http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, syyskuuta 23, 2017

Mitä on hybridiuhka ?


Teksti: Teemu Vehkala

Suomen valhemedia on koko viime vuodet paasannut säännöllisesti maan turvallisuutta uhkaavista hybridiuhista. Mutta ei vieläkään ole suostuttu suomalaisille kertomaan, että mitä nämä "hybridiuhat" sitten oikein ovat ? 

Fasistinen valtakoneisto kun tarvitsee aina riittävän paljon näitä ns. kuuliaisia kansalaisia, jotka eivät osaa kyseenalaistaa tätä koko suurempaa kuvaa valtiosta tai maailmastamme.

Mutta sitten kun syntyy riittävän monen ihmisyksilön käsittävä verkosto, joista jokainen on luova ihmisyksilö, niin tämä on hybridiuhka.

Se on suuri uhka tälle epäoikeudenmukaisen demokratiakoneiston ylimmälle omistajaluokalle. Koska se salaisuus koko kapitalistisessa demokratiassamme on ollut se, että kaikkein arvokkain hyödyke ovat tälle saastaiselle kulutusyhteiskunnalle me ihmiset.

 

Kanadalainen Freedomain Radio blogistaan tunnettu Stefan Molyneux on ymmärtänyt tämän ja tehnyt siitä Youtubeen lyhyen dokumentin.

Palkkaorjuus on koko demokratian perus kulmakivistä, jonka menestys perustuu sille, että riittävän moni systeemille kuulijainen kansalainen on aivopesty luulemaan olevansa vapaa.

Mutta nämä palkkaorjuuden sisällä vaikuttavat massat eivät kykene näkemään totuutta, jolloin tämä luo mahdollisuuden tämän epäoikeudenmukaisuuteen perustuvan demokraattisen omistajaohjausjärjestelmän jatkumisen.

Ja kuten Molyneux tuossa lyhyessä dokumenttielokuvassaan sanoo, että mitä suuremmiksi kasvavat tämän omistajaluokan voitot. Niin sitä suurempia ja ahneita parasiitteja pesiytyy noille bisnes apajille.

Koska tämä jatkuvaan voiton maksimointiin sekä ahneuteen perustuva talousjärjestelmä on kuin syöpä, joka lopulta tuhoaa itse itsensä. 

Mutta nyt elämme jo niitä aikoja, jolloin tämä palkkaorjuus järjestelmä on kohtaamassa sen tuhoisan loppunsa.

Sillä siinä vaiheesa kun tämä itsenäiseen ajatteluun kykeneväinen ihmismassa saavuttaa tuon riittävän kriittisen massan, niin se tulee lopulta muuttamaan koko kapitalistisessa demokratiassa tunnetun työelämän.

Seuraava malli tuohon tulee olemaan perustulo, jota tähänkin mennessä erityisesti Kokoomuksen kaltaiset puolueet vastustavat. Kun Kokoomuksenkin arbeit macht frei aatteet tulevat natsi-saksasta.

Ihminen ei ole mikään kone, jonka tarkoitus on tuottaa omistajaluokalle voittoa. Mutta niin kauan kuin tämä kapitalistiseen demokratiaan perustuva talousjärjestelmä on olemassa niin tämä sorto jatkuu. Vaikkakin tämän saman Rothschildien pankkisuvun rahoittama kommunismi ei ole mikään parempi vaihtoehto tälle nykyiselle valtiojärjestelmälle.


Vuonna 1949 perustettu Pohjois-Atlanttinen sotilasliitto Nato on alusta lähtien perustettu varmistamaan se, että Euroopan valtiot eivät lopulta saavuta valtiollista itsemääräämisoikeuttaan. Koska tämän EU:n suunnitelman on määrä lopulta nitoa EU-maat yhteen liittovaltioon.

Natossa jokaista EU-maiden EU-kriittistä kansalaista pidetään hybridiuhkina. Mistä johtuu se, että miksi Nato on alkanut sitten käymään näitä uhkia vastaan hybridisotaa.

