http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, tammikuuta 12, 2016

Tila Tequila kertoo kuinka häntä tarjottiin myymään sielunsa paholaiselle


Monet ovat varmasti kuulleet näitä ns. urbaanilegendoja, että jokainen maailmantähti on joutunut myymään sielunsa paholaiselle. 
Mallina ja näyttelijänä tunnettu Tila Tequila kertoi muutama vuosi sitten omasta kokemuksestaan, kuinka hänen kohdallaan toimittiin. 


Hänet laitettiin kuulemma jonnekin pieneen huoneeseen ja lukittiin sinne tunnin ajaksi. Tuona aikana henkilö on tarkoitus murtaa henkisesti ja sitten tultiin huoneeseen ja vaadittiin tekemään sopimus, jolla myyt sielusi heille. 

Tequilalle tultiin ja sanottiin, että "meillä on paljon vaikutusvaltaa ja voimme saada teistä tehtyä todella suositun tai pahan henkilön tv:ssä".

Tequila kertoi, ettei hän suostunut myymään sieluaan, mutta tarjosi vastapuolelle toista sopimusta, johon vastapuoli suostui.Poptähti Katy Perry kertoi muutama vuosi sitten, kuinka hän yritti tulla nuorempana kuuluisaksi mm. julkaisemalla gospel äänitteen. Siitä ei sitten kuulemma tullut mitään, kunnes hän myi sielunsa paholaiselle ja kaikki palaset loksahtivat sen jälkeen paikalleen. 
Mitäs se räppäri Kanye West oikein huuteli muutama vuosi sitten konsertissaan. "Myin sieluni paholaiselle ja se oli kehno diili". Tämä kun ei tainnut olla mitään läppää.