http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, tammikuuta 20, 2016

Aarnio tapauksen prostituoitu astunut isoille varpaille: Yritetty jo murhata kaksi kertaa


Menneenä viikonloppuna Aarnio -jutussa todistava naispuolinen prostituoitu oli soittanut Iltalehden toimitukseen ja kertoi, että hänet on jo yritetty murhata kaksi kertaa Tanskassa, jossa hän asuu tällä hetkellä, koska on siellä todistajansuojeluohjelman vuoksi.

Kyseinen Saara nimellä esiintyvä prostituoitu perustelee tekoaan sillä, että oli tuolloin juonut pullollisen vodkaa.  

Jos nyt tätäkin tapausta miettii tarkemmin, että miksi juuri tämä julkisuuteen tullutta prostituoitua pelätään Suomen korruptoituneen eliitin puolelta, johtuu siitä että hän vuoti eteenpäin mm. sen, että hänen luonaan on käynyt ihan Ylen A-studiosta tuttu ministeri. 

Nämä tiedot ovat saaneet eliitin esivallat paniikkiin ja he ovat valmiita tekemään mitä vain, jotta nämä heidän arkaluontoiset huorissa käynnit paljastavat prostituoidut saataisiin hiljennettyä keinolla millä hyvänsä.

Aarnio jupakassa kun kaikki julkinen huomio olisi ollut tarkoitus keskittää vain Jari Aarnioon, eikä näihin sivuttaisiin todistajiin. Aarniosta tehtiin lopulta syntipukki, jonka julkinen kivitys on vieläkin kesken. Missään ei olla puhuttu siitä, että onko Helsingin huumerikosyksikön korruptiorinki lakkautettu, vai jatkuuko se edelleen Aarnio tapauksen myötä.

Kaiken tämän takana on huumepoliisien sisäpiirissä vallitseva korruptio. Koska heillä on käytännössä mahdollisuus takavarikoidessaan kovia huumeita päästä osingoille niiden myyntituotoissa myymällä niitä rikollisliigoille eteenpäin. Jos kerta tällaiseen korruptioon on vain pieni kynnys, niin moni tuolla alalla työskentelevä ylemmän porraksen huumepoliisi ei voi lopulta vastustaa kiusausta. 

Mutta aivan samalla tavalla näillä tietyillä suomen poliitikoilla ja ministereillä on suuri kiusaus vastustaa, jos puolue kustantaa heidän mahdolliset huorissakäynnit veronmaksajien rahoilla. Löytyy vielä oma Audi -kuski joka on käytettävissä näitäkin reissuja varten 24 tuntia vuorokaudessa.