http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, tammikuuta 20, 2016

Miksi vallanpitäjät pelkäävät syrjäytyneitä


Teksti: Teemu Vehkala

Kuulemme jatkuvasti tiedotusvälineissä median sanomana, kuinka syrjäytyneisyys on taas lisääntynyt. Yksinkertaisesti syrjäytyneellä suomalaisella tarkoitetaan sellaista ihmistä, joka on pudonnut pois työelämästä ja hän ei median kertoman äänensävyn mukaan ole enää mitään. 

Wikipediassa syrjäytymisestä puhutaan termillä "sosiaalinen syrjäytyminen (eng. social exclusion). Jos suomalainen putoaa työelämästä pois ja hänestä tulee työtön, niin ei se tarkoita sitä, että sen jälkeen kaikki hänen sosiaaliset suhteet lakkaavat olemasta. 

Tämä onkin ollut koko ajan korruptoituneen vallanhimoisen eliitin aivopesua, jolla se on tarkoituksellisesti pitänyt yllä tuota häpeällistä ja negatiivista kuvaa syrjäytyneisyydestä (mm. työttömyys). Kun siihen on ollut koko ajan eliitille poliittinen motiivi pitää yllä tuota kansallista suggestiota. 


Syy selviää siinävaiheessa kun nähdään se, että minkälainen kapasiteetti tästä kansallisesta syrjäytymisestä on muodostunut esimerkiksi laajemman tietoisuusasteen herättämiselle. Työtön voi alkaakin lopulta ajatella omilla aivoillaan ja herätä tästä tietoisuuden vankilasta, jonka sisällä hän on ennen elänyt. Tämänkaltainen tilannehan on korruptoituneille vallanpitäjille mitä kauheinta ikinä, joten siksi he eivät voi missään tapauksessa mainita tuosta työttömyydestä tai syrjäytymisestä kuin vain negatiivisia uutisotsikoita päivästä sekä vuodesta toiseen. 

Tämän vuoksi työttömyydestä sekä köyhyydestä on tehty kansallinen yhteinen häpeä, jota kuuluisi jokaisen suomalaisen hävetä viimeiseen asti. Mutta kun totuus on, että työttömyys ei aiheuta syrjäytyneisyyttä. Jos sinä haluat olla erossa muista ihmisistä, niin se on silloin sinun oma valintasi. Mutta tähän valintaan on saattanut olla voimakkaana osasyynä juurikin tuo median kautta syötetty kollektiivinen aivopesu, jossa työttömät syyllistetään jatkuvasti. Aivan kuin he olisivat syypäitä tähän Suomen pohjattomaan velkaantumiseen jne. 


Se mitä suomessa vaikuttava korruptoitunut eliitti pelkää yli kaiken on suomen kansan keskinäinen verkostoituminen ja lopulta nouseminen hallitusta vastaan. Eli tämä mikä on koko ajan käynnissä. Joten sen vuoksi vallanpitäjät hädissään pyrkivät saamaan kansalaiset tappelemaan keskenään mm. maahanmuutto-ongelmasta tai jostain muusta tunteet kuumaksi herättävästä aiheesta. 


Kaikki nämä sateenkaariliikkeiden suvaitsevaitset ja maahanmuuttajia palvovat tahot, kuten myös toisella puolella olevat vihantunteilla asiaan suhtautuvat kuuluvat ns. hyödyllisiin idiootteihin, jotka kaikki ovat erittäin hyödyllisiä eliitille, etteivät he hyökkää hallitusta vastaan. Vaan alkavat mielummin etsimään riitapukareita näistä Suomen tai näiden laittomien maahantulijoiden keskuudesta. 

Kuten mitään ongelmaa ei voida poistaa, ellei sen alkuperäistä syytä ensin löydetä, niin tämä kosminen totuus pätee aivan kaikkiin meidän yhteiskunnallisiin ongelmiin. 

Pakolaisongelma ei poistu, ennen kuin kansakunnat löytävät syyn sille, että mistä ne alkoivat. Kuka rahoitti tämän laittomien maahantulijoiden tulvan dollareilla ja on vielä valmis aseistamaan tämän porukan, jos suomen kansa ryhtyy hallitustaan vastaan. Suomen kansalaisia kun on vaikeaa saada vielä tappamaan toisiaan, mutta nämä Irakista tulleet kenraalit ja muut sotahullut kiihkoilijat kyllä suostuisivat sellaiseen hommaan, kunhan vain George Soros ja muut herrat verojen takana maksaisivat niistä erikseen.