http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, tammikuuta 10, 2016

The Long Kiss Goodnight elokuvassa ennustetaan 9/11 terrori-iskut


Renny Harlinin ohjaamassa elokuvassa "The Long Kiss Goodnight" lopussa on kohta, jossa elokuvan pahis ja CIA:n osaston vetäjä paljastaa sen, kuinka USA:n hallinto ja CIA oli mukana jo world trade centerin pommi-iskuissa vuonna 1993 ja yksi epäillyistä väitti oikeudenkäynnissä CIA:n sekaantuneen niiden toteuttamiseen.

Tähän sitten vielä Samuel L. Jacksonin roolihahmo toteaa; "Väitättekö että te lavastatte terrori-iskuja, jotta saisitte lisää rahaa kongressilta". 

Tähän sitten CIA:n mies vastaa; "En tiedä muuta tapaa jolla voimme tappaa 4000 viatonta ihmistä, joten meidän täytyy toteuttaa se oikeasti. Syyttäen tietenkin muslimeja".   
 

WTC:n vuoden 1993 pommi-iskut vaativat vain kuusi kuolonuhria ja 1042 ihmistä loukkaantui. Se ei riittänyt kiristämään USA:n hallinnon terrorismilakeja, mutta vuonna 2001 lavastetut 9/11 terrori-iskut riittivät siihen, koska kuolleita oli yhteensä 2976 kpl.

Pelkästään world trade centerin räjäytyksessä kuoli 2605 ihmistä ja uhriluku olisi ollut paljon pienempi, jos pelastushenkilökunta olisi evakuoineet tornit. 


Mutta viranomaisia kiellettiin toteuttamasta kaksoistornien ihmisevakuointi, koska muuten terrori-iskujen kokonaisuhriluku olisi saattanut jäädä alle sen, että terrorismilaki Patriot Act olisi saattanut jäädä toteutumatta.

New Yorkin pelastuslaitoksen viranomaiset tekivät siis ankaran virkavelvollisuusvirheen, kun eivät suostuneet evakuoimaan kumpaakaan kaksoistornia, vaan ohjeisti kaikkien ihmisten pysyvän torneissa sisällä.  


Tämä Renny Harlinin ohjaama ja Geena Davisin tähdittämä elokuva Long Kiss Goodnight julkaistiin vuonna 1996. 
Joten miten elokuvan käsikirjoittajilla on voinut olla tietoa tulevista world trade centerin n. 4000 uhriluvusta, kun tuo mainitaan elokuvassa liittyen WTC:n pommituksiin.