http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, lokakuuta 03, 2017

Joku ei nyt täsmää Las Vegasin tapauksessaJoku ei nyt täsmää tässä Las Vegasin tapauksessa. Kun haastateltavat silminnäkijät eivät vaikuta oikeasti järkyttyneiltä.Tämä mies luki silminnäkijähavaintonsa suoraan teleprompterista, joten hän ei silloin ole mikään "aito" silminnäkijä.


Mutta myös paikallisen poliisin toiminta oli hyvinkin epätavallista. Sillä normaalisti jos poliisit ovat suojautuneet poliisiauton taakse tuolla tavalla, niin silloin ei yhdenkään siviilihenkilön anneta kävellä vapaasti sen edessä. 

Mutta kuten näkyy niin tämän poliisiauton edessä oli siviilihenkilöillä ALL ACCESS, eli vapaa pääsy. Kun vain poliisit olivat suojautuneet poliisiauton taakse. Eli silloinhan nämä poliisiauton edessä kävelevät ihmiset ovat tositilanteessa miltei ihmiskilpiä. 


Paikalla näkyi myös tämä tunnettu katastrofityttö.


Aiemmissa false-flag ampumavälikohtauksissa näitä kriisinäyttelijöitä on jo kierrätetty sen verran, että välillä täytyy heille laittaa hiuksen värjäys, jotteivat paljastuisi. 


Nyt on sitten toteutettu tämä Las Vegas Mandalay Bay shooting false-flag operaatio, jonka johdosta näiden kaikkien maailman suurimpien uutistoimistojen poliittinen agenda käännetään pois Katalonian itsenäisyystaistelusta ja keskitytään vain tästä Las Vegasin tapauksesta jeesusteluun.

Tämän harhautuksen kyllä nämä kasaarijuutalaiset mediamogulit osaavat tehdä tuolla Talmud-musteellaan. 

Meitä he taas pitävät tyhminä gojimeina, joka ihan Talmudissakin sanotaan sekä Sionin viisaiden pöytäkirjoissa.

Älykkyyttähän heiltä kyllä löytyy, mutta valta sekä raha on turmellut tämän vanhan Israelista karkoitetun heimon. Koska heille tuli loputa liian suuri houkutus alkaa leikkimään jumalaa meidän muiden edessä.

Kaikki tämä heidän maailman tyrannia sekä valta perustuu tuolle heidän harjoittamalleen lusifeeriselle uskonnolle. He kun ovat saatananpalvojia ja heidän jumalansa on Lucifer, kuten vapaamuurareidenkin jotka ovat saavuttaneet 33-asteen.

Lucifer oli langennut enkeli joka julistautui n. 200 000 vuotta sitten yksinvaltiaaksi. Jonka seurauksena hänet erotettiin pysyvästi valon puolelta. Minkä seurauksena hän kirosi mm. tämän Telluksen, jolla me elämme.

Eli tämä nykyinen ja sairas maailmamme on seurausta pitkälti tästä Luciferin langettamasta kirouksesta.

Tämän vuoksi tämä elämänkokeiluplaneetta Tellus on edelleen lukuisten pikkusielujenkin koelaboratorio. Jolla tarkoitan sitä, että tänne on sijoitettu mm. sisällissotaa käyvien avaruusrotujen tahoja, jotka edelleen käyvät tällä planeetalla sotia keskenään.

Orion, mars sekä Maldek tuhoutuivat kaikki tuollaisissa sisällissodissa, joiden takana oli tämä liskojen avaruusrotu.

Samoin myös Atlantiksen sekä Lemurian aikakauden päätti se, että siellä mm. Atlantiksessa ylipapeiksi itsensä korottanut eliitti ei enää lopulta kestänyt sitä, että ihmiset olivat kehittyneet mieleltään vapaiksi. Joten he tuhosivat lopulta koko Atlantiksen viimeisenä kostonaan. Jolloin siellä ollut vesikehä satoi alas ja se tippui meidän nykyiseksi mereksi. 


Eli ottaen huomioon, että tämä nykyisen maailmamme salainen maailmanhallinto / eliitti on edelleen tätä samaa ylimielistä ylipapistoa, joka vaikutti Atlantiksenkin aikana. 

Tuolloinkin he kokivat oikeutukseen, että heidän tuli salata kaikki toimintansa ja luokittelivat oman oppinsa salatieteeksi, jonka vain harvat ja valitut ylipapit voisivat saavuttaa.

Aivan samanlaiseen oppijärjestelmään perustuu myös tämä vapaamuurareidenkin oppi-hierarkia.

Nämä ihmiskunnan kollektiivisen mielen orjuuttajat ovat tästä hengen sekä mielen köyhyydestä pääosin vastuussa ja he eivät missään nimessä suostuisi päästämään irti tuosta korruptoidusta maailmanvallastaan. Jonka he rakensivat ja saavuttivat tuolla yli tuhansien vuosien aikana rakennetulla tyranniamaisella järjestelmällään.

Kauan aikaa sitten tämäkin länsimaalainen rotu oli ohjattavissa vielä uskonnoilla. Mutta nykyajalle tultua tämä vaihtui jo satanistisen ateismin piiriin.


Islam on vielä toistaiseksi siinä tilassa, että siellä vaikuttavat monet ääri-islamilaiset tahot elävät vielä henkisesti kuin keskiajalla.

Joten tämän vuoksi Illuminaatit ovat suunnitelleet juuri Islamilaisuudella tuhoavan tämän Eurooppalaisen sivistyksen ja kansallisidentiteetin. Koska tänne Eurooppaan on määrä sijoittaa ja päästää vielä 2050 vuoteen mennessä sellainen liikakansoitus musmileja. Että he lopulta lisääntyisivät ja ottaisivat Euroopassa vallan.


Tämä monikulttuurinen pakkosijoittelu olisi määrä suorittaa Euroopan Unionin liittovaltiossa, jolla ei olisi kuin vain enää yksi hallinto päättämässä tästä pakolaisten pakkosijoittelusta. 

Siihen mennessä Nato sekä muu EU:n armeija olisi onnistunut aseellisilla invaasioilla tekemään mm. Puolan sekä Unkarin aseettomiksi vastustaa tätä globalistien eliitin suorittamaa lähi-idästä ja Afrikasta tulevaa pakolaisinvaasiota.