http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, tammikuuta 04, 2016

KGB ja CIA pitivät salaista listaa Englannin VIP pedofiileistä

Venäjän Neuvostoliiton aikainen tiedustelupalvelu KGB sekä Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA piti salaista listaa Englannissa vaikuttaneista VIP pedofiileistä.


Yksi heistä oli Englannin parlamentin Liberaalisen puolueen edustaja Sir Cyril Smith, joka kuului myös Englannin kuningashuoneen ylentämiin pedofiileihin. 


Rolf Harris oli tv:stä tuttu Elämäni Eläimet ohjelmasta ja oli kulissien ulkopuolella myös Englannin Kuningattaren ylentämä VIP-pedofiili, jolla oli jopa satoja uhreja. Hän hyväksikäytti seksuaalisesti jo 80-luvulla useita alaikäisiä tyttöjä, joista yksi oli 14 vuotias.


Televisiosta tuttu Englantilainen juontaja Sir Jimmy Savile on taas noussut tämän viimeisimmän Englannissa vellovan pedofiilikohun päähenkilöksi, koska hänen seksuaalirikokset olivat niin rajuja, etteivät ne kestäneet päivänvaloa. Siksi vasta miehen kuoltua kerrottiin julkisuudessa se, että mies oli raiskannut jopa 5-vuotiaita poikia ja tyttöjä. Hänellä oli tv-studion lähellä olevaan sairaalaan vielä omat avaimet ja hän välillä kävi siellä vierailulla.

Savilea myös epäiltiin nekrofiliasta, josta hän kertoi yhdelle sairaanhoitajaopiskelijalle joka työskenteli tuolloin sairaalassa. 

Saville kuoli vuonna 2011 ja hänen seksuaalirikokset nousivat vasta julkisuuteen hänen kuolemansa jälkeen. 

Englannin kuningashuone suojeli kaiken aikaan näitä VIP pedofiileja, joista kuitenkin KGB ja CIA piti jo salaista listaa 80-luvulla.

Englannin sisäministeriö tutki jo muutama vuosi sitten raportin näistä Englannin poliittisen eliitin sisällä toimivista VIP-sarjan pedofiileistä. Mutta peräti 114 asiakirjaa katosi jäljettömiin esitutkinnan aikana ja siksi tämä tutkinta on käytännössä polkenut paikallaan koko viime vuodet.


Vuonna 2014 Scotland Yardin etsivä Mark Conrad kertoi kuinka Iso-Britannian poliitikot olivat mukana näissä lukuisissa pedofiiliringeissä.

Tapauksia on listattu jo viimeisen 30 vuoden sisältä ja listoilla on niin vaikutusvaltaisia poliittisesti Englannissa vaikuttaneita henkilöitä, joiden nimeä ei vieläkään osien kohdalla uskalleta tuoda julki. 

Todistuslausuntoja antoivat myös entinen poliisituomari Vishambar Mehrotha, joka epäili aikanaan hänen 8 vuotiaan poikansa joutuneen tämän Westministerin pedofiiliringin uhriksi. Hänen poikansa katosi vuonna 1981 ja hänen ruumiinsa osia löydettiin myöhemmin West Sussexin, Woodlandin alueelta seuraavana vuonna.

Yksi Westministerin pedofiiliringin epäillyistä on ent. Iso-Britannian tiedustelupalvelu Mi6:n johtaja Sir Peter Hayman. Kuten huomaamme, että jopa tiedustelupalveluiden johto on lapsennussijoita täynnä, mutta kaikki tämä on mm. Englannin kuninkaallisen ja lapsimurharituaalejaan harjoittavan eliitin arkipäivää.