http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, tammikuuta 26, 2016

Ruotsin hallitus aikoo aloittaa internet sensuurinRuotsin hallinto on parhaillaan valmistelemassa lakia, joka pakottaisi kaikki teleoperaattorit estämään pääsy tietyille sivustoille. Tämä tultaisiin tekemään "vetoamalla vihapuheeseen".

Mistään vihapuheesta ei oikeasti kuitenkaan ole kysymys, vaan kyseessä on eliitin epätoivoinen yritys saada heille ikävien totuuksien leviäminen estettyä internetissä keinolla millä hyvänsä ja eniten he ovat peloissaan sellaisista sivustoista, joiden päivittäinen kävijämäärä on jopa 300 000 kpl/päivässä. Tässäkin blogissa on joskus parhaimmillaan menty tuolle tasolle.

Kuten näimme viikkoja sitten, kuinka myös täällä Suomessa aloitettiin erityisesti Ylen toimesta ankara mustamaalauskampanja Mv-lehti sivustoa vastaan. Siinäkään kyse ei ole vihapuheen kytkemisestä pois internetistä, vaan estää MV-lehden kaltaisen internetsivuston toiminta, jottei siellä kirjoitetut korruptoituneen eliitin asemaa vaarantavat totuudet pääsisi julki.

Mv-lehtihän on paljastanut sen, että kuinka multimirjardööri George Soros rahoittaa avokämmenisesti tätä lännen pakolaistulvaa. Lisäksi siellä ollaan kerrottu pohjimmainen syy ja salainen poliittinen agenda koko pakolaiskriisiin. Sitä ei kerrota Helsingin-Sanomissa, ei Ilta-Sanomissa, ei Iltalehdessä jne. Tämäkö on vihapuhetta, että kerrotaan salattujen poliittisten asioiden salattu puoli ja tuodaan se julki internetissä. Eliitille tämä on vihapuhetta, joka pitää kitkeä keinolla millä hyvänsä. 

Karu totuus kuitenkin on se, että nämä ns. totuus-sivustot, joita eliitti nimittää "vihasivustoiksi" ovat tulleet jäädäkseen. Totuuden leviäminen internetissä on ollut ja tulee olemaan tälle korruotoituneelle ja pimeyden voimille langenneelle eliitille myrkkyä. Totuus tuhoaa heidät ja heidän koko imperiuminsa tulee tuhoutumaan vielä lopullisesti, koska tieto on valtaa. Tätä valtaa he yrittivät itse peittää ja salata keinolla millä hyvänsä, mutta sitten tuli internet ja laittoi tuon salatun tiedon julki.

Tämä kaikki EU-maissa käynnissä oleva eliitin sota julkista sananvapautta vastaan muistuttaa tilannetta, jossa kärpäsparvia vastaan päätetään hyökätä tykein. Siinä ei ole minkäänlaista järkeä ja logiikkaa, mutta tämä arkitodellisuudesta vieraantunut eliittikö sen tajuaisi ? Heille jokainen massa-aivopesusta herännyt ihminen on suuri vihollinen, joka uhkaa tätä heidän aikaansaamaa valheeseen perustuvaa yhteiskuntajärjestelmää.  Ei tässä mikään ennustaja tarvitse olla, jotta näkee sen mitä Suomessa yritetään tehdä jo tämän vuoden sisällä. 

Täällähän jo saatiin aikaan aiemmin ns. urkintalaki 2009 kesäkuun alussa, joka myöhemmin kumottiin tietoyhteiskuntakaari 2015 tammikuussa. 

Suomessa on lisäksi yritetty saada viime vuosina aikaan ns. piraattisivustojen estolista, joista aikaan saatiin vain Piratebay-sivuston sensuroiminen.

Verkkosensuuri kuitenkin rikkoo perustuslakia. Internet muutti kaiken sensuurin kentällä Kuvitelkaa että vielä joskus 30 vuotta sitten jos joku olisi aikonut saada eteenpäin tämänkaltaista sanomaa mitä nyt nykypäivänä blogeissa voidaan tuoda esille sadoille tuhansille lukijoille päivässä. 

Tuolloin ei ollut internettiä ja julkaisukeinot olivat paljon suuremman seinän edessä. Oli saatava ensin kustannussopimus ja sitä mukaan jos kirjat olisivat menneet kaupaksi, niin ne olisivat mahdollisesti saavuttaneet sitä mukaan suuremman yleisön ja näin lopulta vasta tuo tieto olisi mahdollisesti levinnyt eteenpäin.

