http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, tammikuuta 27, 2016

Eliitti hyökkäsi Selännettä vastaan ja synnytti Selänne-kohun


Jääkiekkolegenda Teemu Selänne uskaltautui puolustamaan suomalaisen julkisuudenhenkilön ja urheilumanageri Aleksi Valavuoren Twiittausta siitä, että kuinka rikollisille maahanmuuttajille pitää saada tuntuvat tuomiot.


Nyt Suomen korruptoitunut media ja sen takana oleva eliitti on pelästynyt Selänteen ulostulosta ja hyökkää Selännettä vastaan ja alkaa syyttämään häntä rasistiksi. Synnytettiin siis "Selänne kohu".Viime kesänä kun Perussuomalaisten Olli Immonen otti kantaa maahanmuuttoon, syntyi ImmoskohuMistä tällainen ilmapiiri kertoo, että aina jos jokainen julkisuudenhenkilö alkaa julkisesti ilmaisemaan mielipiteitään asiasta, josta ei julkisesti saa keskustella synnytetään mediassa kohu?Korruptoitunut media kun on aina toiminut ns. korruptoituneen eliitin ja vallan vahtikoirina. Se kertoo kansalle, että mistä saa puhua ja mistä ei saa puhua. Mitä saa ajatella ja mitä ei saa ajatella. Jaottelu ei ole juurikaan muuttunut siitä kansa tai peruskoulun ajoista, jossa luokassa istuu oppilaat pulpeteissaan ja opettaja on ylimmäinen auktoriteetti, jonka sanaa ei kukaan voi kyseenalaistaa. Kansa on aivopesty tämän median avulla niin, että median tulee olla se auktoriteetti, johon uskomme sokeasti. Tämä media on alitajuisesti sitten siinä samassa asemassa kuin se 50-60 luvulla oppilaita sormille karttakepillä hakannut kansakouluopettaja.Kuten olette huomanneet niin he jotka julkisuudenhenkilöinä uskaltavat käyttää omaa sananvapauttaan rohkeasti ja synnyttävät näitä "kohuja", niin heitä vastaan hyökätään yleensä mitä armottomimmalla loka ja mustamaalauskampanjalla. Mikäli Teemu Selänteen sijasta tuon maahanmuuttajarikollisista kritisoivan kommentin olisi heittänyt joku tuore ja nouseva levylaulaja, niin hänen levy-yhtiönsä voisi yhtä hyvin rangaistuksena irtisanoa levytyssopimuksen ja kostaa tällä keinoin. Koska jokainen julkisuudenhenkilö aina Teemu Selänteeseen asti kuuluvat näennäisesti tähän ns. korruptoituneen eliitin hoviin, ja heiltä ei odoteta tilaisuutta käyttävänsä poliittista valtaa omien poliittisten mielipiteidensä ilmaisemiseen.
Nyt Paavo Arhinmäki (vas.) hyökkäsi Teemu Selännettä ja Aleksi Valavuorta vastaan Twitterissä.  Fakta kun kuitenkin on, että kenellä tahansa sinulla, minulla tai Teemu Selänteellä on suomen kansalaisena oikeus ilmaista mielipiteitään. Rikoksia tehtaileviin pakolaisiin kohdistuva kritiikki on yhtä sallittua, kuin vaikka suomalaisiin rikollisiin kohdistuva kritiikki. Mutta kulttuurimarxismin mädättämät tahot eivät voi sietää sitä, että kuinka pakolaiskriisin todelliset ongelmat alkavat selviämään kohta koko Suomen kansalle. Joten tätä on sen vuoksi nyt peiteltävä keinolla millä hyvänsä ja tuomittava nämä pakolaisongelman negatiivisista puolista puhuvat suomalaiset vaikka tarvittaessa vihapuhe ja kansankiihotustuomioilla.
Selänne kohu sai vielä yllättävän käänteen kun maahanmuuttajana itsekin suomeen aikanaan tullut Fatbardhe Hetemaj puolusti Teemu Selänteen sananvapautta tässä asiassa ja sanoi suoraan, että "entisenä pakolaisena en ymmärrä rasisti syytöstä".Se on yksinkertaisesti totuus, että näiden pakoloisten aiheuttamat joukkoraiskausuutisoinnit lisäävät suomen kansalaisten vihaa ja ennakkoluuloja näitä maahantulijoita vastaan. Helsingin poliisi tästä syystä on pyrkinyt salaamaan näitä tapauksia, kuten vasta äsken uutisoitu Helsingin keskustassa tapahtunut joukkoraiskaus, joka tapahtui viime vuoden marraskuussa. Epäiltynä ovat kolme ulkomaalaista miestä, joista moni on tullut suomeen turvapaikanhakijoina.

Suomalaisilla miehillä ei ole tapana raiskata joukolla suomalaisia naisia, koska sellainen käytös ei kuulu suomalaiseen kulttuuriin. Mutta sellainen käytös kuuluu osana lähi-idässä ja Afrikassa elettyyn kulttuuriin. Siellä miehet voivat vapaasti esim. seurata tuntemattomia naisia ja raahata heidät lähimpään puskaan. Poliisi ei puutu näihin tapauksiin, koska naisen asema on siellä alistetussa asemassa.
Kuitenkin se asia mitä tämä suomenkin korruptoitunut valtaeliitti ei missään nimessä halua kertoa Suomen kansalle, on totuus tästä pakolaiskriisistä. Totuus siitä, että tämän koko pakolaiskriisin tarkoituksena on yksinkertaisesti tuhota nämä pakolaisilla kotiutettavat maat. Suomi tuhoutuu hiljalleen kun tänne saadaan tarpeeksi muslimiperäistä väestöä. Ruotsi on jo tässä kyydissä paljon pidemmällä ja siellä etnisten ryhmien aiheuttamat ongelmat näkyvät jo lukuisissa esim. Malmön lähiöissä. Kulttuurimarxismin unessa elävät eivät millään voi nähdä tämän ongelman sisälle ja he taistelevat viimeiseen asti, ettei heidän tarvitsisi kohdata tätä muslimi-invaasion aiheuttamaa kansallista ongelmaa. He sen vuoksi tekevät mitä vain, jotta tuon yhteisen kognitiivisen dissonanssin aiheuttama kasvukipu ei saisi heitä näkemään totuuden tämän kaiken läpi. Suomessa se valitettavasti näyttäisi menevän sinne asti, että täällä tarvitsee vielä tapahtua yksi lähes Pariisin 2015 tyylinen ISIS-massamurha, jotta nämä kulttuurimaxismilla aivopestyt "suvakit" saisivat vihdoin silmänsä auki.  Teemu Selänne ja Aleksi Valavuori ovat julkisuudenhenkilöinä toimineet aika rohkeasti, kun uskalsivat käyttää heille kuuluvaa sananvapautta korruptoineen eliitin poliittista agendaa (YK Agenda 21) vastaan. Nyt jos Suomen kansa antaa vielä tukensa Selänteelle tässä, niin sehän pistää korruptoituneella eliitillä kakat housuun, koska eliitti yrittää kaikin  keinoin saada nyt mustamaalattua Selännettä tässä asiassa. Sosiaalista mediaa he eivät kuitenkaan kykene kontrolloimaan, mikä heitä ottaa aivan suunnattomasti päähän, ja siksi Sanomamedian propagandalehdet (Iltasanomat, Iltalehti, Helsingin-Sanomat) hyökkää Selännettä vastaan koko tulevat viikot.