Suomen puolustusministeriöllä on mm. käytössä vuonna 2013 laadittu kyberturvallisuusstrategia.

Suomi kun on tietoyhteiskuntana riippuvainen tietoverkkojen ja -järjestelmien toiminnasta.

Mutta kun tämä internet aikanaan keksittiin ja luotiin alunperin sotilastietokannaksi. Niin sen lopulta kehityttyä vapaille markkinoille mahdollisti se lopulta ihmisten keskinäisen ja sosiaalisen vuorovaikutuksen.

Kun tämä feodalismin nimeen vannova omistajaporras, joka omistaa koko tämän planeetan varallisuudesta tiettävästi tuon yli 95 prosenttia. Niin he eivät salli yhdenkään valtion tai näiden maiden kansalaisten itsemääräämisoikeutta. 

Historian valossa on vielä äärimmäisen mielenkiintoista, että kuinka Rooma oli tuolloin tuhansia vuosia sitten se pää kaupanteon sekä vallan keskus. 

Nyt taas tämä maailmanpoliisivaltio siirtyi jo joitain vuosisatoja sitten Yhdysvaltoihin, joka oli seurausta angloamerikkalaisten ylivallasta. 

Sillä USA:n sisällissodatkin olivat lähes vain ja ainoastaan angloamerikkalaisen eliitin aikaansaamia. Rothschild pankkisuku mm. koki asemansa uhatuksi kun heidän yhdysvaltoihin pakotettu ja tyrkytetty keskuspankkinsa lakkautettiin monen USA:n presidentin toimesta. Jolloin miltei jokaisella kerralla Rothschildit lähettivät salamurhaajat heidän peräänsä ampumaan nämä presidentit.


John F. Kennedynkin poliittisen salamurhan motiiveja oli siinä, että mies oli keskeyttänyt mm. Sikojenlahden maihinnousuun tilatun USA:n ilmavoimien tuen.

Vaikka CIA oli jo aiemmin vuonna 1962 laatinut Operaatio Northwood nimisen false-flag iskun, jonka tarkoituksena olisi ollut upottaa amerikkalainen matkustaja-alus Kuuban aluevesillä ja syyttää siitä Kuubaa. Mistä oltaisiin saatu tekosyy USA:n armeijan hyökkäykselle Kuubaan. 

Mutta John F. Kennedy ei kuitenkaan sallinut toteutettavan tätä valehyökkäysoperaatiota (false-flag). 

Operaatio Northwoodin salaiset CIA:n dokumentit tulivat julkisuuteen vasta vuonna 1997. Jonka jälkeen ne eivät enää olleet mitään salaliittoteoreetikoiden keksimiä salaliittoteorioita.

Kun varsinkin tämän koko salaliittoteoria sanan loi aikanaan yhdysvaltojen tiedustelupalvelu CIA vuonna 1967, jonka päätarkoitus oli hiljentää mm. John F. Kennedyn poliittista murhaa epäilevät ihmiset. 

Eli todellakin omia aivojaan tietoisesti ajattelemiseen käyttävät ihmiset ovat tälle korruptoituneelle eliitille hyvinkin vaarallisia. Mutta kun tämän suojatyöpaikoillaan loisivan virkamiesloisjoukon suurin ongelma on siinä, etteivät he voi tälle asialle enää mitään. 

Koska tämä individualistien määrä sen kuin kasvaa entisestään. Joten vaikka he yrittävät samalla myrkyttää ruokateollisuuden sekä lisätä lisää neuroleptejä markkinoille, jotta ihmisten joukkotietoisuus saataisiin pysymään vieläkin epätietoisemmassa tilassa.

Käynnissä on siis jatkuva ja lähes näkymätön valtataistelu joka käydään sinunkin pääkopan sisällä. Mutta ironisinta tässä on se, ettei valtaosa ihmisistä huomaa tätä ollenkaan. Vaan he sen sijaan pitävät meitä näistä asioista puhuvia hulluina. Vaikka asia on täysin päinvastoin, että nämä valveunimaiseen tietoisuuteen aivopestyt ihmiset ovat niitä joiden mieli ei toimi kunnolla. Koska ihmisen mieli toimii vain avoimena kuten laskuvarjo. 

