http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, lokakuuta 28, 2017

Lapsiinsekaantuja Joe Biden yritti kiillottaa imagoaan Lady Gagan avullaUSA:n entinen varapresidentti Joe Biden yritti kiillottaa imagoaan tulemalla julkisuuteen poptähti Lady Gagan kanssa ja vetosi naisiin kohdistuneisiin ahdisteluihin.

Tällä videolla Biden istuu Lady Gaga vierellään pidellen tätä poptähteä kädestä ja vetooa naisiin kohdistuneisiin ahdisteluihin, joiden pitää Bidenin mukaan loppua. 

Biden on tälläkin videolla miltei yhtä lapsiinsekaantujan näköinen mitä näillä lukuisilla hänestä löytyvillä videoilla mitä internetistä löytyy, joilla hän kourii pikkulapsia.Biden kähmii näillä videoilla useita pikkulapsia ja hänen ilmeensäkin on kuin suoraan tuollaisella lapsihimoisella pedofiililla. Mutta tämäpä johtuu siitä koska Biden on pedofiili.Bidenistä löytyy netistä myös lukuisia kuvia, joissa hän lääppii jopa pikkupoikia. Jos Joe Biden on osa tätä Washington DC:n poliitikkojen pedofiili rinkiä niin ilmankos asialle ei olla tehty edelleenkään mitään. Vaikka FBI:llä on näiden lapsiinsekaantujien nimet jo olemassa. Mutta Biden nauttii tuota CIA:n virkamiehille tuttua "diplomaattista koskemattomuutta". 

Vaikka tässä Pizzagate skandaalissa jo julkisesti annettiin sellainen kuva, että nämä poliittisesti vaikutusvaltaiset pedofiilit päätyvät linnaan niin eivät he sinne joutuneet.Valkoiseen taloon tilattiin jo vuonna 1989 George Bush sr. ollessa presidenttinä homoprostituoituja keskellä yötä.Tämä juttu päätyi 29. kesäkuuta 1989 aina jopa Washington Times lehteen.


Poliittisen eliitin pedofiilirinki suojelee toimintaansa keskittämällä vain huomion aina yhteen syylliseen

Poliittisen eliitin pedofiilirinki on suojellut toimintaansa miltei aina samoilla keinoilla, joissa vasta näiden kuuluisien pedofiilien kuoleman jälkeen heidän toimintansa tuodaan julki kuten kävi englannissa sir Jimmy Savillen kohdalla.

Mutta tällä hetkellä Hollywoodia ravisteleva ahdistelu skandaali Harvey Weinsteinia vastaan on täysin tietoisesti aiheutettu, jolla pikemminkin tämä Hollywoodin pedofiilirinki pyrkii suojaamaan etteivät he paljastuisi julkisuuteen.

Heidän sisäinen lojaalisuutensa toimii tuolla samalla tavalla kuin myös vapaamuurareissa. Eli jokainen jäsen joutuu Luciferille tehdyn valan tehtyään lupaamaan ettei paljasta tämän ringin toimintaa muualle kuoleman uhalla. 

Hollywoodissa taas näitä näyttelijöitä ja ihan myös lapsinäyttelijöitä uhkaillaan, että jos he paljastavat heidän seksuaalisten hyväksikäyttäjiensä nimet julkisuuteen. Niin sitten näiltä näyttelijöiltä loppuu roolit kokonaan. Äskettäin kun näyttelijä Ashley Judd (kuvassa) kommentoi menneensä Weinsteinin kanssa sänkyyn jottei hän olisi raiskannut häntä. Muttei asia kyllä ihan näin ollut. Sillä nämä Hollywoodin naisten ahdistelija-tuottajat vaativat tähtinäyttelijöiden nussivan heidän kanssa tai muuten ei tule näitä tähtirooleja.

Asia vaan on niin, että Hollywoodissa ja Washington DC:ssä nämä samat pedofiiliringin limanuljaskat määräävät ja he kuvittelevat että heillä on yksinoikeus käyttää seksuaalisesti hyväkseen myös näitä lapsia joista nämä pedofiili sedät tekevät tähtiä.Tämä pedofiliakultti tulee aina Babylonian ajoilta asti, johon toisinaan kuuluu myös lasten uhraaminen (okkultistiset rituaalimurhat). Sillä ei myöskään tässä San Fransiscon metsissä joka vuoden heinäkuussa järjestetyssä Bohemian Grovessa (kuvassa Bohemian Groven Cremation of Care lapsiuhraus rituaali) uhrattaisi lapsia molokille, ellei niitä olisi uhrattu Molokille jo vanhan testamentin aikoihin.

Lapsien rituaalimurhat ovat pahuudelle vihkiytyneen valtaeliitin oppien mukainen rituaali, josta nämä pahuudelle vihkiytyneet saavat itselleen omien sanojensa mukaan suunnattomasti voimaa. 

Lapsia he uhraavat sen vuoksi okkultistisille jumalille, koska niistä he saavat elinvoimaa mm. juomalla näiden rituaalimurhattujen lasten verta.

USA:n ent. varapresidentti Biden kuuluu myös tuohon samaan porukkaan, joka osallistuu säännöllisesti muutaman kerran vuodessa näihin lapsienuhrauksiin. Mutta on myös sellaisia huhuja, että myös Suomesta tunnettuja poliitikkoja kutsutaan joskus kerran vuodessa Yhdysvaltoihin näihin rituaaleihin. 

Joten jos jonkun ennen vielä hyvin populistisen puolueen tunnettu entinen puheenjohtaja tuli Amerikasta Suomeen tämän yksityisen reissun jälkeen kalpeana miehenä, niin luultavasti voimme vain päätellä että mitähän siellä USA:n matkalla on muutakin tapahtunut.

Näihin lapsenuhrausrituaaleihin osallistujilta jokaiselta vaaditaan se, että heidän tultaessa näihin rituaaleihin mukaan. Täytyy jokaisen ensikertalaisen puukottaa näissä rituaaleissa murhattavaa lasta. Joka sitten sinetöi näiden osallistujien jäsenyyden tulla osaksi näitä lapsien veriuhraus rituaaleja.