http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, tammikuuta 15, 2016

Bill Clinton oli ohjelmoitu MK ULTRA nukkepresidentti


Yhdysvaltain presidenttinä kahden kauden ajan 1993-2001 toiminut Bill Clinton oli hypnotisoitu MK ULTRA ohjelman avulla.


Clintonista löytyy netissä videonauha, jossa hän on selvästi hypnoosinomaisessa transsissa kesken maskeerauksen.
Tuon kaltaisessa tilassa ihmisen alitajunta ottaa vallan ja jos hänet on hypnotisoitu, niin hän voi ottaa vastaan eri käskyjä ohjelmoijaltaan.


Erilaiset televisioistakin tutut hypnoosi show ohjelmat käsittelevät tätä samaa asiaa. Valtaväestölle ollaan tehty tästä USA:n sotavoimien ja tiedustelupalveluiden salaisesta aseesta viihdettä. 

Miksi sen avulla sitten hallitaan USA:n presidenttejä ? No tietenkin sen vuoksi, että he pysyisivät paremmin ruodussa. 

MK ULTRA ohjelma on toiminut USA:n hallinnolle ajaen jo 50-luvulta lähtien talous ja valtaeliitin etuja. Sillä voidaan ohjelmoida vaikka mitä:

-   Seksiorjia (mm. hallinnolle työskentelevät prostituoidut)
-   Hollywood näyttelijöitä (Project Monarch)
-   USA:n presidentit
-   Eliitin toimeksiannoista työskenteleviä salamurhaajia
-   Maailmanluokan poplaulajia (Project Monarch)
- Huoraohjelmointi (Sex Kitten Programming), jonka kohderyhmästä 73 % kohdistuu naisiin 
Barack Obama on jo hänkin sekoillut julkisesti puhuessaan. Vaikka oletettavasti USA:n presidenttien puheet sanellaan heille suoraan korvaan, niin tässä ylläolevassa tilaisuudessa ei kyllä mr. presidentin aivotoiminta ja kognitiivinen hahmotuskyky näytä olevan ollenkaan lestissään.


Yhdysvaltain hallinnon alaisuudessa vuonna 1953 alkanut MK ULTRA projekti oli Saksalaisten Natsitiedemisten alullepanema ja se poiki myöhemmin useita sen alla toimivia sivuprojekteja.
Sen avulla saatiin luotua USA:n hallinnolle mm. eliitin henkilökohtaisia seksiorjia. Hollywoodin elokuvateollisuudelle työskenteleviä näyttelijöitä jne. 


Hallinnolle tietämättään työskentelevät salamurhaajatkin saatiin luotua tällä samalla MK ULTRA ohjelmalla ja kaiken takana oli traumaperäinen mielenohjelmointi, jolla uhri ei muista mitään, koska kytkeytyy alter-egonsa on/off päälle ja pois.

Mikä onkaan siten nerokkaampi tapa myös hypnotisoida kaikki Yhdysvaltain presidentit tällä samalla natsitiedemisten aikakaudella kehitetyllä mielenmuokkauksella.