Mutta koska tämä länsimainen koulujärjestelmä, jota tukivat jo 50-luvulta asti mm. Rockefeller Institute kaltaiset pahamaineisten pankkiirien järjestöt. Niin he ovat tähän päivään saakka pitäneet siitä huolen ettei tämä koulujärjestelmä opeta edelleenkään lapsia ajattelemaan itsenäisesti. Jotta heistä kehittyisi vahvoja yksilöitä.

Vaan heidät opetetaan sen sijaan kouluissa olemaan ajatelematta itse sekä pänttäämään tietoa hetkellisesti päähän. Joka varastoituu vain tähän ihmisen lyhytaikaiseen muistiin.

Koska tällainen opetusmetodi luo vain tälle demokraattiselle valtiojärjestelmälle kuuliaisia kansalaisia, joiden halutaan tuottavan tulevina veronmaksajina tämän ahneen ja vallanhimoisen eliitin voitot.

Pankkijärjestelmä toimii vielä tämän mädännäisen talousjärjestelmän keskuksena, jonka salaisuus on velkaan perustuva finanssihuijaus. Joka on vielä koko maailman suurin talousrikos, johon ei vieläkään yksikään oikeuslaitos puutu. Koska nämä kyseisen ponzin jo 1500-luvulla keksineet angloamerikkalaiset pankkiirit nauttivat tänäkin päivänä täydellistä ja diplomaattista koskemattomuutta.

Sillä näitä n. 8500 maailman vaikutusvaltaisinta talousrikollista ei koske mitkään meidän säätämät lait.

Mutta heitä vastaan pystyy kyllä taistelemaan siinä määrin, että mitä suurempi määrä löytyy ihmisiä yksilöinä, jotka uskaltavat siirtyä pois tukemasta tätä näiden sijoituspankeissa loisivien finanssiparasiittien ponzia. Niin riittävän paljon ihmisiä mahdollistaa lopulta sen, että tästä velkaorjuudesta joudutaan siirtymään toiseen talousjärjestelmään.

Maaplaneettamme suuria uhkia on ollut koko tämän kapitalismin ajan ollut sen ylimmän omistajaluokan suunnaton ahneus, joka on suoraa kuolemanpelkoa.

Aivan kuten palkkaorjuusluokan ihmiset ajetaan näille tunkioilleen tuolla samalla pelolla. 

Heidät pakotetaan ja painostetaan kulutusyhteiskunnan avulla ottamaan niin suuria lainoja, ettei niitä vielä välttämättä edes lapsenlapsetkaan pysty maksamaan takaisin. 

Jos riittävän moni ihminen tajuaisi sen, että miten tämä koko omistajuuteen perustuva talousjärjestelmä perustuu velan lisäksi ihmisten omistamiselle. Joka on vielä koko tämän länsimaalaisen kapitalismin ja talousdemokratian suurimpia salaisuuksia. 

Koska me ihmiset ja veronmaksajat olemme näille ylirikkaille parasiitteille suurin ja voittoa tuottava hyödyke mitä tältä koko pallolta löytyy.

Mutta sen sijaan nämä talousporsaat haluavat valehdella meille edelleen kuinka tämä kaikki perustuisi vain meidän hyvinvoinnin takaamiseen sekä turvaamiseen.

Heidän piiristään löytyy poliitikoissa lukuisia taitavia kusettajia sekä silmänkääntäjiä jotka kykenevät tekemään tuota toimintaa luontaisesti noilla psykopaatin tai sosiopaatin lahjoillaan.

