http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, tammikuuta 09, 2016

Tila Tequilan tapaus

Kirjoitin tässäkin blogissa vuonna 2012 eräästä Hollywoodissa vaikuttavasta näyttelijästä Tila Tequilasta (oikealta nimeltään Thien Thang Thi Nguyen).


Tequila alkoi jo vuosia sitten puhumaan viihdeteollisuuden kulissien takana vaikuttavasta Illuminatista. Tuolloin jo vuonna 2012 hän kertoi tuntevansa Illujen metkut.

Nyt youtubesta selviää, että Tequila joutui autolla yliajon kohteeksi noina vuosina ja tämä tapahtui aika pian sen jälkeen, kun hän alkoi ladata videoitaan Youtubeen, jossa hän toi julki Illuminatista eri asioita. 
Hän kertoi jo aiemmin, että tiesi olevansa tarkkailun kohteena.

Tequila kertoo, että hänen ylitseen yritettiin ajaa tummalla SUV:n katumaasturilla, kun hän oli ulkoiluttamassa koiraansa. Itse allekirjoittaneen kohdalla auto oli vaan Hummer H2 ja temppu mitä yrittivät oli juurikin samanlainen, eli yrittivät ajaa ylitse keskellä päivää.

Tila Tequila on niitä yksiä harvoja Hollywood staroja, jotka ovat
a.) heränneet monarch ohjelmoinnin syövereistä ja 

b.) uskaltaa puhua näistä asioista julkisesti. 

Niin siksi he ovat eliitille hyvinkin vaarallisia henkilöitä, koska pystyvät sitä mukaan tavoittamaan hyvinkin suuria massoja. Media tietenkin maksettuine toimittajineen leimaa nämä tyypit hulluiksi, jotta saadaan sellainen kuva, että nämä tapaukset vain sekoilevat omiaan. 


Tequila joutui vielä vuoden 2012 alussa teho-osastolle, kun hänen aivoissaan tapahtui valtimonlaajennus. Tämä tapahtui vain hetki sen jälkeen, kun hän oli ensimmäisen kerran kirjoittanut blogiinsa asioita Illuminatista.

Hän on kertonut, että häntä ei mm. päästetä kirjautumaan Facebookkiin, koska hänet katsotaan niin suureksi poliittiseksi uhaksi.
Tässä siis näemme, että kuinka juuri Hollywoodin sleepperit,  nuo MK ULTRA monarch traumaperäisellä mielenhallinnan tuotokset jotka heräävät unesta, on yritettävä hiljentää välittömästi. 


Hollywoodin kulisseissa vaikuttavat julkkisvalokuvaaja Terry Richardssonin kaltaiset limanuljaskat, tässä on se pedofiili joka on myös luonut mm. teini-idoli Miley Cyruksen.  Hollywoodia on pitkään vaivannut jo alusta asti pedofiiliongelma, mutta asiaan ei kuitenkaan kukaan puutu, koska Illuminatin sisäpiiriläisillä pedofilia kuuluu heidän sairaaseen maailmaansa.
Richardssonin kaltaiset limanuljaskat voivat vapaasti käyttää seksuaalisesti hyväksi vaikka alaikäisiä valokuvattaviaan ja siihen ei kukaan puutu, koska hän kuuluu Hollywoodin Illuminatin sisäpiiriin.

Oikeanpuoleinen entinen Hollywoodin lapsitähti Corey Haim joutui perseraiskatuksi jo alaikäisenä. Hänen elämänsä ajautui nopeasti kovien huumeiden pariin ja hän kuoli lopulta vain 38-vuotiaana huumeiden yliannostukseen vuonna 2010.