http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, lokakuuta 17, 2017

Espanja vangisti kaksi katalaani vaikuttajaa kansankiihotuksesta epäiltynä


Teksti: Teemu Vehkala

Espanja on palannut Francon aikaan ja siitä kertoo jo suoraan tämä että Espanja vangitsi nyt kaksi katalaani vaikuttajaa epäiltynä kansankiihotuksesta.


Toinen vangituista on katalaanien kulttuuria edistävän Omnium Cultural yhdistyksen puheenjohtaja Jordi Cuixart (kuvassa oikealla) sekä katalonian itsenäisyyttä ajavan ACN-liikkeen johtaja Jordi Sanchez (kuvasssa vasemmalla).

Viikko sitten Bloomberg uutisoi Espanjan jo valmistelevan Katalonian johtajan pidättämiseen. 

Espanjassa on kuulemma poikkeuksellinen laki, jossa kansankiihotuksesta voi saada jopa 15 vuotta linnaa. 

Suomessa tämä vastaava kansankiihotuslaki ei ole niin kova. Vaikka kyllä täällä silti vuonna 2008 silloinen pääministeri Matti Vanhanen käytti Seppo Lehdon tapauksessa poliittista valtaansa ja sai hankittua Lehdolle 2 vuoden ja 4 kuukauden mittaisen ehdottoman vankeustuomion mm. kansankiihotuksesta. 


Mutta ei Suomi ole Espanjan lisäksi mikään puhdas pulmunen mitä tulee näihin poliittisiin vankeihin. Sillä Andorran vankilassa on jo elokuun alusta lähtien istunut poliittinen vanki Ilja Janitskin, jonka luovutusoikeudenkäynti pidetään nyt torstaina 19.10.2017

Vaikka hänen tapauksessaan on kyse vain pelkästään verkkolehden nimeltä MV-lehti kohdistuneesta mielipidevainosta. Niin silti tämän Janitskin casen taustalle Suomen keskusrikospoliisi mm. valehteli ja vetosi Project Basic -protokolaan, joka on tarkoitettu vain kansainvälisen etsintäkuulutuksen saaneille sotarikollisille.

Yksi Janitskin casen asianomaisista on YLE:n toimittajana aiemmin tunnettu Jessikka Aro. Jonka aiemmasta huumausainerikostuomiosta MV-lehti kertoi 2016 vuoden alussa.  

Toinen törkeästä kunnianloukkauksesta rikosilmoituksen tehnyt yksityishenkilö on sisäministeri Petteri Orpon vaimo Niina Kanniainen-Orpo.

Janitskinin tapauksessa jää nyt nähtäväksi se, että mikä on tuon 19. päivän luovutusoikeudenkäynnin tulos. Sillä mikäli hänet luovutetaan Suomeen niin se ryvettää taas tätä murentuvaa Suomen ihmisoikeusmainetta maailmalla.

Suomi on jo aiempina vuosina profiloitunut maana, jossa pistetään tunnettuja blogikirjoittajia psykiatriseen pakkohoitoon tai vankilaan. Koska valtaeliitin kritisointi on kiellettyä tässä mallimaassa. 

Vaikka perinteisesti tästä kansan kurituksesta on aiemmin vastannut evankelisluterilainen kirkko. Niin nykyään kirkon valta ylimpänä auktoriteettina ei ole enää niin vanha kuin vuosisatoja sitten, jolloin jumalan pelko (ns. herran pelko) ravisteli tätä Suomen kansaa.

Mutta silti tämä vanha kirkkokulttuuri elää yhä tässä suomalaisessa ja läpimädässä koulutusjärjestelmässä. Joka opettaa lapset kuuntelemaan vain auktoriteetteja sekä kouluttaa oppilaista hiljaisia sekä lainkuulijaisia kansalaisia. 

Mutta tällainen länsimaalaisen ja kulttuurimarksismilla mädätetyn opetusjärjestelmän tuotanto luo kollektivismille aivopestyjä ihmisiä, joista ei kehity individualisteja. 

Koska kollektivismi on individualismin vastakohta ja vain yksilö (individualisti) voi luoda oman maailmankuvansa sekä käyttää myös aivojaan tietoisesti muodostaakseen sitä kautta tietoisuutensa.

Kun taas tämä kouluissa aivopesty kollektivisti ei kykene itsenäiseen ajatteluun ja hänet on ohjelmoitu luottamaan vain ylimpiin auktoriteetteihin joita heille ovat mm. joukkotiedotusvälineet.

Kollektivisti ei kykene käyttämään omaa tietoisuuttaan niin, että hän saisi tietoisuutensa ulos laatikon tasolta. Joten tämän vuoksi varsinkin individualistin ja kollektivistin väliset väittelyt ovat varsin koomista katsottavaa. Kun kollektivisti vaatii aina individualistilta todisteita, joita hän ei kuitenkaan itse kykene näkemään. Koska kollektivistilta puuttuu kyky käyttää hänen avointa mieltään.

Ihmisen mieli on kuin laskuvarjo joka toimii vain avoinna. Mutta kollektivistisen maailmankuvan muodostama tietoisuus ei kykene käyttämään avointa mieltä. Vaan se käyttää vain suljettua mieltä, joiden tietoisuutta säädellään mm. joukkotiedotusvälineiden kautta ja vaarallisinta tässä on se, että kuinka tuo kollektivistien ajatuksia sekä mieltä on niin helppo hallita. 

Koska heiltä puuttuu kyky ajatella itsenäisesti sekä tietoisesti. Joka tarkoittaa silloin sitä, että jokainen joukkotiedotusvälineissä heidän tajuntaansa syötetty viesti menee suoraan heidän alitajuntaansa ja ohjelmoi sitä kautta tuota nukkuvaa päivätietoisuutta.

Tätä on tuo Israelissa kehitetty valtamedia propaganda tekniikka, jonka laatu on ihan CIA:lla asti testattu toimivaksi.

Lähteet: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201710162200465422_ul.shtml