http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, lokakuuta 26, 2017

False-flag varoitus 28.10.2017 Murfreesboroon (Tennessee)


Teksti: Teemu Vehkala

Tennesseen osavaltiossa sijaitsevassa Murfreesborossa sekä Shelbyvillessä järjestetään tämän viikon lauantaina 28.10 George Sorosin rahoittaman White Lives Matters liikkeen mielenosoitus. 
Internetissä kiertää nyt tällainen ilmoitus jossa etsitään kriisinäyttelijöitä 500 dollarin palkalla Murfreesboroon tulevaksi lauantaiksi (28.10.2017). 

Tämä ei toki vielä todista sitä, että tämä ilmoitus olisi aito. Mutta mikäli nyt lauantaina Murfreesborossa tapahtuu tuon White Lives Matters mielenilmauksen aikana jonkin väkivaltainen välikohtaus. Niin silloin tämä taitaa olla jo merkki siitä, että tämä false-flag varoitus olikin oikea.

Toisaalta kun katsoo valemedian uutisointia nyt tästä parin päivän päästä lauantaina järjestettävästä Tennesseen Shelbyvillessä sekä Murfreesborossa järjestettävästä tapahtumasta niin suursijoittaja George Sorosin tuntien hänellä on aina jotain muutakin mielessä. Sillä Soros on todennut jo aiemminkin näin, että "silloin kun näette verta kaduilla niin ala sijoittaa".

Valemedia MailOnline uutisoi tästä tulevan lauantain mielenosoituksista, että ne ovat saman väkivaltaisten liikkeiden järjestämiä kuin mitä tämä aiempi Charlottesville. Jolloin viimeksi henkilöauto ajoi väkijoukkoon.


Soros tavoittelee massojen hallintaa saattamalla ihmiset vihaamaan toisiaan näillä Sorosin rahoittamilla liikkeillä


George Soros tähtää näillä rahoittamillaan ääriliikkeillä lisäämään ihmisten keskinäistä vihaa muita ihmisryhmiä kohtaan joita edustavat mm. Sorosin tukemat ääriliikkeet.

Antifasistiseksi liikkeeksi luonnehdittu antifa on edustanut äärivasemmistoa ja taas nämä muut äärioikeistolaiset liikkeet taas edustavat tuota toista puolta. Mutta näitä molempia sekä ääri että oikeistolaisia ääriliikkeitä rahoittaa Soroksen säätiöt.

Kaiken tämän takana on se, että näillä keinoilla eliitti pitää yhä hallinnan näistä ihmisryhmistä joita he onnistuvat harhauttamaan näillä ääriliikkeillä.

Soros rahoittaa myös tummaihoisen amerikkalaisväestön Black Matter Lives ääriliikettä. Mutta hän rahoittaa myös White Lives Matters ääriliikettä.

Valemediassa sitten näitä ääriliikkeitä kohdellaan tämän ajan poliittisen korrektiuden voimin. Eli vain valkoihoisten ääriliikkeet tuomitaan ja leimataan mm. uusnatsien touhuiksi. Vaikka kyllä tähänkin White Lives Matters liikkeeseen on houkuteltu uusnatsi taustan omaavia henkilöitä mukaan.

Sorosin sekä näiden muutaman muun miljardööri elitistin märkä päiväuni olisi se, että USA:ssa syntyisi vielä uusi sisällissota etelävaltion sekä pohjoisvaltioiden kesken. Mistä johtuu se, että minkä vuoksi Soros niin mielellään rahoittaa miljardiomaisuudellaan näitä ääriliikkeitä.Mutta nämä viime aikoina järjestetyt Sorosin säätiöiden rahoittamat ääriliikkeiden mielenilmaukset ja niissä järjestetyt väkivaltaiset sattumukset on tehty kuitenkin vain tietyistä syistä.

Koska näiden väkivaltaisten tapahtumien seurauksena valemedia nostaa aina esille vain vihapuheen.

Vaikka juuri aiemmin joku henkilö ajoi autolla väkijoukkoon ja tappoi muutaman ihmisen. Eli pitää sitten internetin vihapuhe kieltää. 

Että jos kielletään internetin vihapuhe niin jatkossa ei enää kukaan hullu aja autolla väkijoukkoon.

Tällainen on tämän Sorosin ja muiden globalistien rikolliskerhon massaväestönhallinta tekniikka. 

Koska heidän keinonsa hallita massoja on aina tapahtunut tuolla klassisella kolmivaiheisella metodilla: 

1.) Luodaan ongelma 

2.) Luodaan julkinen reaktio

3.) Luodaan julkinen ratkaisu


Ensin ajetaan autolla väkijoukkoon

Tämän jälkeen sitten tuomitaan internetin vihapuhe, jonka jälkeen sitten viimeisenä kielletään tämä internetin vihapuhe kriminalisoimalla se.

Mutta mitä on tämä vihapuhe kun se on kuin joulupukki josta puhutaan paljon muttei sitä ole olemassa kuin vain korkeintaan siihen uskovan mielikuvituksessa. 

Aivan samanlainen haamu on tämä "rasismi" jota varsinkin nämä kulttuurimarxismilla aivopestyt vihervasemmistolaiset näkevät kaikkialla. 

Vihapuhe kun on tämän rikollisen ja korruptoituneen valtaeliitin keksimä valhe jolla he yrittävät tuhota internetin sananvapauden.

Sillä tässä ei juuri mistään muusta ole kysymys, vaikka tämä vihapuhe on myös liitetty vahvasti valemedian mukaan maahanmuuttokriittiseen keskusteluun.

Koska maahanmuuttokriittinen keskustelu tulee eliitin mielestä kieltää kokonaan, koska muuten taas kansallisidentiteetti säilyisi ja näitä vahvan kansallisidentiteetin omaavia maita olisi vaikeampi tuhota haittamaahanmuutolla. 


Tuleeko Murfreesborossa tai Shelbyvillessä tapahtumaan mitään false-flag iskua lauantaina ? 


Se että tuleeko Murfreesborossa tai Shelbyvillessä tapahtumaan mitään false-flag iskua lauantaina jää nähtäväksi. 

Mutta mikäli sellainen ilmaantuu niin psyop operaation käsikirjoitus lienee edelleen sama, eli autolla väkijoukkoon. 

Kuskina yksinäinen susi joka taas ihaili jotain Adolf Hitleriä jne. Muttei silti sitäkään voi poissulkea ettei jossain vaiheessa Soros halua että välillä äärivasemmistolainen autokuski aja äärioikeistolaisten päälle. Koska tällainen temppu saisi vain lisättyä näiden kahden ääriliikkeen kahden keskistä vihaa.

Alex Jones kun tässä juuri äskettäin kertoi, että hän oli kuullut joltain CIA:n sisäpiiriläiseltä kuinka Soros aikoo tulevaisuudessa rahoittaa antifa-liikkeen toimintaa yhä väkivaltaisempaan suuntaan.

Jones jopa viittasi siihen, että kuinka nyt ihan muutaman päivän päästä olisi luvassa jokin väkivaltainen välikohtaus jossain näissä Sorosin rahoittamien ääriliikkeiden mielenosoitus marsseilla, jollainen tosiaankin järjestetään nyt lauantaina Tennesseen osavaltiossa. 


Lähteet: http://www.dailymail.co.uk/news/article-5015077/Tennessee-towns-bracing-White-Lives-Matter-rallies.html

https://yle.fi/uutiset/3-9774256