Mutta kirja kustantamoissa ja varsinkin monikansallisissa sellaisissa on pitkään vaikuttanut voimakas sensuuri, jossa tietynkaltaiset kirjat ollaan aina huoletta voitu sensuroida. Yksi keino tällaiseen sensuuriin on voinut olla se, että vaikutusvaltaiset tahot vain ostavat kaikki painetut kirjat ja vievät ne samantien vaikka poltettaviksi.

Internetin tultua kehiin tämä yhtäkkiä mahdollisti kenen tahansa ihmisen sanallisen tuotannon suoraan verkossa ja siinä ei enää ollutkaan mitkään kirja kustantamot ja kustannustoimittajat välissä. Tämänkaltainen tiedonvälitys sai sitten nimen mm. sosiaalinen media, jota nyt korruptoitunut eliitti pelkää, että se menettää paikan entisen propagandaa syöksevän valtamedian paikalta ja niinhän siinä jo kävi. Eli eliitin suurin pelko kävi jo toteen, joten eikös sitten vielä viimeisenä keinona he ala syyttelemään näitä totuussivustoja vihapuhesivustoiksi, jotka tulisi nyt kieltää keinolla millä hyvänsä. 

Se on totta, että tällaiset maahanmuuttokritiikkiin keskittyneet sivustot ovat sisällöltään varsin negatiivisia, mutta ei se poissulje sitä, etteikö siellä puhuttaisi ja kerrottaisi totuus esim. maahanmuuttajaväestön tekemistä rikoksista, jotka taas poliisi järjestelmällisesti salaa. Koska poliisit eivät saa kertoa maahanmuuttajien tekemistä rikoksista enää samalla volyymilla kuin ennen. Mutta sitten jos kuulut ns. eliitin hoviin, eli olet joku kuuluisakin taiteilija tai viihdealalla vaikuttava. Niin tällöin et enää saa kritisoida korruptoitunutta eliittiä, koska olet mahdollisesti hyvinkin riippuvainen korruptoituneen eliitin myöntämistä apurahoista jne. 

Tämä tilanne sitten mahdollistaa sen, että nämä lukuisat taiteilijat tässä maassa, jotka elävät eliitin hovin sisällä, eivät koskaan erehdy kritisoimaan tätä sikailevaa ja ylimielistä sikariporrasta. 

Tämä kun on jo nähty että Mamba yhtyeen levyjen soitto Ylellä lopetettiin kerrasta, kun yhtyeen solisti Tero Vaara ehtyi muutama vuosi sitten sanomaan mielipiteensä Suomen maahanmuuttajista.

Eliitin hovissa sinulla ei ole missään vaiheessa oikeutta käyttää omien mielipiteidesi ilmaisuun poliittisesti tuossa asemassasi olevaa mahdollista poliittista valtaa. Joten tämä kertoo jo suoraan sen, minkälaiseen kulissiin koko viihteteollisuus perustuu. Artisti ei saa olla oma itsensä ja hänen tulee myydä sielunsa tuon kaiken mahdollisen kuuluisuuden ja mammonan edessä. 

 

Totuuden edessä kenenkään ei tarvitse myydä sieluaan. Siinä toimii sopimus aina valon puolen kanssa, eikä pimeyden. Jos lupaat palvella vain totuutta (valoa), niin tulet saamaan tuolta puolelta siihen tarvittavasti taustatukea.

Jos nyt puhutaan totta, niin tässä taistelussa sananvapautta vastaan käydään nyt matsia pimeyden ja valon tahojen välillä. Pimeyden voimia edustavat tahot ovat aina pyrkineet poliitiikassa orjuuttamaan, alistamaan sekä mielivaltaisesti kontrolloimaan muita. 

Internet sensuuri ei palvele ketään muuta kuin vain langenneita pimeyden voimia, oli se sitten langennut henkiolento Lucifer tai kuka tahansa muu manalan kätyri. Mikään sellainen ei palvele tämän käynnissä olevan tietoisuuden evoluution kehitystä.

Valon määrä tulee lisääntymään koko planeetalla ja sille ei voi tämä pimeyden voimien möröt yhtään mitään. Heille se tietenkin on kamalinta ikinä, kun värähtelytasot tulevat vielä nousemaan niinkin korkealle, ettei heidän raskaat värähtelyt enää toimi. Aivan kuten puhelimestakin loppuu akku, silloin kun siitä loppuu virta. Tämä koko tietoisuuden evoluution valon ja pimeyden voimien välisessä mittelössä ei ole mitään ihmeellistä. Kyse on vain näiden raskaasti värähtelevien planeettojen vetovoimaan liittyvästä vaikutuksesta tämän planeetan energioihin. Astrologialla tämä asia voidaan yhtä hyvin selittää.