http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, tammikuuta 27, 2016

Yle sensuroi Tampereen pellepartion haastattelun netistä


Yle on sensuroinut Tampereen Lordiers of Odinin pellepartion haastattelun, kun he olivat viikko sitten Ylen aamu-tv:ssä vieraina.

Ilmeisesti Ylellä pelätään, että minkälaisen kuvan tämä pelleily antaa maahanmuuttajia ihannoivista ja suvaisevista viher-vasureista, joten Ylellä turvauduttiin sensuuriin.

Normaalisti kaikki Ylen ohjelmat jäävät n 30 vuorokaudeksi Ylen areenaan, joten tässä tapauksessa tuon itse haastattelun netistä sensuroiminen alkaa muistuttaa jo hieman Pohjois-Koreaa. Mutta missä vaiheessa Yle olisi alkanut asettua kansan puolelle ja uutisoimaan asioista, jotka ovat totuus, eikä valehtelisi koko ajan vihervasemmiston suulla. Yleisradio on enää pelkkä vihervasemmistolaisen ja äärioikeistolaisen eliitin aivopesulaitos.  

"Olet siis meidän kanssamme samaa mieltä, tai sitten haukumme ja leimaamme teitä poliittisesti kuten Mv-lehteä".

Jos ei tästä eräille tule Ylemmyyden tunne, niin ei sitten mistään, liekö tuon kanavankin nimi siinä suhteessa enne.


Niille jotka eivät vielä tiedä keitä ovat nämä Lordiers of Odinin pellet, niin ne ovat Tampereella paikallista katupartiota häiritseviä viher-vasemmistolaisia aktivisteja.

Tampereen poliisi joutui jopa viime viikonloppuna turvautumaan kiinniottoihin, kun tämä pelleiksi pukeutunut porukka pyrki häiritsemään siellä järjestettyä RAJAT KIINNI -mielenosoitusta. 


Mielenosoittaminen kun on jokaisen Suomalaisen perusoikeus, mutta näiden eräiden vasemmisto-viher-hippi anarkistien mielestä siihen ei ole heillä oikeutta, jotka haluavat rajat kiinni. Koska nämä häiriköt taas haluavat Suomen rajat auki ja heille olisi OK, jos tänne tuotaisiin vielä 62 miljoonaa muslimia asutettuna Suomeen. Sitten voisimme asua täällä rauhassa heidän kanssaan Sharia lakeineen ja kristittyjen päitä sahattaisiin katki kaduilla Saudi-Arabian tyyliin.