http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, tammikuuta 15, 2016

Salaiset Hillary Clintonin vuodetut sähköpostit paljastavat Naton erikoisjoukkojen tappaneen GaddafinUSA:n entisen ulkoministeri Hillary Clintonin vuodetuista sähköposteista selviää Muammar Gaddafin surmaajat.

Huhtikuussa 2011 lähetetyissä sähköposteissa käy ilmi, että kuinka Ranska johtoisen Naton tavoitteena oli päästä käsiksi Libyan öljyvaroihin. Mutta sitä uhkasi Libyan johtajan Muammar Gaddafin perustama valuuttauudistus, joka olisi sitonut Libyan valuutan kultaan. Tämä taas ei käynyt mitenkään päinsä talouseliitille. 

Joten lopulta Ranskan sotilastiedustelu pääsi tuosta suunnitelmasta jyvälle ja sitten Naton erikoisjoukot lähetettiin Libyaan tappamaan Gaddafi.   


Paljon puhuva on myös tämä ulkoministeri Hillary Clintonin ivallisen iloinen reaktio Gaddafin murhasta; "Me tulimme ja näimme, hän kuoli".
Tämä on suora todiste siitä miten murhanhimoista porukkaa tuo USA:n hallinnon kulisseissa majaileva eliitti oikein on.
Vain murhanhimoinen psykopaatti käyttäytyy tuolla tavalla, jolta puuttuu täysin luontainen empatiakyky. Mutta heitähän on koko korruptoitunut Illuminati täynnä.

Lähde: http://thefreethoughtproject.com/declassified-emails-reveal-natos-true-motive-topple-gaddafi-stop-creation-gold-backed-african-currency/