Meidän tulisi pystyä uskaltamaan kyseenalaistaa tämä koko touhu ja toimia myös vastuullisesti yksilöinä. Koska vain individualismi voi pelastaa tämän planeetan tulevaisuuden. Sillä taas tuolla passivoivalla televisionkatselulla ei tuoteta lähes minkäänlaisia tuloksia tämän eteen. 

Mutta tämä Illuminatien okkultististen ylipappien porukka on tehnyt kyllä näiden tuhansien vuosien aikana kovaa tulosta, kun se on saanut passivoitettua juuri television avulla miljardit ihmiset. Jotka eivät ymmärrä eivätkä näe edes sitä miten heillä on ihmisyksilöinä suuri vastuu itsestään sekä muista ympärillään olevista.

Koska kaikki muutos alkaa omasta itsestä, jonka jälkeen pystyy muuttamaan myös muita ihmisiä. Vaikka tämä kollektiivinen sekä henkinen heräämisprosessi alkaa aina oman todellisen itsen avauduttua. Joka on eräänlainen henkinen prosessi, jossa joutuu katsomaan itseään kuin peilistä. Mutta tämä peili on oman todellisen itsensä ilmentymä, jota suurin osa meistä ihmisistä pelkää.

Koska valheessa elävä ihminen pelkää eniten juuri tuon oman valheellisen sekä peitepersonallisuudelle perustuvan ihmiskuvan avautumista. Sekä tuon epätietoisen todellisuutensa kohtaamista.

Joten tämän vuoksi tämä itsetietoinen heräämisprosessi on tämän koko planeetan tulevaisuuden kannalta elintärkeä. Miksi ymmärrämme tämän, että minkä vuoksi nämä vallassa roikkujat yrittävät tuhota sivistystä ja luoda yhä enemmän älypuhelimet kädessä kadulla käveleviä idiootteja. Joita toisinaan on syntynyt yhä enemmän vuosi vuodelta.

Älyn kun kuuluisi olla ihmisten pään sisällä eikä niissä puhelimissa. Mutta silti tieto on ollut aina valtaa ja sen nämä järjestäytyneen talousrikollisuuden ylimmät paronit tietävät.

He luulivat olevansa voittamattomia sekä täysin ylivoimaisia, mutta joutuivat lopulta huomaamaan sen, etteivät he enää kyenneet kontrolloimaan internettiä. Minkä vuoksi he ovat tästä johtuen paniikissa sekä tekevät paniikinomaisia ratkaisuja kuten perustavat Helsinkiin hybridiosaamiskeskuksia jne.

Totuus on sellainen ase näitä parasiitteja vastaan, etteivät he kestä sen voimaa. Koska valo peittoaa aina pimeyden ja tässä tapauksessa juuri tuo tietoisuuden valo tulee täältä pohjolasta päin. Joten ilmankos se Naton pimeyden voimia edustava hybridiosaamiskeskus perustettiin ensimmäisenä maailmassa tänne Suomeen.

Vaikka kaikki nämä vastakkainasettelut totuus vs. valhe, valo vs. pimeys, kylmä vs. kuuma ovat kaikki dualismin eri kohtia. Niin on syytä kiinnittää myös siihen huomio, että miten nämä Suomen kansanviholliset kääntävät kaiken toisinpäin. 

He syyttävät mm. Suomen internetissä vaikuttavia toisinajattelijoita valemediaksi, jotka toimivat Venäjän propagandan levittäjinä.

Vaikka tämä korruptoitunut valemedia on koko ajan ollut Yle, Helsingin-Sanomat, Iltalehti, Iltasanomat puolella. Koska heidän on pakko pysyä CIA:n sekä Naton heille asettamassa julkaisu doktriinissa.

Kun taas sen sijaan vapaat mediat kuten MV-lehti ei tarvitse haukkua jonkun julkisen sanan neuvoston kaltaisen toimittajien holhousjärjestön pillin mukaan.

Sanomalehtiala kun muutenkin kärsii tällä hetkellä inflaatiota, joka on seurausta huonosta journalismista. Koska valheet eivät enää myy tarpeeksi ja siksi lehdet menevät konkurssiin.