http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, lokakuuta 26, 2017

Kuuluisat elokuvaohjaajat joutuvat kohta kuseen pedofiliasta


Hollywoodin pedofiili rinki vapisee jo tällä hetkellä ja siellä on mm. sen verran tunnettuja elokuva ohjaajia joiden perseet tervataan kohta. Sillä joutuessaan paljastetuiksi osana laajaa ja vaikutusvaltaista pedofiili rinkiä tulee nämä henkilöt tippumaan kovaa ja korkealta.

Kun vielä aiemmin tästä aiheesta ei annettu lähes yhdenkään Hollywood julkkiksen ottaa kantaa. Niin nyt tämä Hollywood tuottaja Weinsteinin ahdistelu skandaali näyttäisi avanneen ladun pedofiiliringin paljastamiselle. 


Mutta koska Hollywoodin pedofiilirinki koostuu hyvin tunnetuista ja vaikutusvaltaisista henkilöistä, joita vielä suojellaan Washington DC:stä asti. Niin heidän käräyttämisensä on sen vuoksi äärimmäisen vaarallinen tehtävä. Koska nämä vaikutusvaltaisissa asemissa olevat pedofiilit ovat valmiita jopa murhiin suojellakseen itseään.

Woody Allen ohjaa seuraavaksi elokuvan jossa 15 vuotias tyttö on sukupuoliyhteydessä 44 vuotiaan miehen kanssa. Tämä on selkeästi Allenin lempiaihe. 


Woody Allen on vain yksi Hollywoodin salatuista pedofiileista, joita suojellaan aina Washington DC:stä asti.


Nyt tällä hetkellä ajojahdin kohteeksi joutunut ent. lapsitähti Corey Feldman antoi jo 2012 listan Hollywoodin kuuluisista pedofiileista.


******baum ?
******stein ? 
*****man ? 
******ner (Richard Donner)
*****hen ? 
*****berg (Steven Spielberg)
******ski (Roman Polanski)


Näistä seitsemästä edellä mainitusta vain Roman Polanski joutui virkavallan kanssa tekemisiin hänen raiskattuaan 13 vuotiaan tytön Los Angelesissa maaliskuussa 1977. Mutta hän ehti paeta maasta ennen oikeudenkäynnin lopullista tuomiota, joten mies ehti siksi paeta Ranskaan. 


Mutta Ranska ei suostunut enää luovuttamaan miestä takaisin yhdysvaltoihin, koska Polanskia suojeltiin Washington DC:stä asti.


Polanski oli jo vuonna 1972 raiskannut Sveitsissä 15 vuotiaan tytön, joten hän oli jo tuolloin vuonna 1977 ns. vanha tekijä.