http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, tammikuuta 25, 2016

USA:n tiedustelupalvelut EU ja Nato kriittisten tahojen perään


Yhdysvaltain kongressi on määrännyt tiedustelupalvelu CIA:n tutkimaan ja vakoilemaan Euroopassa toimivia EU ja Nato kriittisiä puolueita.


Brittiläisen Telegraph -sanomalehden mukaan USA:n tiedustelupalvelut epäilisivät Venäläisten salaista vaikuttamista näiden EU ja Nato kriittisten puolueiden sisällä. 
 

Operaatiosta kumman tekee kuitenkin se, että Iso-Britanniassa vaikuttava Itsenäisyyspuolue, jonka johdossa on Nigel Farage ei kuulu tämän tutkimuksen piiriin.

EU ja NATO kriittisyys ei ole Venäjän vallan informaatiosotaa

Suomen ja Euroopan korruptoituissa tiedotusvälineissä ollaan koko viime vuodet huudeltu, että kuinka Venäjä olisi tähän EU ja Nato kriittisyyteen syypää. Huomio on vedetty kokonaan pois siitä, että kuinka EU-maissa enemmistö on koko ajan EU:ta ja Natoa vastaan. Tämä kun katsotaan eliitille suurena uhkana, miksi Yhdysvaltain kongressi lähettää vielä CIA:n näiden EU ja Nato kriittisten ihmisten ja puolueiden perään. 
 

EU:ssa ollaan koko viime vuodet jatkuvasti pidetty salaisesti seurantaa EU sekä Nato kriittisistä henkilöistä. 
 

Europol otti jo vuosi sitten esille, kuinka se haluaisi saada rajoitettua internetissä vallitsevat Nato ja EU-kriittiset asenteet.


Korruptoitunut eliitti ei missään vaiheessa halua, että kansalaisilla olisi vapaus päättää omista asioistaan ja tämä erityisesti internetin avulla vallitseva sananvapaus esim. sosiaalisessa mediassa on koitunut eliitin tuhoksi.


Sosiaalinen media on ottanut perinteisen valtiollisen korruptiomedian paikan ja kun korruptiomedia ei pysy tämän kehityksen kyydissä, eikä pysty enää vastaamaan siihen propagandallaan, niin median omistava eliitti on paskat housussa. Sitten he alkavat syyttämään tästä jotain Venäjää, joka olisi siihen syyllinen, että miljoonat ihmiset ovat heränneet mediapropagandan ja viihdeteollisuuden ylläpitämästä sekä synnyttämästä unesta. 
 

USA:n ja lännen tiedustelupalvelut toimivat tässä koko operaatiossa vain näiden korruptoituneen eliitin koirina. Herra isot herrat ovat hyvin vihaisia siitä, että kansat alkavat heräämään, eikä suostu enää tanssimaan virallisten orjapiiskureidensa pillien mukaan. 

 

Käynnissä on suuri informaatiosota, jossa USA:n sotalaitos ottaa jatkuvasti turpaan 100-0, mutta koska illuilla on rahaa niin paljon, ettei kukaan p*skalle taivu, niin he edelleen jaksavat syytää tähän globaaliin informaatiosotaansa miljardeja vuosittain. 
 

Jokaisen meistä tulisi jo vihdoin tässä vaiheessa ymmärtää se, että kaikki sosiaalisen mediankin kautta mahdolliseksi tehty mielipidevaikuttaminen on poliittista valtaa, jota on jokaisella meillä. Eliitti ja valtiovalta on vain halunnut koko ajan uskotella, että vain heillä olisi valta ja kansalaisilla mahdollisuus vain käydä äänestämässä vaalien alla. 
 

Ei pankit nykyään turhaan kysy sitä kysymystä uusilta asiakkailtaan palvelutiskillä, että "onko teillä poliittista vaikutusvaltaa".


Eliitti näkee kaikki sellaiset ihmiset heille hyvinkin vaarallisiksi, jotka ovat uskaltaneet lähteä taistelemaan tätä salaista klubia vastaan mm. internetissä vallitsevan sosiaalisenkin median vaikuttamisen kautta. Se on peli jota korruptoitunut eliitti ei kykene hallitsemaan. Facebook on jo liian vaikutusvaltainen sosiaalisena mediana ja vaikka Jacob de Rothschild ostaisi sen itselleen ja lakkauttaisi, niin tilalle tulisi jokatapauksessa uusi, joka palvelisi vanhaa.Tämän ns. Illuminatin kasaarien mafia on hyvin ylimielistä ja arkitodellisuudesta vieraantunutta pankkiiria täynnä. He luulevat todella, että koko maailma on vain heidän pikkusormiensa ympärillä ja kaikki pystyvät tanssimaan heidän sormiensa ympärillä. 
 

