http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, tammikuuta 03, 2016

Globalisti Jorma Ollila väittää Suomen olevan kuilun partaalla


Nokian tuhonnut ent. toimitusjohtaja Jorma Ollila hyökkäsi Helsingin Sanomien kolumnissaan ay-johtajien, opposition sekä oikeusoppineiden kimppuun.

Ollilan mukaan Suomen kilpailutilanne on nyt niin heikko, että tänne on palautettava kustannuskilpailukyky. Eli perustettava palkanmuodostus vientisektoriin, yksinkertaistettava sääntelyä, kevennettävä työn verotusta ja tehostetttava julkista palveluntuotantoa.

Suomi on Ollilan mukaan nyt kuilun partaalla ja jos Suomea vertaa esim. Saksaan, niin Saksan työläisistä löytyy useita miljoonia työttömyyskorvauksen kokoisilla orjatyötunneilla tekeviä työläisiä, joilla Saksan vaihtotase saadaan pysymään plussalla. Mutta Suomessa taas ei tähän pystytä millään, tai muuten jouduttaisiin täälläkin alentamaan 2 miljoonan työntekijän palkat 1 €/h. 

Ollilan mukaan bruttokansantuotteen tärkeimmät mittarit ovat työttömyys, työllisyys ja julkisen talouden tasapaino sekä vaihtotase.

Ollila ei kuitenkaan tuossa kolumnissa kertonut sitä, että mikä on Saksan salaisuus siihen, että miksi heidän vaihtotase on reilusti plussalla ja taas Suomen reilusti miinuksella. Kyse on siitä, että Saksassa löytyy enemmän työvoimatoimiston orjia tekemään orjatyöt ja kääntämään valtion vaihtotase plussalle. 


Täällä Suomessa taas tilanne on se, että vienti ei vedä ja köyhät on laitettu indeksikorotuksien kautta kyykkyyn. Palkansaajien palkat kyllä ovat indeksien mukaan pysyneet hintakehityksessä, mutta köyhin väestö on köyhtynyt koko viimeiset 30-vuotta yhtäjaksoisesti. 

Sitten nämä talousnerot EK:n Häkämies, Jorma Ollila, Juhana Vartiainen väittää pokerilla naamalla, että valtion talous kääntyy nousuun, kunhan saadaan työntekijöiden palkat tarpeeksi alas. 

Suomen talouden tuhoksi on koitunut USA:n hallinnon konsulttiyhtiöiden ajama shokkidoktriini, jota Suomessa on ajettu eteenpäin viime vuosina. Shokkidoktriini nimen kehitti kirjailija ja toimittaja Naomi Klein.

Shokkidoktriinissa taloudellisesti hyvin toimeen tulevat valtiot ajetaan velkaantumaan ja köyhtymään niin paljon, että lopulta jokainen valtio joutuu lopulta yksityistämään kaikki palvelunsa ja sallimaan monikansallisten yhtiöiden markkinoille tuonti. Tämä sitten romahduttaa paikallisen kilpailun ja tuottaa massatyöttömyyttä sekä henkistä kurjuutta. 

Sitten kun tämä kaikki vielä nyt pääministerimme Juha Sipilän suulla esitetään julkisuudessa kuin, että Suomi olisi tähän ollut itse syypää. Aivan kuten äärioikeistolainen kapitalisti ajattelee, että köyhä on syyllinen siihen, ettei hän ole onnistunut menestymään tässä kapitalistisessa oravanpyöräkilpailussa. 

Kapitalistisen sikaporvarin mielestä raha kasvaa puussa ja on sieltä otettavissa vain kovalla työn teolla. Hän ei käsitä sitä, että kaikki raha joka on liikkeellä on luotu liikkeelle vain velan kautta. Joten mitä vähemmän valtiolla on velkaa, niin sitä enemmän syntyy työttömiä ja köyhyyttä, koska rahaa poistuu samalla kierrosta. 
McKinsey & Company niminen globaali konsultointifirma pitää tällä hetkellä Suomea talouspoliittisena panttivankina  


Jos nyt mennään itse todellisten ongelmien aiheuttajien syihin ja seurauksiin, niin kotimaan mediassa on harvoin mainittu edes nimeltä tätä McKinsey & Company nimistä Yhdysvaltalaista monikansallista yksityistä konsultointiyhtiötä.

Mitä se tekee ja miksi Suomen valtio on tilannut siltä joka vuosi yli puolella miljoonalla eurolla budjettiohjelman ? 

McKinsey & Company on käytännössä aivan samanlainen rikollisten pankkien ja korporaatioiden kätyrijärjestö, jonka lobbarit käyvät tapaamassa eri valtioiden päämiehiä ja yrittävät saada ryöstettyä mm. öljyrikkaiden maiden öljyvarat. 
Mutta jos sopimukseen ei päästä, niin sitten seuraavaksi lähetetään CIA:n shakaalit (erikoiskoulutetut ammattitappajat) perään. Lopulta jos tämä salamurha hanke ei etene toivotulla tavalla, niin jäljelle ei jää enää muuta kuin luoda joko kyseiseen maahan verinen sisällissota kuten tällä hetkellä Ukrainassa sekä Syyriassa. Tai sitten lähettää USA:n tai Naton joukot pommittamaan koko paikka maan tasalle.

Suomen valtio on jo ajat sitten ulkoistanut maansa näiden samojen verenimijöiden käsiin, joten onko se sitten Suomen kansalaisten vika ?

Ei ole vaan korruptoituneiden päättäjien, eli maanpettureiden syy. 

Tämän ongelman pystyisi vieläkin korjaamaan yhdellä ratkaisulla ja se on eroamalla EU:sta. Mutta rikollisen eliitin pussiin pelaavat globalistit Jorma Ollila jne. sekä koko nykyisen SSS-hallituksen klaani ei siihen suostu, koska ovat jo ns. myyneet perseensä uudelle maailmanjärjestykselle. 

Suomi on siis laitettu jo talousorjuuden alttarille ja nyt monikansallisten yhtiöiden on aika ryöstää tämän maan kaikki varallisuus pois.