http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, lokakuuta 17, 2017

Työ- ja elinkeinoministeriöllä käynnissä sosiaaliturvan romutus PR-kampanja


Teksti: Teemu Vehkala

Jos on kukaan sattunut viime viikkoina lukemaan suomalaisia iltapäivälehtiä niin niiden otsikoissa asti on koreillut suomalaisia työttömiä (Ideologisesti työtön Ossi, 27-vuotias työtön Mikko), jotka eivät kaikki halua mennä töihin.

Ette varmaan tiennyt sitä, että tämä on kaikki osa Suomen työ- ja elinkeinoministeriön salaista sosiaaliturvan romutus PR-kampanjaa. 

Sillä juuri sen vuoksi näihin lehtiin ollaan nyt pyydetty haastatteluja näiltä työttömiltä, joilta ei työhaluja löydy. 

Näillä jutuissa on sitten tarkoitus saavuttaa riittävän suuri suomalaisten vastustus näitä muka työnvieroksujia kohtaan.

Jolloin sitten lopulta kun seuraavien vuosien aikana työ- ja elinkeinoministeriö alkaa heikentämään sosiaaliturvaa sekä lopulta aikoo pakottaa työttömät pakko/orjatöihin. Niin tälle orjatyö-reformille halutaan ehkäistä poliittista vastarintaa tämän juuri nyt käynnissä olevan sosiaaliturvan romutus PR-kampanjalla.

Vaikka tosiaan Suomessa on jo vuosia toiminut orjatyö työ- ja elinekinoministeriön keksimällä peitenimellä "kuntouttava työtoiminta". Mikä ei ole mitään muuta kuin yrityksille ilmaista orjatyövoimaa veronmaksajien laskuun. 

Facebookissa on toiminut jo vuosia Orjafirmat niminen ryhmä, jonne listataan eri suomalaisia yrityksiä, jotka teettävät työtä palkattoman työkokeilun ilmaistyönä. 


Tämän työ- ja elinkeinoministeriön masinoiman sosiaaliturvan romutus PR-kampanjan taustavoimana on tiettävästi mainostoimisto Miltton. Mikä mainoslafga mm. oli Sauli Niinistön kahden aikaisemman presidentinvaalikampanjan takana.

Tuossa kyseisessä mainostoimistossa keksittiin juuri se "Sauli Niinistö työväen presidentti" mainoslause, joka ei näiden kokoomusfasistien kohdalla voisi olla juuri kauempana totuudesta.

Aivan kuten pankkiiri David Rockefeller kuollessaan aiemmin tänä vuonna. Piti hänestä oleva muistokirjoitus olla kuin sellainen, joka antoi miehestä julkisen hyväntekijän kuvan. Vaikka todellisuudessa David oli kaikkea muuta. 

Suomen sosiaaliturva on ollut koko ajan liian pieni ja vaikka siitä on tullut Suomen hallinnolle joka vuosi huomautuksia Euroopan neuvostolta. Niin asialle ei vieläkään olla valmiita tekemään täällä yhtään mitään. 

Mutta sen sijaan sosiaaliturvan heikennykselle kyllä löytyy hallituksella intressejä ihan niinkin paljon, että sitä varten pitää perustaa aivan oma lehdistö PR-kampanja. Jolla tätä tulevaisuuden heikomman sosiaaliturvan orjatyö-reformia halutaan alkaa tuomaan sisään.


Lähteet: http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201710132200458044_u0.shtml

https://www.is.fi/tyoelama/art-2000005411561.html

https://yle.fi/uutiset/3-7797709