http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, tammikuuta 09, 2016

Disneyllä valtava rooli Hollywood tähtien aivopesussa


Hollywoodin kulisseissa tapahtuvan MK ULTRA beta ja monarch traumaperäisen mielenohjelmoinnin takana on vaikuttanut aina ja tulee vaikuttamaan Walt Disney company.  Se on asia, josta ollaan julkisuudessa oltu hiljaa.27-vuotiaana hämärissä olosuhteissa kuollut Amy Winehouse esimerkiksi ei tullut tähdeksi sattumalta, koska hänet oli jo traumatisoitu Disneyn toimesta lapsena.Winehousen väitettiin löytyneen kuolleena sängystään, mutta oikeasti hänet löydettiin huoneensa lattialta ja päähän ammuttuna. Ruumiin vieressä oli Disneyn Minni hiiren naamari ja kappas hän oli lapsena Disneyn toimesta puettu sellaiseksi, jolla luotiin hänelle tämä MK ULTA beta trauma.

Lehdistö kertoi hänen kuolemansa johtuneen alkoholimyrkytyksestä ja väittivät hänen kehostaan löytyneen myös jäämiä huumeista. Mutta siitäkin huolimatta tämä shokeraava valokuva vuoti julkisuuteen, joka kertoikin aivan jotain muuta.

 

Poplaulaja Britney Spears kuului lapsena mihinkäs muuhun, kuin Mickey Mouse clubiin.


Christina Aquilera kuului myös tähän samaan Disneyn mikkihiiri klubiin. 


Hollywood näyttelijä Ryan Gosling ja näyttelijänä ja pop laulajana tunnettu Justin Timberlake kuuluivat myös Mickey Mouse klubiin.


Mitä näille entisille Disneyn lapsitähdille on sitten myöhemmin tapahtunut ? Näyttelijä Lindsay Lohan ajautui huumeiden ja alkoholin pariin. Näyttelijä Amanda Bynes teki samoin, Britney Spears ajoi hiuksensa ja alkoi kapinoimaan ohjelmoijiaan vastaan, mutta joutuikin mielisairaalaan. 


Mutta taas popptähti Miley Cyrus  toimii edelleen traumatisoituna ja heiluttaa vuosittain sadoille suurille areenoille persettään, niin kauan kunnes joko sekoaa tai sitten parhaimmassa tapauksessa herää tuosta traumapohjaisesta hypnooosista, jolloin hänestä tulee händlereilleen uhka.


MK ULTRA Hollywoodin viihdeteollisuudessa on luotu vain palvelemaan viihdeteollisuuden eliitin agendaa, eli pitämään ihmiset tyhmänä. Eli silloin kun heidän ohjelmoidut marionetit saadaan käyttäytymään tietyllä tavalla, niin heistä tulee ikoneita, joiden ympärille muodostuu kultti. Tämänkaltaisien starojen elämänmuoto tavoittaa jopa miljardeja ihmisiä, jotka saadaan käyttäytymään tuon saman ohjelmoinnin kautta.


Samalla kun viihdeteollisuus on hivuttautunut perinteisen median paikalle, ajaa se myös läpi tätä samaa agendaa, eli valtaväestön tyhmentämistä. 


Valtaväestöstä yritetään siis luoda koko ajan tyhmempiä, vaikka kaiken tämän ajan jokaisella meillä on ollut vapaus päättää, että hankkiiko itse tietoisuutensa omien aivojen kautta, vai alistuuko tietämättään tälle ulkopuoliselle mielen manipuloinnille.