Kaikki tämä heidän aikanaan rakentamansa valtahierarkia ja yhteiskuntajärjestelmä on toiminut ns. unessa olevien massojen kollektiiviselle joukkopsykoosille. Mitä on joukkopsykoosi ? Siitä ehkä paras esimerkki on tässä viime kesänä järjestetyn MEILLÄ ON UNELMA -tapahtuman yhteydessä nähty tilanne, kun Hommafoorumin perustaja astui lavalle jumalattoman buuausmyrskyn saattelemana.
Tuossa hetkessä n. 10 000 ihmistä koki yhteisen kognitiivisen dissonanssin ja alkoi huutaa "rasisti" solvauksia yhteisessä kuorossa. 
 
Mitä tällainen joukkopsykoosinomainen käytös muuta on, kuin mitä täydellisintä Orwell -yhteiskuntaa, jossa vääriä ajattelijoita ei suvaita. 
 
Suvakki kun sanoo, että rasisteja ei voida suvaita, koska he eivät suostu kunnioittamaan tänne tulleita pakolaisia. Sitten suvakki suvaitsee kuitenkin Islamilaisia maahanmuuttajia, jotka raiskaavat ja ryöstävät suomalaisia naisia. Menevät naimisiin lapsimorsiamiensa kanssa. Tämäkö on sitten aitoa suvaitsevaisuutta ? 

 
Tämä suvakeiksi ristitty porukka ei huomaa, kuinka heitä hallitaan triggerisanoilla rasisti, joka laukaisee tuon voimakkaan kognitiivisen dissonanssin.


Kognitiivinendissonanssi on tieteen määrittelemä aivojen tila, jossa ihmisen asenteet ovat täysin ristiriidassa tietyn asian käsittämän informaation kanssa. Tätä kärsivä ihminen puolustaa tuota rajoitettua ja valheeseen perustuvaa tilaa viimeiseen asti, jottei hänen vain tarvitsisi kohdata kylmää todellisuutta. Tätä sanotaan kognitiiviseksi dissonanssiksi. On toki niitäkin ihmisiä, jotka eivät esim. kestä lukea täällä blogissa kirjoitettuja asioita ja kokevat siitä kognitiivista dissonanssia ja sitten päätyvät siihen, että täällä kirjoittava blogisti on väärässä. 

 
En ole missään vaiheessa pakottanut ketään uskomaan näihin täällä kirjoitettuihin asioihin, koska kukaan toinen ulkopuolinen ihminen ei voi teidän omaa tajunnantilaa ja yksilotietoisuutta avat kuin vain te itse. Bill Cooper puhui myös aikanaan samasta asiasta, että hänkään ei koskaan pakottanut muita uskomaan niihin asioihin, joista hän puhui. 

 
Ihmisen tietoisuus on eräällä tavalla kuin tietokone, jossa on kiintolevyt ja sinne voi tallentaa matskua. Mutta se mitä esim. korruptoitunut valtamedia tekee jatkuvasti ihmisiää on se, että se syöttävät aivoihimme jatkuvasti disinformaatiota, jonka unessa olevat massat rekisteröivät vain alitajunnallaan. Näin saadaan aikaan tuo eliitin toivoma kollektiivinen joukkosuggestio, tai hypnoositila jolla nämä massat pidetään edelleen tuossa joukkosuggestiivisessa unessa. 

 
Massaväestön kollektiivinen unitila on eliitille hyvinkin tärkeä työkalu, jolla he varmistavat oman valta-asemansa säilymisen ja sitä on suojeltava. Tästä syystä he hyökkäävät nyt edelleen kaikkien näiden asioiden kyseenalaistajien kimppuun ja Suomessa Yleisradion tv-kanavat ovat myös alkaneet herjaamaan näitä toisinajattelijoita uusissa "poliittisesti epäkorrekteissa" tv-ohjelmissaan, joista on vielä tehty koko kansan viihdettä. 

 
Nyt eletään vuotta 2016, jonka kuuluisi olla tietoisuuden evoluution kehitystä parempaan suuntaan. Mutta tämä vastapuoli, joka on aina pyrkinyt alistamaan, orjuuttamaan, holhoamaan, kontrolloimaan, rajoittamaan, leimaamaan, syyllistämään kansalaisia, yrittää kaikin keinoin pitää tuon aikanaan rakentamansa holhousvaltion vielä pystyssä. Vaikka tuon lavasteet ovat jo pudonneet alas.