http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, tammikuuta 18, 2016

Paavo Väyrynen: EU:sta erottava nyt heti


Keskustan europarlamentaarikko Paavo Väyrynen kertoi Ylelle siitä, että kuinka Suomella ei ole aikaa hukattavaksi EU:sta eroamisen kanssa. Tämän vuoksi kansalaisaloite EU:sta eroamiseksi ei kannata toteuttaa kansanäänestyksenä, koska muuten sen valmisteluun menee liian kauan aikaa.

Lisäksi yleensä kaikki äänestykset, joissa on vaara tapahtua eliitille ikäviä ratkaisuja päättyvät niin usein eliitin hyväksi. Näin kävi mm. Skotlannissa vuosia sitten, kun siellä järjestettiin kansanäänestys Iso-Britanniasta eroamiseksi. Sitten muka lopullinen kansanäänestystulos kertoi, ettei enemmistö heistä haluakaan irti Englannista.

Aivan samalla tavalla jos avioliitto ei toimi, niin on otettava ero. Joten ei silloin ole mitään järkeä lähteä tekemään kylällä huutoäänestystä, että kannattaako sitten huonossa suhteessa jatkaa elämistä.

Juuri tämänkaltaisen ongelman edessä Suomen valtio on tällä hetkellä, kun täällä selvästi olemme nähneet miten EU on laittanut talouden täysin kuralle, joten miksi jatkaa edelleen tässä toimimattomassa EU-liitossa ? 

Miksi vielä Paavo Väyrynen näyttäisi olevan julkisuudessa lähes ainoa poliitikko, joka uskaltaa puhua julkisesti euro eron puolesta. Loput poliitikot sitten tyytyvät olemaan kaappi EU-kriitikoita.   


Kokoomuksen Alexander Stubb on taas eliitin asiamiehiä ja hänen mukaansa nyt EU:ssa käynnissä oleva eurokriisi vain tiivistää EU:ta.

Stubb on niitä poliitikkoja jotka ajattelevat ensin omat henkilökohtaiset etunsa valtion hyvinvoinnin edelle.Äärioikeistolainen porvarillisuus kun on juuri sitä, että "se että minulla menee hyvin on pääasia ja antaa köyhien elää siltojen alla, ei heidän hyvinvointinsa minulle kuulu". Mutta kun satumme vielä toistaiseksi elämään ns. hyvinvointivaltiossa, jossa myös köyhien perustoimeentulo on korvattu valtiollisella sosiaaliturvalla. Tällaisen systeemin ylläpito on elämässään kovalla työllä äkkirikastuneelle äärioikeistoiselle porvarille todella vaikeaa sulattaa.

Raha ei ole missään vaiheessa kasvanut puussa, vaan se on aina perustunut otettuun velkaan. Tämän vuoksi Suomen valtio ottaa koko ajan n. miljoona euroa velkaa jokainen tunti lisää. Rahaa siis pumpataan enemmän täältä pois, kuin tuodaan ottamalla lisää velkaa. 

Jos vaikka Viking Line saa valtiolta vuodessa 50 miljoonaa euroa yritystukia ja piilottaa sen veroparatiisisaarille. Niin tuo todellakin tarkoittaa sitä, että tuon 50 miljoonan euroa poistuu suomen rahajärjestelmän kierrosta ja tuolla viidelläkymmenellä miljoonalla eurolla mahdollisesti vuositasolla työllistettävät n. 1500 ihmistä menettävät työpaikkansa Suomessa, koska rahaa poistuu kierrosta. Raha kun ei koskaan kasva puussa. 

Suomen Pankki luovutti 1.1.1995 koko valtion oman pankin valuutanpainamisoikeuden Wall Streetin sijoituspankkien käsiin. Tämä yksityisti koko rahajärjestelmän ja tämän jälkeen valtio ei enää voinut laittaa omaa markkaan perustuvaa valuuttaa liikkeelle. 

Eli jokainen valtion ottama lainaraha tulikin tuon 1.1.1995 jälkeen rikollisilta pankeilta, joiden bisnes on perustunut kaiken aikaa mm. aseteollisuuden sotabisnekseen, huumeteollisuuden sekä lääketeollisuuden mafian (BIG PHARMA) ympärille. 


Vaikka euro on ns. yhteisvaluutta, niin sen tarkoitus ei ole missään vaiheessa ollut parantaa EU-maiden omaa taloutta. Vaan sen tarkoituksena on ollut heikentää varsinkin Suomen kaltaisten ennen taloudellisesti menestyneiden valtioiden taloutta ns. shokkidoktriinin voimin. Tämä on se USA:n hämäräperäisten konsultointifirmojen ajama shokkidoktriini, jolla tuhotaan ennen taloudellisesti menestyvien maiden talous.

Tämä tehdään vain sen vuoksi, että nämä valtiot saataisiin kirjaimellisti ryöstettyä puhtaiksi. Esimerkiksi Venäjä oli tällaisen juonittelun kohteena jo vuonna 2000, jolloin pankkiiri juonittelija Edmond J. Safran johtama pankkiirien mafia kuvitteli putsaavansa Venäjän valtion resurssit itselleen kuin pajatson, mutta toisin kävi. Eivät saaneet edes kaveriaan Boris Berezovskia sinne nukkehallitsijaksi, vaikka onnistuivat kiristämällä saamaan ensin Boris Jeltsinin eroamaan vallasta.  

Suomi on tällä hetkellä eräällä tavalla poliittisena USA:n panttivankina ja tästä geopoliittisesta konfliktista voimme selviytyä vain Suomen kansan henkisellä tuella. Paavo Väyrynen on nyt raivaamassa tietä Suomen eroamiseksi EU:sta ja suomalaisten on nyt vastattava tuohon julkisessa keskustelussa. 

Poliittinen ja korruptoitunut eliitti on tällä hetkellä tästä suomalaisten poliitikkojen sekä kansalaisten euroeroa ajavasta liikehdinnästä hädissään. He pelkäävät eniten sitä, kuinka he tulevat Suomen EU eron johdosta menettämään otteensa tästä valtiosta. 

Pankkiirit etunenässä ovat aivan paniikissa tämän johdosta ja siitä syystä eräät ulkomaalaiset tiedustelupalvelut ovat pitäneet suomalaisia EU kriitikoita hyvin tiukassa seurannassa. Yhden henkilön varjostamiseen voi upota jopa 100 000 euroa rahaa vuosittain, joten tämä kuvastaa hyvin sen, että mitenkä vainoharhaista sakkia tämä kasvoton ja korruptoitunut eliitti on. 


Kuten korttitalo sortuu hyvin helposti, niin Suomen ero EU:sta tulee samalla efektillä tuhoamaan korruptoituneen eliitin juonet. 

Mutta heillä on kuitenkin mm. nämä pakolaisten seassa tänne solutetut lähi-idän soturit, joita he uhkaavat päästää irti, jos Suomi tulee tekemään heidän intressejään uhkaavia päätöksiä. Nyt on todellakin tullut aika ottaa markka takaisin ja sanoa EU:lle hyvästit ja siihen tosiaankin ei mitään kansanäänestystä enää tarvita. Sen kuin vain poliittinen johto ilmoittaa Brysseliin, että pitäkää tunkkinne.


Lähde: http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/165292-paavo-vayrynen-ylelle-ei-meilla-ole-aikaa-tuhlattavaksi-ero-eurosta-nyt