, että kyseessä olisi Las Vegasin alueella toteutettava simulaatio, joka liittyisi julkisiin paikkoihin.

Palkka olisi 15-20 dollaria tunti.

Vaatimuksena olisi kuitenkin 21 vuoden ikä. 

Lisäksi kerrottiin se kuinka joissain heidän tapahtumissaan olisi alkoholilla tekemistä, josta tämä ikäraja 21 tulee. Koska amerikassa on edelleen lukuisissa osavaltioissa alkoholin ikäraja 21. Toisin kuin täällä länsimaissa se on paljon alempi.

Lopussa vielä mainitaan, että  "oletko valmis toimimaan / soluttautumaan rauhanomaisiin mielenosoituksiin"

                                
Yhtiön toimitusjohtaja on Adam Swart ja yhtiön toimisto sijaitsee Beverly Hillsissä, Kaliforniassa.


Swart kertoo perustaneensa yhtiön lokakuussa 2012, jolloin hän koki tarpeelliseksi auttaa asiakkaitaan viemään läpi tärkeitä viestejä.


Aiemmin Swart työskenteli AOL yhtiölle tiedottajana ja oli tekemisissä mm. Kalifornian kuvernööriksi vuonna 2010 valitun Jerry Brownin (kuvassa) vaalikampanjassa.

Swart on siis todennäköisesti myynyt näiden Las Vegasin alueelle palkattujen "amatöörinäyttelijöiden" työn alihankintana.


Sheldon Adelson (kuvassa) taas oli miljardöörinä se, joka todennäköisesti maksoi näistä alihankinta palveluista, jotta tämä operaatio saatiin suoritetuksi Las Vegas Mandalay Bayn kasinon hotellilla viime maanantaina. 

Crows on Demand yhtiön tarkoituksena on myös soluttaa ihmisiä eri rauhanomaisiin mielenosoituksiin, joka kuullostaa juuri tuolta mitä miljardööri ja suursijoittaja George Sorosin säätiöt ovat tehneet pitkin viime vuodet.

Sorosin mieluisia sijoituskohteita ovat näissä ei valtiollisissa (NGO / non govermental organization) järjestöissä olleet mm. Black Matter Lives sekä vasemmistolla ratsastava Antifa.

Lähteet: https://entertainment.thecreativeloft.com/entertainment/jobs/fun-engaging-acting-work-in-las-vegas

https://crowdsondemand.com/who-we-are/